Допоможіть розібратись із XML (ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПОСТУ ПРИКРІПЛЮЄТЬСЯ САМ ФАЙЛ ІЗ ПОМИЛКАМИ)

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Аватар користувача
Gennadij
Спец
Спец
Повідомлень: 174
З нами з: 22 листопада 2007 18:39
Репутація: 6
Область: Тернопільська
Контактна інформація:

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Gennadij » 11 вересня 2017 15:48

Це норм. ТАк має бути. XML Checker налаштаний по старій (in4) схемі.

Реклама

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 1859
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 358
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення ппзкб » 11 вересня 2017 15:50

Gennadij, Ви хочь той обмінник переглядали?! Що там норм?

Аватар користувача
Gennadij
Спец
Спец
Повідомлень: 174
З нами з: 22 листопада 2007 18:39
Репутація: 6
Область: Тернопільська
Контактна інформація:

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Gennadij » 11 вересня 2017 15:58

Просяник писав:
11 вересня 2017 13:37
це XML Checker видає.
Відправлено через 30 секунд:
А файл чомусь не відкриває в мене...

Аватар користувача
Krok
Спец
Спец
Повідомлень: 103
З нами з: 26 грудня 2012 22:11
Репутація: 2
Область: АР Крим
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Krok » 12 вересня 2017 09:20

Допоможіть виправити помилку в інформації про виконавця робіт. Файл зроблено в digitals. Будь ласка дайте хтось зразок заповнення для ФОП.
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 1859
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 358
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення ппзкб » 12 вересня 2017 09:37

Krok, на попередній сторінці відкрийте мій обмінник, він на ФОП зроблений

Iskrin
Спец
Спец
Повідомлень: 78
З нами з: 09 січня 2013 16:16
Репутація: 5
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Iskrin » 28 вересня 2017 09:19

Підкажіть, що за помилка. Реєстратори не знають, що за помилка та що потрібно виправити.
► Показати

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 1859
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 358
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення ппзкб » 28 вересня 2017 09:27

Iskrin, краще сам о.ф. завантажте, подивимось, щось підкажемо

fendak
Спец
Спец
Повідомлень: 75
З нами з: 17 серпня 2009 16:20
Репутація: 5

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення fendak » 28 вересня 2017 09:29

відкрийте файл ХМЛ в блокноті, і звірте, чи там ідентично цьому:
<Area>
<MeasurementUnit>га</MeasurementUnit>
<Size>0.0631</Size>
<DeterminationMethod>
<ExhangeFileCoordinates/>
</DeterminationMethod>
</Area>
<Error>0.0003</Error>
також перевірте площу по угіддях, якщо тут все добре

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1338
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 276
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Prometheus » 28 вересня 2017 09:32

Iskrin, на другому пункті є кнопка її варто натиснути, а потім роздрукувати і віддати Вам
щодо площі пошукайте, може десь замість гектарів стоять квадратні метри

Аватар користувача
VAL
Спец
Спец
Повідомлень: 105
З нами з: 17 липня 2015 12:01
Репутація: 15
Область: Рівненська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення VAL » 28 вересня 2017 09:42

Iskrin писав:
28 вересня 2017 09:19
Реєстратори не знають, що за помилка
площа в оф має бути до 4 знаків після крапки наприклад 4.6500 а не 4.65 маже і в цьому помилка

Iskrin
Спец
Спец
Повідомлень: 78
З нами з: 09 січня 2013 16:16
Репутація: 5
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Iskrin » 28 вересня 2017 10:05

VAL писав:
28 вересня 2017 09:42
площа в оф має бути до 4 знаків після крапки наприклад 4.6500 а не 4.65 маже і в цьому помилка
Дійсно площа була, 0.25, а не 0.2500. Спробую передати реєстратору.

Аватар користувача
VAL
Спец
Спец
Повідомлень: 105
З нами з: 17 липня 2015 12:01
Репутація: 15
Область: Рівненська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення VAL » 28 вересня 2017 10:12

Iskrin писав:
28 вересня 2017 10:05
Дійсно площа була, 0.25, а не 0.2500. Спробую передати реєстратору.
тоді 100% проблема в цьому, НКС завжди буде видавати таку помилку коли не буде 4 знаки після крапки

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1338
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 276
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Prometheus » 28 вересня 2017 10:31

Iskrin, в якій програмі створюєте обмінники?

Iskrin
Спец
Спец
Повідомлень: 78
З нами з: 09 січня 2013 16:16
Репутація: 5
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Iskrin » 28 вересня 2017 11:07

Prometheus писав:
28 вересня 2017 10:31
в якій програмі створюєте обмінники?
Створюємо в Digitals, чому нулі пропадають розбираємось. Digitals їх показує, а через блокнот дивитись їх нема. З'ясували чому реєстратор нерозумів у чому помилка, він теж Digitalsом відкривав і нулі показує.

