порядок розрахунку я розумію, не один колгосп розпаювала, але за проектами реформування! а на яку кількість бажаючих ви пропонуєте поділити - на членів ФГ чи мешканців С.Р. та й де я їх візьму мешканців С.Р.?!!! і ціну яких земель ділити - усієї с.р. чи тільки ФГ?!makctos писав: Є нормативна оцінка каждої ограгрупи, поміряли площу, визначили цену земель, поділили на кількість бажаючих, задаєш цену одного пая в грошах прогама ділить одому більше другому меньше в завісімості від стоімості агрогрупи.
якщо тільки ФГ, то це мабуть мій другий варіант, то хотілося б підтвердити свої думки законодавчими актами, але на які спиратись не зовсім розумію....
за пояснення як працює програма, звісно, красно дякую, але питання більш юридичне ніж технічне.
а як тоді робити??? та бажано так, щоб не порушувати закони??? мені не дуже подобаються обидва варіанти, бо в першому я орієнтуюся на іншу с.р., а в другому, виходить сама знаходжу розмір частки на с.р., але з розмірами мого ФГ (20га) і з його співвідношенням угідь середня частка по с.р. буде виглядати, ну дуже м'яко кажучи - смішно - де ви бачили пай, де 3 га ріллі та 7 га сіножатей? доречі, це на двох членів, а якщо їх буде 5-10 осіб???ValD писав:makctos Так однозначно делать нельзя. Вы пойдете от обратного нарушая требования ст.32 ЗКУ,п 5.ст.7 ЗУ "Про фермерське господарство".