[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Розповсюджується за принципом "AS IS".

Доступні онлайн-сервіси:
► Показати
Структура кешу така сама як у SASPlanet-и, а тому може кешувати зображення в теку "C:\Program Files\SASPlanet". Щоб два рази не завантажувати одні і ті самі тайли. Безпосередня присутність SASPlanet не обов'язкова. Кеш може знаходитись у довільному місці.

Працює в системі координат СК63, район Х, зони 1-6, а також у деяких МСК

Відомі недоліки:
- PNG файли відображаються по різному в різних версіях Autocad-у. До версії 2012 не враховується альфа-канал.
- буржуйські карти (OSM, Google, Bing) не дуже добре прив'язуються до СК63, гуляє метрів з 5, можливо більше можливо менше
- між тайлами є невеликі щілини, це не помилка, просто земля кругла, а тайли квадратні :)

Кнопка ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt;

Поради:
- рамку навколо зображень можна відключити командою _imageframe _off ну а включити, відповідно _imageframe _on

- необхідна умова: наявність права запису в теку, де розташований кеш

- для ортофото тека з растрами і прив'язками повинна бути додана в шляхи підтримки (http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p=106332#p106332)

- файл ініціалізації повинен мати назву RemoteMaps.ini (кодування windows-1251) і знаходитись у шляхах підтримки або у папці з активним dwg

- теку для кешу за замовчанням для нових креслень можна задати командою:
(setenv "IRT\\DefLocalFolder" назва_вашої_теки).
Наприклад (setenv "IRT\\DefLocalFolder" "D:\\Моя робота\\Інтернет\\Карти").
Зверніть увагу на лапки і два бекслеші. Вказана тека повинна існувати!

- адресу проксі-сервера можна задати командою
(setenv "IRT\\DefProxyAddress" "xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx").
Наприклад (setenv "IRT\\DefProxyAddress" "52.53.160.7:80").

У разі виникнення проблем і пропозицій відписуйтесь тут.

Історія змін:
► Показати

Після останніх змін на серверах ДЗК, для користувачів на Windows XP потрібно додатково провести "танці з бубнами" - http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 81#p163303


Найновіша версія 1.26
ImportRemoteTile.VLX.7z

Також на іншому ресурсі доступна "інтернаціональна" версія. Але вона не підтримує СК-63 і наші карт-сервіси.

НАПИСАТИ АВТОРУ ПРО ПРОБЛЕМУ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 18 липня 2019 14:51 користувачем in5, всього редагувалось 66 разів.

Аватар користувача
Pushenko
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 39
З нами з: 10 серпня 2009 12:30
Репутація: 0
Область: Чернігівська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Повідомлення Pushenko »

in5 писав:Структура кешу така сама як у SASPlanet-и, а тому кешує зображення в теку "C:\Program Files\SASPlanet". Щоб два рази не завантажувати одні і ті самі тайли.
Есть ли возможность ?
- изменить путь кеша "C:\Program Files\SASPlanet", например у меня весь кеш скачан "d:\SASPlanet"
- пакетной загрузки тайлов, не точечно, а окном (верхняя-левая точка, нижняя правая)

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

Pushenko писав:- изменить путь кеша "C:\Program Files\SASPlanet", например у меня весь кеш скачан "d:\SASPlanet"
щоб пам'ятати розташування теки з кешем, треба буде писати в реєстр, не знаю чи варто, подумаю. поки можете лінканути свою "d:\SASPlanet" в "C:\Program Files\SASPlanet"
Pushenko писав:- пакетной загрузки тайлов, не точечно, а окном (верхняя-левая точка, нижняя правая)
можливо зроблю... пізніше

Александр Данилов
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 13
З нами з: 22 листопада 2012 16:56
Репутація: 0
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Александр Данилов »

Для обзора пойдет, жаль что для ортофотопланов допустимый масштаб только 17, а ни 20. Uchoba

Аватар користувача
IgorA
Спец
Спец
Повідомлень: 60
З нами з: 11 жовтня 2009 08:43
Репутація: 0
Область: Миколаївська
Місце роботи: Інше

Повідомлення IgorA »

Нуждаюсь в небольшой помощи.

