[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Розповсюджується за принципом "AS IS".

Доступні онлайн-сервіси:
► Показати
Структура кешу така сама як у SASPlanet-и, а тому може кешувати зображення в теку "C:\Program Files\SASPlanet". Щоб два рази не завантажувати одні і ті самі тайли. Безпосередня присутність SASPlanet не обов'язкова. Кеш може знаходитись у довільному місці.

Працює в системі координат СК63, район Х, зони 1-6, а також у деяких МСК

Відомі недоліки:
- PNG файли відображаються по різному в різних версіях Autocad-у. До версії 2012 не враховується альфа-канал.
- буржуйські карти (OSM, Google, Bing) не дуже добре прив'язуються до СК63, гуляє метрів з 5, можливо більше можливо менше
- між тайлами є невеликі щілини, це не помилка, просто земля кругла, а тайли квадратні :)

Кнопка ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt;

Поради:
- рамку навколо зображень можна відключити командою _imageframe _off ну а включити, відповідно _imageframe _on

- необхідна умова: наявність права запису в теку, де розташований кеш

- для ортофото тека з растрами і прив'язками повинна бути додана в шляхи підтримки (http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p=106332#p106332)

- файл ініціалізації повинен мати назву RemoteMaps.ini (кодування windows-1251) і знаходитись у шляхах підтримки або у папці з активним dwg

- теку для кешу за замовчанням для нових креслень можна задати командою:
(setenv "IRT\\DefLocalFolder" назва_вашої_теки).
Наприклад (setenv "IRT\\DefLocalFolder" "D:\\Моя робота\\Інтернет\\Карти").
Зверніть увагу на лапки і два бекслеші. Вказана тека повинна існувати!

- адресу проксі-сервера можна задати командою
(setenv "IRT\\DefProxyAddress" "xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx").
Наприклад (setenv "IRT\\DefProxyAddress" "52.53.160.7:80").

У разі виникнення проблем і пропозицій відписуйтесь тут.

Історія змін:
► Показати

Після останніх змін на серверах ДЗК, для користувачів на Windows XP потрібно додатково провести "танці з бубнами" - http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 81#p163303


Найновіша версія 1.26
ImportRemoteTile.VLX.7z

Також на іншому ресурсі доступна "інтернаціональна" версія. Але вона не підтримує СК-63 і наші карт-сервіси.

НАПИСАТИ АВТОРУ ПРО ПРОБЛЕМУ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 18 липня 2019 14:51 користувачем in5, всього редагувалось 66 разів.

doslidnik
Спец
Спец
Повідомлень: 732
З нами з: 28 липня 2009 19:47
Репутація: 64
Область: Київська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт обмінних файлів (XML, IN4, JSON)

Повідомлення doslidnik »

vladislav писав:
19 лютого 2020 12:22
перестало підвантажувати ортофото
Вам СЮДИ

Оксана1
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 12
З нами з: 23 липня 2015 11:14
Репутація: -1
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Оксана1 »

Не підвантажує кадастрові номери

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Оксана1 писав:
19 лютого 2020 14:21
Не підвантажує кадастрові номери
http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 33#p171559

Відправлено через 8 хвилин 14 секунд:
vladislav писав:
19 лютого 2020 12:22
перестало підвантажувати ортофото та кадастровий поділ
Кадастровий поділ працює.
Ортофото підравлю.
А все інше працює?

Відправлено через 16 годин 3 хвилини 16 секунд:

Код: Виділити все

2020-02-20 1.23
- *Оновлена ПКК

Аватар користувача
vladasya
Спец
Спец
Повідомлень: 314
З нами з: 15 листопада 2007 12:54
Репутація: 19
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vladasya »

номенклатурну розграфку не підтягує

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 797
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 373
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vitas007 »

vladasya писав:
21 лютого 2020 17:08
номенклатурну розграфку не підтягує
in5 писав:
12 лютого 2013 14:23
НАПИСАТИ АВТОРУ ПРО ПРОБЛЕМУ

Аватар користувача
vladasya
Спец
Спец
Повідомлень: 314
З нами з: 15 листопада 2007 12:54
Репутація: 19
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vladasya »

in5 писав:
12 лютого 2013 14:23
У разі виникнення проблем і пропозицій відписуйтесь тут.
Шановний адміне, я ж теж читати вмію, і автор дозволив про проблему відписуватися в цьому топіку

Sherif0000
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 25
З нами з: 31 січня 2013 10:47
Репутація: 0
Область: Волинська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Sherif0000 »

in5,
При підвантаженні ортофото видає "ПОМИЛКА: Не зміг завантажити файл."
Все інше працює
Він 10 х64 Автокад 2020

