Установка на 64-розрядну систему

Питання по формі 6-зем
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Відповісти
Аватар користувача
werewolf
Спец
Спец
Повідомлень: 912
З нами з: 22 січня 2008 17:46
Репутація: 3
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше

Установка на 64-розрядну систему

Повідомлення werewolf » 13 грудня 2012 12:45

Хтось установлював Землю на х64 (Віндовс 7)?
У мене при установці видало помилку
Безымянный.jpg
Я пропустив. Версія 01.00 встановилася і запустилася. Але турбує, чи не буде далі глюків в роботі через цю помилку?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Реклама

Аватар користувача
Nikonin
Спец
Спец
Повідомлень: 75
З нами з: 03 листопада 2010 10:30
Репутація: 0
Область: Запорізька
Контактна інформація:

Повідомлення Nikonin » 13 грудня 2012 17:21

Колего, Він7 ще багато із чим конфліктує. Ми теж намагалися пересадити людину, яка веде ці звітності на новий комп, встановивши йому всі необхідні програми... Результат - довелося Віндоус перебивати на ХР, бо нічого не працювало: видавало помилки, цифри в тексті наслоювало у декілька шарів на літери facepalm
Коли встановили ХРюшу, вилізла нова проблема - не знайшли "дров" на модну відеокарту, тому попервах зображення "пливло" morgny . Потім виправили ситуацію. Широко відомий у вузьких колах "кАмпутІрний геній" з ГУ ДКЗ пан Л. Uchoba зразу сказав: ставте ХР, бо як адаптувати старі програми до нової операційної системи, я не знаю.

Аватар користувача
Oleg
Admin
Admin
Повідомлень: 2218
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 52
Область: Волинська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Повідомлення Oleg » 13 грудня 2012 19:29

Не бачу проблем. Windows 8 64 bit:
6zem.JPG
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
werewolf
Спец
Спец
Повідомлень: 912
З нами з: 22 січня 2008 17:46
Репутація: 3
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше

Повідомлення werewolf » 13 грудня 2012 19:44

Колего, на жаль, вінду вже ніколи переустановлювати. Я пів-дня промудохався з цією довбаною Землею. Версія 01.00 запускається без проблем, але після першого ж оновлення видає помилку, що не може запустити базу - sistem.mdb, кидає його копію з розширенням .tmp і просить перейменувати його знову в .mdb Pioner Я 3 рази перейменовував, але все до лампочки. Що я тільки не робив!
Тоді я тупо вирізав проінстальований і оновлений каталог Form6zem з усім г..ном із строї машини. І тупо запустив його на робочому столі на 7-ці х-64... запускається! :shock: Потім, щоб було "культурно", спробував перемістити його у Program Files (x32) та Program Files - ні там, ні там не запускається! UPS
Короче, запускається всюди, крім тих папок, в які установлюються програми. facepalm
Правда, стабільність роботи та повноту функціоналу ще не перевіряв. Обмінні файли імпортує... Але, думаю, що це древня прога, і повинна працювати "локально" - у своїй папці. Сподіваюсь, що буде без "сюрпризів".

Додано через 4 хвилини 2 секунди:
Admin писав:Не бачу проблем. Windows 8 64 bit:
Це вже після оновлень запустилася?

Додано через 2 хвилини 59 секунд:
А, бачу, що да. Дивно...

Аватар користувача
Oleg
Admin
Admin
Повідомлень: 2218
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 52
Область: Волинська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Повідомлення Oleg » 14 грудня 2012 07:25

werewolf писав:Короче, запускається всюди, крім тих папок, в які установлюються програми.
Елементарно Ватсон!
Запускайте її під ім'ям адміністратора і буде працювати де завгодно! Я так підозрюю, що у Вас права зарубані. Це так є по замовчуванню в севені. А Земля хоче записувати в файл сістем...
Правою по ярличку програми і вибирайте "запуск от имени администратора" - і буде Вам щастя Krutelyk

Аватар користувача
werewolf
Спец
Спец
Повідомлень: 912
З нами з: 22 січня 2008 17:46
Репутація: 3
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше

Повідомлення werewolf » 14 грудня 2012 12:19

Дякую за підказку, Адміне! Спробою ще раз установити "природнім" шляхом і запустити, як Ви кажете. Drug
Admin писав:Я так підозрюю, що у Вас права зарубані. Це так є по замовчуванню в севені.
Я не знав цієї фішки. Sorri

Аватар користувача
Oleg
Admin
Admin
Повідомлень: 2218
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 52
Область: Волинська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Повідомлення Oleg » 14 грудня 2012 12:40

werewolf писав:Спробою ще раз установити "природнім" шляхом і запустити, як Ви кажете.
і ?

Аватар користувача
werewolf
Спец
Спец
Повідомлень: 912
З нами з: 22 січня 2008 17:46
Репутація: 3
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше

Повідомлення werewolf » 14 грудня 2012 17:26

У стновив і обновив. "З нуля" не хотіла запускатись. Видавало помилку, що база даних стара, і оновлена ехе-шка не може з ней працювати. А коли замінив
"нулячий" sistem.mdb на той, з яким ми працювали всі ці роки, запустилась. Правда, запуск від імені адміністратора треба робити кожного разу.

Аватар користувача
Oleg
Admin
Admin
Повідомлень: 2218
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 52
Область: Волинська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Повідомлення Oleg » 14 грудня 2012 17:29

werewolf писав:Правда, запуск від імені адміністратора треба робити кожного разу
Я б, на Вашому місці, взагалі, під адміном працював би morgayu Просто ввімкнути його потрібно і все. І ним заходити.

Аватар користувача
werewolf
Спец
Спец
Повідомлень: 912
З нами з: 22 січня 2008 17:46
Репутація: 3
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше

Повідомлення werewolf » 14 грудня 2012 17:41

Зато, коли ставимо не в Program Files, а, в іншу папку, наприклад, на С:\ , то працює і "з нуля".

Додано через 2 хвилини 55 секунд:
Admin писав:Я б, на Вашому місці, взагалі, під адміном працював би morgayu Просто ввімкнути його потрібно і все.
Я чув таке, що коли під адміном лазиш в інтернеті, то більше вірогідності нахапати вірусів і шкідливих програм. Я боюся. Це ж не домашні компютери.

Аватар користувача
Oleg
Admin
Admin
Повідомлень: 2218
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 52
Область: Волинська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Повідомлення Oleg » 14 грудня 2012 17:46

werewolf писав:Я чув таке, що коли під адміном лазиш в інтернеті, то більше вірогідності нахапати вірусів і шкідливих програм. Я боюся. Це ж не домашні компютери.
Ну так, так, так...

Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1179
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 16
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Повідомлення Denver » 14 грудня 2012 17:47

werewolf, клік правою по ярлику чи екзешніку - свойства - вкладка "Совместимость" - внизу Уровень прав поставте "галку" Выполнять эту программу от имени администратора
 ! Повідомлення з: Denver
Тут може бути Ваша реклама! ;)
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

ashtray1986
Повідомлень: 9
З нами з: 29 листопада 2010 15:00
Репутація: 1
Область: Київська

Установка на 64-розрядну систему

Повідомлення ashtray1986 » 03 січня 2019 08:22

Доброго дня. А в когось є інсталяційний пакет "Землі". А то намагаюсь перенести з старого компа на новий і звичайним копіюваннам не працює - видає помилку "помилка при обробці файла sistem.mdb. Можливо не вистачає місця на диску або sistem.mdb зайнятий іншою програмою". Мождиво хтось знає шляхи вирішення?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість