Digitals
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 3
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Digitals
viola_zem, я рацювала перший рік роботи,достатньо вдало на нових макбуках є функія розділання на дві операційні системи ,але для гарної роботи вам точно потрібен макбук про і з великою кількостью пам яті для того щоб все працювало швидко
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 2
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інститути землеустрою
Digitals
підкажіть, є земельні ділянки в форматі in4, який при відкритті, розбитий на 3 слоя, Квартал, Ділянка, Угіддя
в ділянці є майже вся інформація про земельну ділянку, але не має угіддя, воно окремим слоєм
чи можно якось в Digitals поєднати(Ділянка, Угіддя)/перенести в 1 ділянку/слой всю інформацію з 2х слоїв аби наступним кроком зберегти в шейпах і перенести в QGIS або ArcMap і інформація збереглась
в ділянці є майже вся інформація про земельну ділянку, але не має угіддя, воно окремим слоєм
чи можно якось в Digitals поєднати(Ділянка, Угіддя)/перенести в 1 ділянку/слой всю інформацію з 2х слоїв аби наступним кроком зберегти в шейпах і перенести в QGIS або ArcMap і інформація збереглась
Spoiler
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Харківська
Digitals
Справа є закладка "Правка", змінюйте там шар. Але краще експортувати два шари, та працювати з ними двома, це тематично різні об'єкти. GIS призначені для роботи з купою шарів, в цьому їхня сила.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 2
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інститути землеустрою
Digitals
Дякую, вийшло перенести, і клавішою "поєднати" зібрати інформацію в 1 контур.
Підкажіть, коли поєдную декілька ділянок, вони всі в 1 контур поєднує і інформацію теж, чи можливо одим махом поєднати (два контури) в декількох тисячах ділянок кожну окремо, замість 1 контура
-
- Спец
Digitals
Ви спочатку перевірте це на складних контурах з декількома угіддями. Наприклад я не можу собі уявити контур ділянки об'єднаний з угіддями в рамках коректних полігонів shp так щоб при цьому там залишилась адекватна метрична інформація, з якою можна працювати далі. Я підозрюю, що вам насправді потрібне об'єднання атрибутів, а не контурів.
На рахунок об'єднання в Digitals ви можете легко це перевірити на двох ділянках, я думаю що всі об'єднає в одну. Я зараз Digitals під рукою не маю для перевірки.
На рахунок об'єднання в Digitals ви можете легко це перевірити на двох ділянках, я думаю що всі об'єднає в одну. Я зараз Digitals під рукою не маю для перевірки.
-
- Спец
Digitals
Є кілька питань по Digitals, може хтось зможе допомогти.
1. Чи можна змінити колір яким виділяється поточний обраний об'єкт на карті?
2. Шаблон XMLNormal підходить для створення xml файлів НГО 2002? Чи може існує інший коректний шаблон?
3. Чому навіть з коректного xml файлу НГО 2002 при імпорті дані імпортуються не в свої шари?
4. Як зробити експорт в XML при якому кожен контур буде мати одну єдину свою межу описану в полілінії, а не набір відрізків? Нащо взагалі так зроблено, кому це зручно?
1. Чи можна змінити колір яким виділяється поточний обраний об'єкт на карті?
2. Шаблон XMLNormal підходить для створення xml файлів НГО 2002? Чи може існує інший коректний шаблон?
3. Чому навіть з коректного xml файлу НГО 2002 при імпорті дані імпортуються не в свої шари?
4. Як зробити експорт в XML при якому кожен контур буде мати одну єдину свою межу описану в полілінії, а не набір відрізків? Нащо взагалі так зроблено, кому це зручно?