Digitals

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 775
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 349
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення vitas007 »

torez писав:
23 серпня 2019 11:31
По ссылке просто новости
Зверху зліва "Головна" сторінка. P.S. навчіться добре читати сайти, уважно🙄)))

Аватар користувача
torez
Спец
Спец
Повідомлень: 145
З нами з: 26 травня 2009 18:09
Репутація: 47
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення torez »

vitas007 писав:
23 серпня 2019 16:34
навчіться добре читати сайти, уважно
Непогано було б і цитувати уважніше :-( )

Sergio_Berlusconi
Спец
Спец
Повідомлень: 447
З нами з: 07 жовтня 2016 13:01
Репутація: 268
Область: Рівненська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Sergio_Berlusconi »

Доброго дня! Можливо хто стикався з такою "проблемою"
При зберіганні *хml в *dxf в діджаталі виводить все ок, а коли закидаю а AutoCAD - всі координати видає з точність 0,000 - тобто після коми всі цифри десь "пропадають". (проблема лише на одному комп'ютері - на всіх інших все ОК, передивлявся налаштування Заипсу - все ніби норм)
Дякую

zemrob
Спец
Спец
Повідомлень: 52
З нами з: 14 березня 2011 10:44
Репутація: 1
Область: Житомирська

Digitals

Повідомлення zemrob »

Аналогічна проблема

Serega
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 39
З нами з: 10 квітня 2007 23:05
Репутація: 8
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Serega »

Проверьте разделитель целой и дробной части числа, на компьютерах где работает и где нет.

Sergio_Berlusconi
Спец
Спец
Повідомлень: 447
З нами з: 07 жовтня 2016 13:01
Репутація: 268
Область: Рівненська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Sergio_Berlusconi »

Ніби все однакове.
Якщо "знести" і поставити новий відновс - можливо все стане на свої місця :-(

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

Доброго дня. Виникла проблема при поділі ділянки на дві частини (вже готового хмл), точки в місці поділу не стиковуються з контуром попереднього обмінника. ctrl-L, ctrl-X не допомагає. зміни параметрів захвату теж. Можливо хтось зустрічався з подібною проблемою, поділіться досвідом.

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

ппзкб писав:
25 вересня 2019 09:31
Доброго дня. Виникла проблема при поділі ділянки на дві частини (вже готового хмл), точки в місці поділу не стиковуються з контуром попереднього обмінника. ctrl-L, ctrl-X не допомагає. зміни параметрів захвату теж. Можливо хтось зустрічався з подібною проблемою, поділіться досвідом.
Постійно така проблема. Ставите точність три знаки і максимально підтягуєте точку до контуру, але так щоб була всередині обмінника, там міліметри. Зробив не один поділ, проходить без проблем

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

ппзкб писав:
25 вересня 2019 09:31
точки в місці поділу не стиковуються з контуром попереднього обмінника
І не мають стиковуватися, бо точки при збереженні прив'язуються до вершин міліметрової сітки, а не до ліній. Головне, щоб точки не виходили за межі попереднього контура і щоб параметр "Точність площі/периметра" у налаштуваннях були "3 знаки", як вже відповіли у попередньому коментарі.

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

zemleustriy-ocinka, murrrchik, Дякую, буду пробувати далі.
murrrchik писав:
25 вересня 2019 10:22
І не мають стиковуватися,
та раніше завжди робив лінія в лінію, а цього разу як зачаровано

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

ппзкб, від лінії відривається недалеко, до 1 мм, дууууже рідко співпадає з лінією, інколи, при створенні файла співпадає, але після збереження будуть відмінності, на поділах таке завжди стараюся перевіряти.

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

murrrchik,
murrrchik писав:
25 вересня 2019 15:10
від лінії відривається недалеко, до 1 мм, дууууже рідко співпадає з лінією
але при такому неспівпадінні в базу вноситься, чи викинить помилку?

