Digitals

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Аватар користувача
Kurilov
Admin
Admin
Повідомлень: 1047
З нами з: 11 травня 2012 18:16
Репутація: 501
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Kurilov »

Prometheus, не заповнюйте атрибут КОАТУУ, який не передбачений постановою-1051. Діджиталс автоматом його прибирає і додає до номера зони.
 ! Повідомлення з: Kurilov
Шлях форумчанина:
1. Користуйся пошуком, перш ніж щось спитати.
2. Ховай велике під спойлер.
3. Дотримуйся правил, бо кара настигне тебе.

ПетроМарченко
Спец
Спец
Повідомлень: 284
З нами з: 31 серпня 2008 07:35
Репутація: 61

Digitals

Повідомлення ПетроМарченко »

Сергія Олійника, ГУРУ програмного забезпечення в геодезії і картографії, автора Digitals - із днем народження. Дякую за зроблене, нових досягнень і наступного року цього дня - в доброму здравії.

Kola
Спец
Спец
Повідомлень: 308
З нами з: 13 грудня 2016 13:42
Репутація: 138
Область: Сумська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Kola »

В диджитале есть инструмент чтобы несколько закоорденированных растров сшить в один?

GSV2017
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 36
З нами з: 29 березня 2017 22:19
Репутація: 0
Область: Вінницька
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення GSV2017 »

Kola писав:
14 червня 2019 10:53
В диджитале есть инструмент чтобы несколько закоорденированных растров сшить в один?
Да, есть

Kola
Спец
Спец
Повідомлень: 308
З нами з: 13 грудня 2016 13:42
Репутація: 138
Область: Сумська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Kola »

GSV2017 писав:
14 червня 2019 12:04
Да, есть
Не может быть...

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

Kola, точно є, але конкретно підказати не можу. хлопці робили репродукції накладного монтажа окремих населених пунктів з растрових файлів. зайдіть на форум діджитал, там "розжують"

GSV2017
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 36
З нами з: 29 березня 2017 22:19
Репутація: 0
Область: Вінницька
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення GSV2017 »

Kola писав:
14 червня 2019 10:53
В диджитале есть инструмент чтобы несколько закоорденированных растров сшить в один?
http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... &start=120
сообщение от 18 ноября 2015 года

Shyrik27
Спец
Спец
Повідомлень: 221
З нами з: 20 грудня 2012 14:49
Репутація: 34
Область: Сумська
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення Shyrik27 »

Kola, Не знаю чи можна так, але тут посилання на пост в форумі де це питання просто й чітко описано.

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1445
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 314
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Prometheus »

Kola писав:
14 червня 2019 12:13
Не может быть...
вкладочка "правка", піктограма "сшить листьі"

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

Доброго дня, колеги!
Ніхто не стикався останнім часом з ситуацією, коли вкраплені контури робляться у Діджиталсі з помилкою? А саме: у внутрішній контур додається зайва точка і він не може бути розімкнутий. Якщо зайву точку видалити, то площа угіддя стає нульовою. НКС видає помилки на обмінники.

Аватар користувача
potapova_anna
Спец
Спец
Повідомлень: 375
З нами з: 29 січня 2013 09:41
Репутація: 123
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення potapova_anna »

murrrchik, скиньте обмінник. Можно в ПП

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

Останнім часом при створенні суміжників Діджитал почав пропускати деякі точки.
Добре, як помічаю то додаю ще точку через Р і перетягую в потрібне місце. Але здається так бути не повинно. Є якісь поради?

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

zemleustriy-ocinka, виділити суміжника і ctrl+L

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

ппзкб, спасибо, но так быть не должно )()
А что случилось не пойму

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

zemleustriy-ocinka,
zemleustriy-ocinka писав:
08 серпня 2019 09:16
так быть не должно
автозахват перевірь. а взагалі ctrl L полюбому треба робити для контроля

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

ппзкб,
ппзкб писав:
08 серпня 2019 09:53
автозахват перевірь. а взагалі ctrl L полюбому треба робити для контроля
перевірив, немає різниці включений чи ні автозахват, всеодно пропускає

Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
zemleustriy-ocinka писав:
07 серпня 2019 16:14
Останнім часом при створенні суміжників Діджитал почав пропускати деякі точки.
Добре, як помічаю то додаю ще точку через Р і перетягую в потрібне місце. Але здається так бути не повинно. Є якісь поради?
Вимкніть "галочку" Сервис-Налаштування-Збір-Автоматична генералізація
Рішення порадили на форумі програми, дійсно працює

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

А в мене так і не зникла проблема з вкрапленими контурами (складні полігони) - додає на внутрішній контур зайву точку, але початкової немає. Діджиталс перевстановлював заново, нічого не змінилося, підтримка каже, що в них все в порядку.

qeodezist
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 49
З нами з: 08 лютого 2017 12:29
Репутація: 11
Область: Сумська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення qeodezist »

Відкатитесь назад на пару версій екзещніка де було все добре, якщо все повторюється так це ваша помилка в побудові полігона

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

qeodezist, відкатувався на різні версії, перевстановлював з нуля програму - не йде.
І яка помилка може бути у побудові полігона, коли для того треба натиснути аж одну кнопку?

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

Хтось переводив файли Діджитал (.dmf) у файл Автокад (.dwg)?
Як це робиться, можете порадити щось?

Аватар користувача
torez
Спец
Спец
Повідомлень: 145
З нами з: 26 травня 2009 18:09
Репутація: 47
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення torez »

zemleustriy-ocinka писав:
23 серпня 2019 09:50
Хтось переводив файли Діджитал (.dmf) у файл Автокад (.dwj)?
Файл - Сохранить как... - тип файла - выбрать Автокад. Нужно, чтобы на компьютере был установлен Автокад.

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 775
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 349
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення vitas007 »

zemleustriy-ocinka писав:
23 серпня 2019 09:50
Хтось переводив файли Діджитал (.dmf) у файл Автокад (.dwg)?
Як це робиться, можете порадити щось?
http://www.geodez-pro.com.ua/topomap/news.html
19-02-2016
Импорт/экспорт с dmf(Digitals)реализован как команда типа _laytrans.

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

torez, без Автокада не выйдет?

Відправлено через 3 хвилини 21 секунду:
vitas007, где можно почитать подробнее? По ссылке просто новости

Аватар користувача
Gennadij
Спец
Спец
Повідомлень: 180
З нами з: 22 листопада 2007 18:39
Репутація: 7
Область: Тернопільська
Контактна інформація:

Digitals

Повідомлення Gennadij »


Аватар користувача
torez
Спец
Спец
Повідомлень: 145
З нами з: 26 травня 2009 18:09
Репутація: 47
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення torez »

zemleustriy-ocinka писав:
23 серпня 2019 10:21
без Автокада не выйдет?
Можете попробовать. У меня просто всегда был Автокад установлен, поэтому доподлинно не знаю. Кажется Диджиталз как-то скрытно открывает Автокад при конвертации.

Відповісти