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1338
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 276
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Prometheus » 28 вересня 2017 11:40

► Показати
Має бути так
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
SOROKIN
Спец
Спец
Повідомлень: 160
З нами з: 11 жовтня 2012 15:53
Репутація: 16
Область: Запорізька
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення SOROKIN » 28 вересня 2017 18:01

выбираем слой "ділянка", заходим параметры слоёв и ставим "0000" после запятой
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
Prometheus
Спец
Спец
Повідомлень: 1338
З нами з: 31 березня 2011 12:13
Репутація: 276
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Prometheus » 29 вересня 2017 10:12

Iskrin, можливо Ви не той шаблон використовуєте?
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Vladimir_
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 17
З нами з: 29 листопада 2016 22:40
Репутація: 3
Область: Одеська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення Vladimir_ » 01 жовтня 2017 14:58

Iskrin писав:
28 вересня 2017 11:07
Створюємо в Digitals, чому нулі пропадають розбираємось. Digitals їх показує, а через блокнот дивитись їх нема. З'ясували чому реєстратор нерозумів у чому помилка, він теж Digitalsом відкривав і нулі показує.
в меню настройки, закладка, "Запись", поставте "число десятичных знаков" - 4. При збереженні він обрізає інші знаки після коми, у вас скоріш за все стоїть 2 знаки.

Аватар користувача
WladMir
Спец
Спец
Повідомлень: 385
З нами з: 07 квітня 2007 09:20
Репутація: 40
Область: Херсонська

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення WladMir » 01 жовтня 2017 20:58

Vladimir_ писав:
01 жовтня 2017 14:58
в меню настройки, закладка, "Запись", поставте "число десятичных знаков" - 4.
м..да... нет конечно. Это для координат вы выставите количество знаков. А для площади Prometheus, уже показал (маска до четырех знаков, 0.0000)

Аватар користувача
ExTreme
Спец
Спец
Повідомлень: 235
З нами з: 06 червня 2008 00:18
Репутація: -6
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення ExTreme » 12 грудня 2017 09:49

доброго дня !колеги,треба ваша допомога,вже в друге повертають хмл з відмовою у внесенні відомостей до ДЗК з таких причин:перетин з ділянкою площа співпадає на.4.616%,геометрія вказана у оф не співпадає з жодною ділянкою у просторовій базі (368/369/341).Пояснити в чому проблема ніхто толком не може!Може ви допоможете, хоча б в чому і звідки ...
 ! Повідомлення з: kurilov
Уважніше добирайте тему для повідомлення!!!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

tops_a
Спец
Спец
Повідомлень: 527
З нами з: 03 липня 2013 10:44
Репутація: 131
Область: Київська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення tops_a » 12 грудня 2017 10:02

ExTreme, Описуйте ситуацію повністю, що конекретно робите. Я так зрозумів що випрвлення помилок чи внесення змін?

Відправлено через 13 хвилин 50 секунд:
А взагалі все дуже просто. У Вас координати в оф не відповідають координатим з НКС

Аватар користувача
ппзкб
Спец
Спец
Повідомлень: 1859
З нами з: 19 лютого 2015 13:13
Репутація: 358
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення ппзкб » 12 грудня 2017 10:17

ExTreme, Ще б обмінники суміжних ділянок з якими стикуєте

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
tops_a,
tops_a писав:
12 грудня 2017 10:16
У Вас координати в оф не відповідають координатим з НКС
Чому не співпадають? СК 63 як і у всіх

tops_a
Спец
Спец
Повідомлень: 527
З нами з: 03 липня 2013 10:44
Репутація: 131
Область: Київська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення tops_a » 12 грудня 2017 10:25

ппзкб, В НКС обмінник з іншими координатами. Киньте через гісфайл на публічку, і побачите що трошки зміщений. А для внесення змін чи виправлення помилок треби щоб точка в точку. Я так розумію що там мінялися координати

Аватар користувача
ExTreme
Спец
Спец
Повідомлень: 235
З нами з: 06 червня 2008 00:18
Репутація: -6
Область: Житомирська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення ExTreme » 12 грудня 2017 10:44

робили зміну цільового,при реєстрації ділянки виникли такі проблеми ,перший раз, то я взяв координати з НКС і відправив вдруге
,вже начеб то ж повинно бути все ок !та ні ,з'явилась така вищеперерахована помилка!!??

tops_a
Спец
Спец
Повідомлень: 527
З нами з: 03 липня 2013 10:44
Репутація: 131
Область: Київська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

Допоможіть розібратись з моїм файлом XML

Повідомлення tops_a » 12 грудня 2017 10:51

ExTreme, попросіть в реєстрарів файл з НКС, і буде Вам щастя.

Відповісти