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

ппзкб,
ппзкб писав:
25 вересня 2019 15:33
але при такому неспівпадінні в базу вноситься, чи викинить помилку?
вноситься якщо не виходите за межі обмінника

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

murrrchik писав:
25 вересня 2019 10:22
І не мають стиковуватися, бо точки при збереженні прив'язуються до вершин міліметрової сітки, а не до ліній. Головне, щоб точки не виходили за межі попереднього контура і щоб параметр "Точність площі/периметра" у налаштуваннях були "3 знаки", як вже відповіли у попередньому коментарі.
Всеодно фігня получається (( Розділяю ділянку загальною площею 0,4 га, (0,25 га божб і 0,15 га осг) на 4 ділянки. І получається що контури новостворених ділянок між собою не стикуються, а якщо стикувати, то одна з ділянок хоч на пару мм буде виходити за межі попереднього контура

Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1021
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 104
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Digitals

Повідомлення NickS »

ппзкб, Бачу, оце посилання буде вічне...
viewtopic.php?p=98253#p98253
Коли вже землевпорядників почнуть вчити топології і метрології? А коли пояснять що таке заокруглення і точність? *фейспалм*

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

ппзкб,
ппзкб писав:
26 вересня 2019 09:39
Всеодно фігня получається (( Розділяю ділянку загальною площею 0,4 га, (0,25 га божб і 0,15 га осг) на 4 ділянки. І получається що контури новостворених ділянок між собою не стикуються, а якщо стикувати, то одна з ділянок хоч на пару мм буде виходити за межі попереднього контура
Створюйте додаткові точки на новостворених ділянках в місцях стику, рішення так собі, але працює.
Якщо є бажання можете кинути файл, в натурі краще зрозумів би в чому проблема

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

NickS, та мене умовляти не треба )) я розумію що таке заокруглення, як це реєстратору, або як він каже програмі, пояснити?
Закинув ще раз, не пройде виставлю на консіліум.
zemleustriy-ocinka писав:
26 вересня 2019 10:06
Створюйте додаткові точки на новостворених ділянках в місцях стику, рішення так собі, але працює.
це я одразу почав пробувати, при створені нової точки її так само зміщує на мм в одну чи в другу сторону.

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

ппзкб, скиньте контури вихідного файла і новостворених ділянок, спробую допомогти.

qeodezist
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 49
З нами з: 08 лютого 2017 12:29
Репутація: 11
Область: Сумська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення qeodezist »

Включаете свойства контура и редактировать и правите координаты до нужных вам координат

Panda2581
Повідомлень: 5
З нами з: 30 серпня 2011 09:25
Репутація: -2
Область: Рівненська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Panda2581 »

Щоб лінія була в лінію треба збегти в .*dmf та поставити у властивостях карти точність координат максимум

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

Panda2581 писав:
27 вересня 2019 17:10
Щоб лінія була в лінію треба збегти в .*dmf та поставити у властивостях карти точність координат максимум
а при переводі в ХМЛ заокруглиться автоматично і привіт накладки

Відправлено через 5 днів 22 години 59 хвилин 19 секунд:
при конвертації ин4 в ХМЛ почало додавати закріплені точки на всіх точках суміжників, що мені непотрібно. Як це можна відключити?
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 2351
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 553
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення ппзкб »

ппзкб писав:
25 вересня 2019 09:31
Виникла проблема при поділі ділянки на дві частини (вже готового хмл), точки в місці поділу не стиковуються з контуром попереднього обмінника. ctrl-L, ctrl-X не допомагає. зміни параметрів захвату теж.
зробив як писали
zemleustriy-ocinka писав:
25 вересня 2019 10:17
максимально підтягуєте точку до контуру, але так щоб була всередині обмінника
все зареєструвалось.
Всім дякую

Юлія Андріївна
Повідомлень: 3
З нами з: 18 квітня 2017 15:13
Репутація: 0
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Трансформаційне поле Ntv2 (*gsb)

Повідомлення Юлія Андріївна »

Доброго дня! Хто може допомогти перегнати файл dmf міста Херсона із місцевої системи координат в СК 63?

ПетроМарченко
Спец
Спец
Повідомлень: 284
З нами з: 31 серпня 2008 07:35
Репутація: 61

Трансформаційне поле Ntv2 (*gsb)

Повідомлення ПетроМарченко »

Я таке робив. Місцева - старі планшети 1:2000, не МСК-65?

Юлія Андріївна
Повідомлень: 3
З нами з: 18 квітня 2017 15:13
Репутація: 0
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Трансформаційне поле Ntv2 (*gsb)

Повідомлення Юлія Андріївна »

ПетроМарченко, так не МСК-65. Як можна з вами зв'язатися?

Відповісти