GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1013
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 92
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення NickS »

Prometheus писав:
10 лютого 2020 15:34
Ескюель запит видалить зайві дані з фізичних осіб?
Якщо чітко скажете що за дані і які саме.

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1443
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 310
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Prometheus »

NickS писав:
10 лютого 2020 15:43
Якщо чітко скажете що за дані і які саме.
Але видалення даних про фіз. осби теж не потрібно.
В суміжнику достатньо кадастрового номеру та ПІБ. Щодо внесення в суміжники ІПН, прописки та даних паспорту ще треба розбиратися наскільки це законно.
LStrike писав:
10 лютого 2020 13:44
На заміточку NicкS. Додати таке налаштування в гіс6 було б не зайвим.
Є така необхідність

Pavlo1977
Повідомлень: 4
З нами з: 01 жовтня 2017 19:31
Репутація: 1
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Pavlo1977 »

Шановні, колеги! Підскажіть, будь ласка як з GIS 6 експортувати інформацію в XML щодо наявного обмеження (ЛЕП) для реєстрації його в НКС. Дякую!

Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1222
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 30
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Denver »

Pavlo1977,
Адаптація під наказ 323, здається.
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1013
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 92
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення NickS »

Pavlo1977 писав:
13 лютого 2020 11:13
Шановні, колеги! Підскажіть, будь ласка як з GIS 6 експортувати інформацію в XML щодо наявного обмеження (ЛЕП) для реєстрації його в НКС. Дякую!
Якщо це XML не на ділянку, а на зону обмеження, то у Вас має бути ця зона створена як окрема ділянка. Далі, перейдіть в параметри цієї ділянки, на закладку "Параметри" і в полі "Вид об'єкта" виберіть "адміністративно-територіальна одиниця". В полі "Вид територіальної зони" виберіть відповідний тип обмеження і збережіть ділянку. В кінці, в установках на закладочці "Обмінний файл XML" на галочках "Адаптація..." треба щоб стояла лише "Адаптування обмінного файлу під наказ 323". Збережіть налаштування і експортуйте це обмеження. Після цього не забудьте зняти галочку з наказу 323 і поставити на 1115.

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1443
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 310
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Prometheus »

► Показати
В ГІС6 як можна зробити щоб викопіювання вигляли нормально, а не так як на фото?

Відправлено через 21 хвилину 15 секунд:
Якщо закийдаю в спойлер, картинка зникає
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1013
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 92
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення NickS »

Prometheus писав:
20 лютого 2020 16:45
В ГІС6 як можна зробити щоб викопіювання вигляли нормально, а не так як на фото?
Поки що ніяк. Або окремо публічку від растрів, або отак.

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1443
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 310
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Prometheus »

прискорбно, що схеми треба робити в іншому ПЗ

bantonpa
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 26
З нами з: 20 серпня 2013 15:00
Репутація: 1
Область: Тернопільська
Місце роботи: Інше

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення bantonpa »

Господа геодезисты, подскажите как правильно внести и уровнять вот этот ход в ГИСе?
► Показати

Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1013
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 92
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення NickS »

bantonpa писав:
13 березня 2020 10:14
Господа геодезисты, подскажите как правильно внести и уровнять вот этот ход в ГИСе?
Ви правда думаєте, що це можна описати парою речень? :-)
Ось інструкції:
http://www.gis.org.ua/download/gis52_ppt02.zip
http://www.gis.org.ua/download/gis513doc11.zip
"Руководство пользователя GIS6 Часть III.pdf" ст. 3-27

Якщо ж у Вас уже є файл з прибора, то вноситься він через меню "Імпорт" - "теодолітного ходу". Урівнювання робиться в меню "Урівнювання".

bantonpa
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 26
З нами з: 20 серпня 2013 15:00
Репутація: 1
Область: Тернопільська
Місце роботи: Інше

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення bantonpa »

нет, мне нужна помощь форумчанина, с вами и с инструкцией я уже пытался

Parcel
Спец
Спец
Повідомлень: 734
З нами з: 01 березня 2011 10:41
Репутація: 70
Область: Волинська

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Parcel »

bantonpa писав:
13 березня 2020 10:14
уровнять вот этот ход в ГИСе
а гіс6 ув'язує лінійно-кутову вставку?

Відповісти