Які угіддя показувати?madmax писав:Можливо вся система ведення кадастру у нас працює не вірно, але цільове призначення одне а угіддя інші
Колись на цю тему була дискусія.
Які угіддя показувати?madmax писав:Можливо вся система ведення кадастру у нас працює не вірно, але цільове призначення одне а угіддя інші
malecha
ValD
Я б не поспішав бути таким категоричним...ValD писав: У такому випадку Ви можете не сплачувати втрати с/г виробництва.
Це вже на форумі обговорювалося, обговорювалося, а віз і нині там... Як же ж ц/п не змінюється, коли в д/а були одні слова - "для будівництва і обслуговування....." , а тепер інші - "для будівництва та розміщення магазину"? А що таке категорія? Вона в д/а взагалі згадується? Перечитайте, б.л., ч.5 ст. 20 ЗКУ. Чи визначені в даному випадку вимоги, встановлені законом до використання земель цієї категорії, з урахуванням містобудівної документації та документації із землеустрою, та межі цих вимог? Мабуть 100% ні. То про яке функціональне використання ведеться мова?ValD писав:Крім цього при теперішньому оформленні з/д з "для будівництва і обслуговування....." на "для будівництва та розміщення магазину" фактично цільове призначення з/д не змінюється (воно залишається в межах однієї категорії), а змінюється лише її функціональне призначення.
Bibop
malecha
Оскільки право власності на ресторан зареєстроване у реєстрі, то М/О в даному випадку не потрібно.malecha писав: ...є право власності саме на ресторан... майно вже існує фактично і по документах БТІ
Bibop
Повідомлення SIFON2004 »
SIFON2004
Coldun
Конкретніше яку технічну документацію?, а взагалі необхідно розробляти проект із землеустрою.Coldun писав:потрібно змінити цільове призначення із земель житлової та громадської забудови в комерційне використання. Надайте мені хочаб яку інформицію(які документи і як правельно зробить це) та технічну документацію (пожалуйста )
Shurazem
Alexxp
Girl
А как же конкуренция нормативно-правових актов в случае разночтений? Не. Не так все просто. Если, конечно, принимать во внимание дух и букву, такскать...Girl писав:С вступлением в силу нового класификатора смысл п.5 статьи 20 утрачиваеться полностью
Bibop
Дожилися, наказ скасовує норму Закону. Ви про що?Girl писав:С вступлением в силу нового класификатора смысл п.5 статьи 20 утрачиваеться полностью
dzi
Если это противооползневые сооружения вдоль моря, то категорию земель можно условно считать землями водного фонда, ибо эти сооружения, в некотором роде, могут считаться гидротехническими ("Гідротехнічні споруди - споруди для використання водних ресурсів, а також для боротьби з шкідливим впливом вод"), а поэтому, согласно ст. 58 ЗКУ, могут пребывать в водном фонде. Хотя, если честно, то к какой-то категории их относить достаточно тяжело, ибо противооползневые сооружения могут быть размещены на землях любой категории земель, которые подвержены оползням.borissemisotka писав:Посоветуйте, что делать. Земельный участок передавался в 2006 году для строительства противооползневых сооружений. в 2008 взяли решение на отвод по переводу в земли рекреации для строительства климатпавилонов. Начали делать документацию и столкнулись с проблемой - в 2006 году когда участок передался в аренду не была установленна категория земель, в договоре аренды НЕ ПРОПИСАНА. теперь не известно из какой категории переводить землю в земли рекреации. Что делать, вообще противооползневые сооружения - какая категория? В земотделе по форме 6зем считают земли коммерческого назначения, по мойму они не правы.
dexter3000
И какая тут комерция? Это охранные сооружения и правельно отнести эти земли до "іншого призначення". Если в договоре нету категории, посмотрите в предыдущей документации, в решении!!borissemisotka писав:Посоветуйте, что делать. Земельный участок передавался в 2006 году для строительства противооползневых сооружений. в 2008 взяли решение на отвод по переводу в земли рекреации для строительства климатпавилонов. Начали делать документацию и столкнулись с проблемой - в 2006 году когда участок передался в аренду не была установленна категория земель, в договоре аренды НЕ ПРОПИСАНА. теперь не известно из какой категории переводить землю в земли рекреации. Что делать, вообще противооползневые сооружения - какая категория? В земотделе по форме 6зем считают земли коммерческого назначения, по мойму они не правы.
ValD
Ну да ... мне лично кажется, что многие такие сооружения могут быть расположены на землях рекреационного назначения. К водному фонду, в отсутствие ПЗП, могут власти не захотеть относить.dexter3000 писав: Хотя, если честно, то к какой-то категории их относить достаточно тяжело, ибо противооползневые сооружения могут быть размещены на землях любой категории земель, которые подвержены оползням.
Так а сами сооружения были построены ? Они там стоят или они уже были ?borissemisotka писав:Посоветуйте, что делать. Земельный участок передавался в 2006 году для строительства противооползневых сооружений
Егор
Може, вони Вам повідомили, куди буде відноситись земельна ділянка за ПРОЕКТНИМ РІШЕННЯМ?borissemisotka писав:В земотделе по форме 6зем считают земли коммерческого назначения, по мойму они не правы.
werewolf
Я ж не сказала что "Скасовує"! Просто смысл п.5 ст.20 теперь можна понимать так, что при смене "Вида целевого назначения" нужно разрабатывать проект отвода! Я вот не знаю что делать щас с земельными участками в собственности под ИЖБ на которых построены магазины? 5+5=?dzi писав:Дожилися, наказ скасовує норму Закону. Ви про що?
Може приведемо ЗКУ у відповідність до назазу Держкомзему 5+5=?
Girl
Визивати інспектора і штрафувати.Girl писав:Я вот не знаю что делать щас с земельными участками в собственности под ИЖБ на которых построены магазины? 5+5=?
werewolf
А він знає що робити.werewolf писав:Визивати інспектора і штрафувати.
Shurazem
Дякую за пораду. Але з дитинства терпіти не можу "мильних опер". KrutelykShurazem писав: А ще гляньте програмку "Моя земля, моя власність" № 12
werewolf
в кінці 2010 року я дав запит в обл управління Держкомзему в Держкомзем, щоб дали відповідь на це запитання і ось що я отримав:Girl писав:Я вот не знаю что делать щас с земельными участками в собственности под ИЖБ на которых построены магазины?
Поковба
Girl
Поковба
gelo
Злітно посадкова полоса повинна обліковуватися у землях транспорту, а вертолітний майданчик - чому б і ні, у західних країнах існують для туризму навіть на території заповідників. Головне підготувати нормальне обгрунтування про доцільність розміщення.gelo писав:Чи можливо розташування злітно-посадочного майданчику на землях рекреаційного призначення кваліфікуваати як нецільове використання. Прямої заборони я не знаходжу.
dzi