Digitals

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
ПетроМарченко
Спец
Спец
Повідомлень: 284
З нами з: 31 серпня 2008 07:35
Репутація: 61

Digitals

Повідомлення ПетроМарченко »

Відпрвив у "Приватні повідомлення".

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

В когось є шаблон кадастрового плану на А3 чи А2 аркуші для Діджитал? Поділіться будь-ласка

ПетроМарченко
Спец
Спец
Повідомлень: 284
З нами з: 31 серпня 2008 07:35
Репутація: 61

Digitals

Повідомлення ПетроМарченко »

zemleustriy-ocinka писав:
20 грудня 2019 10:14
В когось є шаблон кадастрового плану на А3 чи А2 аркуші для Діджитал? Поділіться будь-ласка
Прямо в установочній версії, папка "Digitals", 98 планів *.dmt, шаблони.

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 318
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 58
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення zemleustriy-ocinka »

ПетроМарченко писав:
20 грудня 2019 12:41
Прямо в установочній версії, папка "Digitals", 98 планів *.dmt, шаблони.
в мене тільки 27, 12 з них кадплани, але на А3 тільки 2

ПетроМарченко
Спец
Спец
Повідомлень: 284
З нами з: 31 серпня 2008 07:35
Репутація: 61

Digitals

Повідомлення ПетроМарченко »

zemleustriy-ocinka писав:
20 грудня 2019 13:05
в мене тільки 27, 12 з них кадплани, але на А3 тільки 2
Візьміть будь-який і доробіть. Чи уточніть задачу.

Аватар користувача
Alexxp
Спец
Спец
Повідомлень: 914
З нами з: 12 лютого 2009 20:24
Репутація: 169

Digitals

Повідомлення Alexxp »

[/quote]
ПетроМарченко писав:
20 грудня 2019 16:45
Задам дурне питання
Якщо грузити растр з google maps у свіжій версії то не підтягує
Проте у версії 01.07.2016 р. все працює і свіжі тайли підтягує
https://dropmefiles.com/IIvfp

Аватар користувача
BMV
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 19
З нами з: 13 грудня 2018 15:54
Репутація: 4
Область: Полтавська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення BMV »

Alexxp писав:
17 січня 2020 11:33
Якщо грузити растр з google maps у свіжій версії то не підтягує
В мене нормально все грузить ...

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

Alexxp писав:
17 січня 2020 11:33
Якщо грузити растр з google maps у свіжій версії то не підтягує
У Вас часом не віндовс 8?

Аватар користувача
Alexxp
Спец
Спец
Повідомлень: 914
З нами з: 12 лютого 2009 20:24
Репутація: 169

Digitals

Повідомлення Alexxp »

BMV писав:
17 січня 2020 13:08
В мене нормально все грузить ...
Дата версії
Очистіть кеш, і спробуйте ще раз у версії від 16.01.2019

m_alien
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 11
З нами з: 26 січня 2018 14:44
Репутація: 4
Область: Запорізька
Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Контактна інформація:

Digitals

Повідомлення m_alien »

Alexxp писав:
17 січня 2020 17:42
Дата версії
Очистіть кеш, і спробуйте ще раз у версії від 16.01.2019
20.01.2020 все працює, як і у версії від 08.01.2020...

Аватар користувача
AnTreY
Спец
Спец
Повідомлень: 144
З нами з: 18 травня 2011 17:35
Репутація: 29
Область: Чернігівська

Digitals

Повідомлення AnTreY »

Добрый день, если возможность из Digitals экспортировать топосъемку в шейп с условными знаками?

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 775
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 349
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення vitas007 »

Noname, який масштаб?

Аватар користувача
AnTreY
Спец
Спец
Повідомлень: 144
З нами з: 18 травня 2011 17:35
Репутація: 29
Область: Чернігівська

Digitals

Повідомлення AnTreY »

1:2000, под генпалан.