На ПК установлен Acad 2007.Скопировал файл с архива в папку с Автокадом и затем задал в строке команду ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt
После чего выбрал загрузку или карт с Гугла или ортофото, выбрал масштаб , точку и ...ничего не подгрузилось. В чем ошибка ?

Спасибо

Александр Данилов
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 13
З нами з: 22 листопада 2012 16:56
Репутація: 0
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Александр Данилов »

IgorA писав:Нуждаюсь в небольшой помощи.
Попробуйте через Инструменты/Загрузить приложение.

Аватар користувача
IgorA
Спец
Спец
Повідомлень: 60
З нами з: 11 жовтня 2009 08:43
Репутація: 0
Область: Миколаївська
Місце роботи: Інше

Повідомлення IgorA »

Александр Данилов, А воз и ныне там

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

IgorA писав:задал в строке команду ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt
це команда для кнопки, вона перевіряє чи завантажена програма, якщо ні, то завантажує, а тоді запускає програму.
IgorA писав:и ...ничего не подгрузилось. В чем ошибка ?
можливо у вас з координатами щось не те

може мені в ПП вислати фрагмент файлу, я спробую розібратися

Аватар користувача
vladasya
Спец
Спец
Повідомлень: 314
З нами з: 15 листопада 2007 12:54
Репутація: 19
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Повідомлення vladasya »

А где должна программа лежать, чтобы она ее загрузила? Кнопку создал, команду прописал, но приложение вручную все равно подгружаю, а потом кнопкой запускаю.

Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1234
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 44
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Denver »

Я закинув файл в c:\Program Files (x86)\AutoCAD 2006\Support\
І створив нову кнопку з ієрогліфами, з першого повідомлення. Більше ніяких маніпуляцій не проводив.
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

Аватар користувача
vladasya
Спец
Спец
Повідомлень: 314
З нами з: 15 листопада 2007 12:54
Репутація: 19
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Повідомлення vladasya »

Дякую, працює

Додано через 11 хвилин 20 секунд:
IgorA писав:На ПК установлен Acad 2007.Скопировал файл с архива в папку с Автокадом и затем задал в строке команду ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt
После чего выбрал загрузку или карт с Гугла или ортофото, выбрал масштаб , точку и ...ничего не подгрузилось. В чем ошибка ?
Файл ин-4 в ск-63 загрузите или создайте точку с координатами которые лежат близко к ск-63

Аватар користувача
IgorA
Спец
Спец
Повідомлень: 60
З нами з: 11 жовтня 2009 08:43
Репутація: 0
Область: Миколаївська
Місце роботи: Інше

Повідомлення IgorA »

vladasya писав:Файл ин-4 в ск-63 загрузите или создайте точку с координатами которые лежат близко к ск-63
Файл і є в СК 63.Ось приклад
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1234
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 44
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Denver »

IgorA писав:Файл і є в СК 63.Ось приклад
Прихований текст. Необідно бути зареєстрованим и иметь сообщений: 39
та нормально все завантажується 5+5=?
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

doslidnik
Спец
Спец
Повідомлень: 732
З нами з: 28 липня 2009 19:47
Репутація: 64
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Повідомлення doslidnik »

in5 писав:поки можете лінканути свою "d:\SASPlanet" в "C:\Program Files\SASPlanet"
лінканути Це означає скопіювати?

Додано через 1 хвилину 19 секунд:
in5 писав:- PNG файли відображаються по різному в різних версіях Autocad-у. Наприклад, зареєстровані ділянки на версіях до 2006, включно, заливаються суцільним голубим кольором, в 2012 ділянки заливається голубим кольором, а їх межі - синім. Як із версіями між 2006 і 2012 я не знаю.
У 2008 так само як в 2006. :(

Додано через 35 хвилин 32 секунди:
Скажіть А чому растри підв'язуються не стик в стик?

Певно проекція не та - тоді цікаво в якій СК ведеться Публічна кадастрова карта?

