[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Розповсюджується за принципом "AS IS".

Доступні онлайн-сервіси:
► Показати
Структура кешу така сама як у SASPlanet-и, а тому може кешувати зображення в теку "C:\Program Files\SASPlanet". Щоб два рази не завантажувати одні і ті самі тайли. Безпосередня присутність SASPlanet не обов'язкова. Кеш може знаходитись у довільному місці.

Працює в системі координат СК63, район Х, зони 1-6, а також у деяких МСК

Відомі недоліки:
- PNG файли відображаються по різному в різних версіях Autocad-у. До версії 2012 не враховується альфа-канал.
- буржуйські карти (OSM, Google, Bing) не дуже добре прив'язуються до СК63, гуляє метрів з 5, можливо більше можливо менше
- між тайлами є невеликі щілини, це не помилка, просто земля кругла, а тайли квадратні :)

Кнопка ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt;

Поради:
- рамку навколо зображень можна відключити командою _imageframe _off ну а включити, відповідно _imageframe _on

- необхідна умова: наявність права запису в теку, де розташований кеш

- для ортофото тека з растрами і прив'язками повинна бути додана в шляхи підтримки (http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p=106332#p106332)

- файл ініціалізації повинен мати назву RemoteMaps.ini (кодування windows-1251) і знаходитись у шляхах підтримки або у папці з активним dwg

- теку для кешу за замовчанням для нових креслень можна задати командою:
(setenv "IRT\\DefLocalFolder" назва_вашої_теки).
Наприклад (setenv "IRT\\DefLocalFolder" "D:\\Моя робота\\Інтернет\\Карти").
Зверніть увагу на лапки і два бекслеші. Вказана тека повинна існувати!

- адресу проксі-сервера можна задати командою
(setenv "IRT\\DefProxyAddress" "xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx").
Наприклад (setenv "IRT\\DefProxyAddress" "52.53.160.7:80").

У разі виникнення проблем і пропозицій відписуйтесь тут.

Історія змін:
► Показати

Після останніх змін на серверах ДЗК, для користувачів на Windows XP потрібно додатково провести "танці з бубнами" - http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 81#p163303


Найновіша версія 1.26
ImportRemoteTile.VLX.7z

Також на іншому ресурсі доступна "інтернаціональна" версія. Але вона не підтримує СК-63 і наші карт-сервіси.

НАПИСАТИ АВТОРУ ПРО ПРОБЛЕМУ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 18 липня 2019 14:51 користувачем in5, всього редагувалось 66 разів.

Аватар користувача
ugin
Спец
Спец
Повідомлень: 172
З нами з: 05 листопада 2008 23:10
Репутація: 0
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення ugin »

Добрый день!
Заранее извиняюсь, если подобный вопрос уже был.
Может ли прога работать через прокси?
Или что нужно сделать для этого?

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

ugin писав: Может ли прога работать через прокси?
Или что нужно сделать для этого?
Ні, не може.
Але якщо це для Вас критично, то я можу якийсь костиль приробити.
?

Аватар користувача
ugin
Спец
Спец
Повідомлень: 172
З нами з: 05 листопада 2008 23:10
Репутація: 0
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення ugin »

В продолжение прокси.
На работе месяца три назад внедрили прокси, сисадмин приходил, но не нашел где чего исправить, чтобы работало.
Если не сложно что-то прикрутить...
Да, саспланет работает и можно через него сохранять в кэш, а потом в акаде подгружать из кэша, но жутко неудобно.
Спасибо.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Код: Виділити все

2017-01-23 1.17
- підтримка проксі
- адресу проксі-сервера можна задати командою
(setenv "IRT\\DefProxyAddress" "xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx").
Наприклад (setenv "IRT\\DefProxyAddress" "52.53.160.7:80")

Аватар користувача
zahidzem
Спец
Спец
Повідомлень: 187
З нами з: 13 січня 2013 11:15
Репутація: 18
Область: Чернівецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення zahidzem »

in5, Доброго дня. Как Вы смотрите на УСК 2000? Будете работать в этом направлении? Krutelyk

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

zahidzem писав:
23 січня 2017 18:53
Как Вы смотрите на УСК 2000? Будете работать в этом направлении?
Обов'язково добавлю. Мені ще не попадало нічого в УСК-2000, не маю можливості перевірити.

Аватар користувача
zahidzem
Спец
Спец
Повідомлень: 187
З нами з: 13 січня 2013 11:15
Репутація: 18
Область: Чернівецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення zahidzem »

Попробуйте Digitals. Там уже можно переводить координаты в УСК 2000

itvafrolov
Повідомлень: 4
З нами з: 17 травня 2012 18:03
Репутація: 0
Область: Харківська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення itvafrolov »

in5, Дуже дякую за програму імпорту растрових карт із НКС в автокад. Але є одна незручність - при повторному відкритті файлу, в який було загружено растрові зображення виводиться на екран вікно "AutoCAD Message" і іноді до це вікно не відображається (наприклад, якщо в автокад відкритий файл, а потім відкривається ще один файл з загруженими растрами) в цьому випадку закрити вікно "AutoCAD Message" неможливо, і автокад повністю зависає без збереження результатів попередньої роботи.
Можна зробити версію цієї дуже корисної програми але без виводу інформаційного вікна?