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 775
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 349
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення vitas007 »

AnTreY писав:
23 січня 2020 16:30
1:2000, под генпалан.
Можна.
но не бесплатно.
точечні умовні трохи злетять. Ввечері найду приклад.

doslidnik
Спец
Спец
Повідомлень: 708
З нами з: 28 липня 2009 19:47
Репутація: 47
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення doslidnik »

alex134 писав:
19 лютого 2020 16:57
Может кто сталкивался с проблемой, при загрузке в Digitals растра с ПКК выскакивает такая ошибка:
Критическая ошибка в объекте 6 сообщение:Access violation at address 00AC4536 in module 'Ged.exe'. Read of address 00000000.
Есть ли решение проблемы?
ЛІцензований софт? Яка версія?
Спробуйте скористатись попередньою версією Діджиталс.

alex134
Модератор
Модератор
Повідомлень: 244
З нами з: 15 січня 2018 17:38
Репутація: 76
Область: Херсонська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення alex134 »

doslidnik, лицензия, обновление правда древнее (март месяц прошлого года, версию не помню), на сайте смотрел что не пишут что именно обновилось, просто пол дня проработала, потом ошибку выдает

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

Вчора оновили Публічну кадастрову карту, працює тільки нова версія і нічого в Діджиталсі не грузилося. У вчорашньому вечірньому оновленні Діджиталс це виправили і сьогодні ПКК завантажується, але не видається інформація по ділянках.

alex134
Модератор
Модератор
Повідомлень: 244
З нами з: 15 січня 2018 17:38
Репутація: 76
Область: Херсонська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення alex134 »

murrrchik, якщо не видається інфа по ділянках, мені особисто немає сенсу оновляться

Аватар користувача
torez
Спец
Спец
Повідомлень: 145
З нами з: 26 травня 2009 18:09
Репутація: 47
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Digitals

Повідомлення torez »

alex134 писав:
19 лютого 2020 18:14
не видається інфа по ділянках
Звонил в Винницу разработчикам. Нервно отвечают, что занимаются устранением проблемы, а мы звонками не даем им работать

murrrchik
Спец
Спец
Повідомлень: 627
З нами з: 05 липня 2010 18:07
Репутація: 158
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення murrrchik »

Сьогодні зранку оновив Digitals, публічку підвантажує, дані зчитує.

Meridian
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 16
З нами з: 04 червня 2015 15:03
Репутація: 0
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Що нового у Держгеокадастрі?

Повідомлення Meridian »

А ще треба щоб ця xml перевірка нормально працювала (результат перевірки все ок, а реєстратор дає відмову "сума угідь не співпадає ..." )
І щоб програмне забезпечення Digitals і НКС працювали на одній хвилі, а не кожен на своїй.

Dima R
Спец
Спец
Повідомлень: 106
З нами з: 19 січня 2017 08:34
Репутація: 53
Область: Полтавська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Що нового у Держгеокадастрі?

Повідомлення Dima R »

Meridian писав:
29 лютого 2020 01:09
І щоб програмне забезпечення Digitals і НКС працювали на одній хвилі, а не кожен на своїй.
У разработчиков Digitals нет доступа к НКС и его исходному коду, да и это не особо возможно. Поэтому такой сценарий нереалистичный, в любом случае все будет упираться в то, что вносятся изменения в НКС и после этого разработчики ПО вносят изменения в свой продукт.

Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1021
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 104
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Digitals

Повідомлення NickS »

Meridian писав:
29 лютого 2020 01:09
І щоб програмне забезпечення Digitals і НКС працювали на одній хвилі, а не кожен на своїй.
Щоб програми працювали "в одній хвилі", потрібна зацікавленість у співпраці з обох сторін. Розробники НКС і їх власники не зацікавлені у співпраці з іншими програмами, тому маємо що маємо...

Meridian
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 16
З нами з: 04 червня 2015 15:03
Репутація: 0
Область: Закарпатська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Meridian »

Так як і все що робиться.

Volkova
Спец
Спец
Повідомлень: 129
З нами з: 17 грудня 2017 22:25
Репутація: 84
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Digitals

Повідомлення Volkova »

NickS писав:
02 березня 2020 09:41
Щоб програми працювали "в одній хвилі", потрібна зацікавленість у співпраці з обох сторін. Розробники НКС і їх власники не зацікавлені у співпраці з іншими програмами, тому маємо що маємо...
этот факт тормозит в целом развитие отросли, специалисты, вы неандертальцы в смысле мировой эволюции, жаль, что вы этого не понимаете

Відповісти