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

vladasya писав:
21 лютого 2020 17:08
номенклатурну розграфку не підтягує
В мене все працює ОК.
Але я помітив один недолік: для УСК-2000 максимального зуму недостатньо щоб побачити повну номенклатуру. Тому:

Код: Виділити все

2020-02-24 1.24
- *Збільшено зум для номенклатурної розграфки
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
vladasya писав:
23 лютого 2020 22:14
Шановний адміне, я ж теж читати вмію, і автор дозволив про проблему відписуватися в цьому топіку
Просто, якщо Ви напишете мені в ПП або на пошту, то я швидше відреагую.
Бо деколи vitas007-у доводиться писати мені в ПП, щоб я зайшов і зреагував на пости користувачів.

Відправлено через 7 днів 22 години 52 хвилини 4 секунди:

Код: Виділити все

2020-03-03 1.25
- *Версія Google

vgodz
Повідомлень: 2
З нами з: 12 листопада 2015 23:20
Репутація: -1
Область: м.Київ
Місце роботи: Інші недержавні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vgodz »

Добрий день. Є така проблема-не знаходить місцерозташування ділянки по кад.номеру. Пише "Помилка.Неможливо завантажити дані з ПКК". Windows10x64, AutoCAD 2017.
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
NickS
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1023
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 109
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення NickS »

vgodz писав:
04 травня 2020 23:26
Є така проблема-не знаходить місцерозташування ділянки по кад.номеру. Пише "Помилка.Неможливо завантажити дані з ПКК".
Розробники НКС нещодавно змінили доступ до інформації з публічки. Тому всім розробникам потрібно також вносити корективи в своє забеспечення.

Оксана1
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 12
З нами з: 23 липня 2015 11:14
Репутація: -1
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Оксана1 »

in5, Велике прохання оновити версії ПКК і т.п.

Parcel
Спец
Спец
Повідомлень: 741
З нами з: 01 березня 2011 10:41
Репутація: 74
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Parcel »

тут он в темі про Digitals є роз'яснення чому так сталося
viewtopic.php?p=172688#p172688
походу прикрилась лавочка :dislike:

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

vgodz писав:
04 травня 2020 23:26
Є така проблема-не знаходить місцерозташування ділянки по кад.номеру.
Оксана1 писав:
05 травня 2020 11:16
Велике прохання оновити версії ПКК і т.п.
На жаль найближчим часом проблема вирішена ну буде.
Розробники ПКК вжили заходів, які унеможливлюють доступ до інформації зі сторонніх програм.

Що це їм дало? Я не знаю. Якщо вони хотіли зменшити навантаження не свої сервери, то це зрада ;-P бо тепер навантаження на їх сервери тільки виросте.
Адже тепер користувач, щоб отримати інфу буде більше часу проводити в браузері (скролити туди-сюди по карті), а відповідно буде постійно підгружати растрові тайли, а це збільшить трафік в рази.

Ну а так, в сусідній гілці розробники Діґіталза все досить зрозуміло і справедливо описали.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Код: Виділити все

2020-06-12 1.26
*Оновлена версія Google
+Додано шари:
 - Київ\Топографічні карти\М 1:2000
 - Київ\Топографічні карти\М 1:10000
 - Київ\Ортофото\2013
 - Київ\Ортофото\2008
 - Київ\Теплові мережі\Об'єкти теплових мереж
 - Київ\Теплові мережі\Пошкодження на об'єктах теплових мереж

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 797
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 373
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vitas007 »

in5, а пошук/масштабування по кад номеру можна відновити?

ІЗ0604
Повідомлень: 1
З нами з: 29 червня 2020 15:57
Репутація: 0
Область: Харківська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення ІЗ0604 »

Підкажіть будь ласка в чому може бути проблема?
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

ІЗ0604 писав:
30 червня 2020 15:28
Підкажіть будь ласка в чому може бути проблема?
Я перевірив (з координатами як на скріншоті), у мене працює.
Можливо це були тимчасові проблеми?

Вибачте я випадково відредагував Ваше повідомлення, замість того, щоб написати своє :-(

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
vitas007 писав:
22 червня 2020 15:31
in5, а пошук/масштабування по кад номеру можна відновити?
Для цього потрібно прописати в програмі дані для автентифікації на сервері ДЗК. А вони, в свою чергу, прив'язані до облікового запису СІЗа.
Тому таку версію викладати не планую.

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 797
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 373
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vitas007 »

in5 писав:
01 липня 2020 13:17
А вони, в свою чергу, прив'язані до облікового запису СІЗа.
не обов'язково через СІЗа, потрібно просто зареєструватись через пошту і на їх активувати АРІ.)

Відповісти