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

itvafrolov писав:
30 січня 2017 13:35
Можна зробити версію цієї дуже корисної програми але без виводу інформаційного вікна?
Якщо у Вас програма в автозавантаженні стоїть, то заберіть її звідти і додайте кнопку, як показано в першому пості

А щоб просто прибрати інформаційне вікно, треба перед тим, як завантажувати програму виконати (setvar 'qaflags 4)

vgodz
Повідомлень: 2
З нами з: 12 листопада 2015 23:20
Репутація: -1
Область: м.Київ
Місце роботи: Інші недержавні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vgodz »

in5, доброго дня. Виникла така проблема: при спробі запустити IRT в командній строці (автокад 2012) видає повідомлення "no function definition: vlax-ldata-get". Сталося це після видалення Автокад 2004,(стояли обидва 2004 та 2012). Команда (vl-load-com) нічого не дає. Може щось підкажете? Дякую

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

vgodz писав:
20 травня 2017 16:12
Може щось підкажете? Дякую
На жаль нічого не підкажу.
Скоріш за все деінсталятор 2004-го автокаду видалив якийсь необхідний компонент, або його реєстрацію в системному реєстрі.
Спробуйте нананово встановити автокад 2012.

bantonpa
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 26
З нами з: 20 серпня 2013 15:00
Репутація: 1
Область: Тернопільська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення bantonpa »

Не работает в 2018 автокаде :(

то что и выше "no function definition: vlax-ldata-get"

riabovol
Повідомлень: 1
З нами з: 27 березня 2017 10:54
Репутація: 0
Область: Сумська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення riabovol »

а что с архивом?скачал а он не распаковывается выбивает ошибку.

Аватар користувача
Oleg
Спец
Спец
Повідомлень: 2239
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 62
Область: Волинська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Oleg »

riabovol писав:
15 червня 2017 11:08
а что с архивом?скачал а он не распаковывается выбивает ошибку
Усьо з ним нормально. Перевірив тільки

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

bantonpa писав:
08 червня 2017 10:06
Не работает в 2018 автокаде :(

то что и выше "no function definition: vlax-ldata-get"
В мене 2018 (так як і 2012) версії немає, тому перевірити не можу.
riabovol писав:
15 червня 2017 11:08
а что с архивом?скачал а он не распаковывается выбивает ошибку.
7-zip.org.ua

Virtus IF
Повідомлень: 2
З нами з: 09 серпня 2017 20:13
Репутація: 0
Область: Івано-Франківська
Місце роботи: Інститути землеустрою

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Virtus IF »

щось не скачуться прога....ImportRemoteTile.VLX.7z що робити.....

Аватар користувача
Oleg
Спец
Спец
Повідомлень: 2239
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 62
Область: Волинська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Oleg »

Virtus IF, "усьо" там качається

Virtus IF
Повідомлень: 2
З нами з: 09 серпня 2017 20:13
Репутація: 0
Область: Івано-Франківська
Місце роботи: Інститути землеустрою

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Virtus IF »

як створити кнопку в автокад 2004 щоб загружати раст..(замість того щоб писати ірт...в команд. стр. дякую....

Аватар користувача
Oleg
Спец
Спец
Повідомлень: 2239
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 62
Область: Волинська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Oleg »

Virtus IF,
Дивлячись який Автокад. У 2002-му: по панельці Правою - Настройка. Там шукаєте "Определленная пользователем кнопка". Тягнете туди куди бажаєте. Потім клацаєте по неї і прописуєте команду. Можете намалювати на ній щось..
► Показати
В новіших версіях - важче(по дибільнішому). Але шлях, приблизно такий. Буду мати час - запишу відео...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Sherif0000
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 25
З нами з: 31 січня 2013 10:47
Репутація: 0
Область: Волинська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Sherif0000 »

Вже третій тиждень непідгружає супутникових знімків з google. Пробував на різних ПК та вінд. В чому може бути причина?

Аватар користувача
Oleg
Спец
Спец
Повідомлень: 2239
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 62
Область: Волинська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Oleg »

Sherif0000 писав:
30 жовтня 2017 23:03
Вже третій тиждень непідгружає супутникових знімків з google
У Вас остання версія? В мене грузить

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

Таке може статись.
Якщо гугл обновляє знімки, то стара версія карт для таких території перестає завантажуватись.

Код: Виділити все

2017-10-31 1.17a
- оновлена версія гугл

vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 797
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 373
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vitas007 »

Було б добре добавати системи координат із списку [Autocad] Геодезичний калькулятор НДІГК.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 170
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 56
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 »

vitas007 писав:
08 листопада 2017 06:24
Було б добре добавати системи координат із списку [Autocad] Геодезичний калькулятор НДІГК.
Поки що нічого не вийде, різний принцип роботи в цих програм.
Якщо необхідна підтримка УСК-2000 то спробуйте https://www.theswamp.org/index.php?topic=47908.0 але там немає підтримки ПКК.

Bohdan007
Повідомлень: 4
З нами з: 20 березня 2015 14:28
Репутація: 1
Область: Івано-Франківська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Bohdan007 »

Хочу зробити, щоб на всіх компах була одна мережева папка для IRT. Таке можливо? Пробую задати шлях мережевої папки такий як прописується в супорт файлах, але толку 0.

В 2018 автокаді IRT працює без проблем. Дякую!

Відповісти