нібито вище ми домовились що робим шаблон на самий простий проект: без обмежень, сервітутів і т.д. і т.п., бо як бачиш з одним завданням неможна розібратись))) а зміст поки "куций", але поступово будем добавлять (розписувать, дописувать)...я вважаю так буде доцільніше, але це тільки моя думка
Обговорення проекту шаблону "Проекту землеустрою, щодо відведення..."
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Житомирська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Усунення проблем та розбіжностей у законах та законодавчих актах
-
- Репутація: 0
-
- Admin
- Репутація: 714
- Область: Харківська
Усунення проблем та розбіжностей у законах та законодавчих актах
Не по темі
Ніде не пропав. Я цілий день сидів на березі форуму й спостерігав, як нею пропливає труп ще ненаписаного "еталону".
Так, я запропонував все робити централізовано й надсилати пропозиції для структуризації. Це зробили тіко ви один. Що мені узагальнювати? Решта, замість читання повідомлень на форумі й спільнодій, пристали на хаотичне викладання пропозиції і чогось обговорення. Себто почався броунівський рух, який зупинити не можливо.
Я вчора думав і трохи почав робити так: на ґуґл док (форум цього не витримає; він має, як на мене, отримувати тіко результат, аби не засмічувати етер) створити загальний документ про структуру проекту. Далі будуть окремі "документи" по всім складникам проекту (завдання, пояснювальна, кад. план тощо), які на ґуґл док можна послівно обговорювати. Після срачів і конструктивну - отримати прототип "еталону" для подальших дій.
Підтримую. Як на швидкоруч, то да! Звичайно на разі чорнові варіанти та можливі посилання. Підтримую, що в кінцевому варіанті, треба буде привести у вигляд типу Спілки (щодо ЛЕП), з графічними прикладами, з оформленням (надстрокові/підстрокові знаки і т. п.).kurilov писав: Приблизно у такому вигляді я бачу обговорення он-лайн: https://goo.gl/KHblWy
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
пропоную обговорювати всю текстовку тут, а графіку окремо(щоб не плодити тем).
Пропоную зберегти білих ведмедів і зменшити пояснювалку до одного аркуша так щоб він відповідав вимогам закону
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Admin
Причому, як на мене, не повинно бути графічних прикладів у вигляді порожнього квадрата замість рисунку. Мають бути умовні знаки з поясненнями.
Давайте визначимо найдискусійніші складники, аби я їх передовсім завантажував для обговорення. Так і простіше буде, і я встигатиму. Бо бачу градус обговорення просто зашкалює.
-
- Спец
- Репутація: 103
- Область: Київська
- Місце роботи: Інше
Дякую
-
- Admin
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
Не по темі
почему закрытый?
-
- Спец
Я думаю треба заборонити загальний доступ. Лише персонально додавати по запиту. А так можна робити лише для користувачів gmail. Треба відредагувати що всі хто має посилання мають право лише перегляду, або робимо копію документа, викладаємо новий з правами перегляду, а персонально з правами редагування.
Як на мене, дуже чудова ідея. Тільки треба поміняти в першому повідомленні форуму посилання вже на Ексеемельовський файл і було б добре, якби був опис що вже обговорили і "Затвердили":
1. Зміст
2. Технічне завдання
3. Пояснювальну записку...
4. ............
-
- Спец
Не по темі
Мабуть Ви не зрозуміли. Переглядвти та залишати коментарі може будь-хто. А вносити зміни може лише обмежене коло.Azhimut писав:Совковый подход, простите...Эталон - это общее дело, открытость - признак цивилизации
Щось я не зрозумів, більш нікому не цікава ця тема? Чому закінчилися обговорення? Чи переметнулися на іншу тему схожу? Тоді дайте ссилку...
-
- Admin
В мене рабочий шторм наче завершився, то ж можна виокремити часу на "обговорення".
По-перше, я закрив анонімне коментування. Причина проста (див. спойлер). Причому це вже не вперше. Тому якщо у вас є бажання якось поучаствовать в обговорені, то заведіть собі ґуґл-акк і спитайте доступ в когось із вже авторизованих користувачів.
По-друге, крім власне еталону, треба готувати методичні рекомендації до нього. Приклад таких рекомендації (буде показано на "завданні на виконання робіт") викладу трохи пізніше. Знов-таки: є бажання - долучайтесь до писанини. Роботи вистачить на всіх.
По-перше, я закрив анонімне коментування. Причина проста (див. спойлер). Причому це вже не вперше. Тому якщо у вас є бажання якось поучаствовать в обговорені, то заведіть собі ґуґл-акк і спитайте доступ в когось із вже авторизованих користувачів.
► Показати
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
ось такий роблю зміст. інколи вшиваю акт погодження меж, раніше додавав схеме при'язки межових знаків до контурів(не вшиваю бо пишуть зауваження, що немає прив'зки до дгм, тобто креслення перенесення меж не дивляться)
завдання на виконання робіт має бути як в додатку до договору і містити 7 пунктів, якщо замінити 7 пункт на 7,8,9.. і записати там те що потрібно, то якісь буквоїди пишуть, що не відповідає додатку до договору. Як що є якісь побажання то краще їх записати в договорі на виконання робіт.
завдання на виконання робіт має бути як в додатку до договору і містити 7 пунктів, якщо замінити 7 пункт на 7,8,9.. і записати там те що потрібно, то якісь буквоїди пишуть, що не відповідає додатку до договору. Як що є якісь побажання то краще їх записати в договорі на виконання робіт.
- sirenko_s_a
- Спец
- Репутація: 1
pieshkov, не бачу потреби в "Акті встановлення та погодження зовнішніх меж земельної ділянки". Получається що ми будемо дублювати підписи суміжників на Акті передачі межових знаків і знайдеться "Один розумний" і не підпише, мотивуючи це тим щоб ми ще раз виїхали до нього і показали йому межу. Це моя думка.
-
- Admin
Потреба у ньому є - ст. 198 ЗКУ називається. Коли почалася екстериторіальність, "погоджували" наповнення й вигляд проекту відведення з одним із тер. відділів Держгеокадастру. Так от зі змісту проекту за ст. 50 ЗУ "Про землеустрій" було тіко два виключення: план відведення та акт погодження меж земельної ділянки з суміжними власниками та землекористувачами (ось так правильніше його називати).
Ми їх не дублюємо. Я от тут писав, що