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

doslidnik писав:лінканути Це означає скопіювати?
Ні
http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS_junction_point
Якщо користуєтесь FARManager, то зробити це можна через Alt+F6
http://www.picatom.com/28/img/Clipboard-1-1.png
doslidnik писав:Скажіть А чому растри підв'язуються не стик в стик?
Не знаю, таке враження, що пропадає один піксель. Якось треба буде розібратися.

Додано через 11 хвилин 44 секунди:
doslidnik писав:в якій СК ведеться Публічна кадастрова карта?
Я не знаю

doslidnik
Спец
Спец
Повідомлень: 732
З нами з: 28 липня 2009 19:47
Репутація: 64
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Повідомлення doslidnik »

doslidnik писав:цікаво в якій СК ведеться Публічна кадастрова карта?
ТОді певно в СК63, бо в мене ідеальне співпадіння.

Додано через 22 хвилини 45 секунд:
ДЯкую, але зробив по аналогу як тут.
Треба набрати типу в cmd.exe

Код: Виділити все

mklink /j "c:\Program Files (x86)\SASPlanet\" x:\
Де "c:\Program Files (x86)\SASPlanet\" - створюємо точку доступу. Папки з такою назвою не має бути по такому шляху.
x:\ - місце куди посилається точка доступу.

Створення Точка соединения NTFS
Востаннє редагувалось 13 лютого 2013 19:36 користувачем doslidnik, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
IgorA
Спец
Спец
Повідомлень: 60
З нами з: 11 жовтня 2009 08:43
Репутація: 0
Область: Миколаївська
Місце роботи: Інше

Повідомлення IgorA »

Denver писав:а нормально все завантажується
Цікаво виходить - вдома все чудово працюе, а ось на роботі совсім навпаки. Завтра буду "колдувати", чому воно нехоче 5+5=?

doslidnik
Спец
Спец
Повідомлень: 732
З нами з: 28 липня 2009 19:47
Репутація: 64
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Повідомлення doslidnik »

+ Було б не погано щоб він старе не перезаписував.
Не по темі
Блін. Як я раніше мучався не знаючи про точки доступа NTFS. Ще раз дякую.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

IgorA писав:Завтра буду "колдувати"
Впевніться, що у вас є права Адміністратора, можливо якогось доступу не вистачає.

Додано через 42 секунди:
doslidnik писав:+ Було б не погано щоб він старе не перезаписував.
а як реалізувати? в іншу папку писати?

doslidnik
Спец
Спец
Повідомлень: 732
З нами з: 28 липня 2009 19:47
Репутація: 64
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Повідомлення doslidnik »

in5 писав:а як реалізувати? в іншу папку писати?
Начебто не перезаписує. Точно не перевіряв. Було б непогано щоб була перевірка чи такий тайл існує, а потім якщо ні то завантажувати.
Чому я акцентую на цьому увагу, бо зараз карту починають чистити і деяких районів, напр. Франик, зара немає.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

doslidnik писав:Було б непогано щоб була перевірка чи такий тайл існує, а потім якщо ні то завантажувати.
Саме так і працює.

faram
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 28
З нами з: 07 вересня 2010 19:32
Репутація: 0
Область: Дніпропетровська

Повідомлення faram »

Подскажите, а как можно покрыть весь контур чертежа сразу, а не клацать на каждую часть. Спасибо

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

faram писав:а как можно покрыть весь контур чертежа сразу
буде в наступній версії

Алексей2
Спец
Спец
Повідомлень: 91
З нами з: 09 вересня 2008 19:41
Репутація: 16

Повідомлення Алексей2 »

В чому може бути проблема.
Реестрація і Ортофото грузиться, все Ок. А Гугл не грузиться, Мар грузиться білим квадратом?

З.І. Де можна скачать Автокад 2012 (без СМС и регистраций) дякую

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

Повідомлення in5 »

Алексей2 писав:А Гугл не грузиться, Мар грузиться білим квадратом?
Вишліть в ПП фрагмент проблемного креслення. Спробую розібратися.

Відповісти