Digitals
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 3
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Digitals
viola_zem, я рацювала перший рік роботи,достатньо вдало на нових макбуках є функія розділання на дві операційні системи ,але для гарної роботи вам точно потрібен макбук про і з великою кількостью пам яті для того щоб все працювало швидко
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 2
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інститути землеустрою
Digitals
підкажіть, є земельні ділянки в форматі in4, який при відкритті, розбитий на 3 слоя, Квартал, Ділянка, Угіддя
в ділянці є майже вся інформація про земельну ділянку, але не має угіддя, воно окремим слоєм
чи можно якось в Digitals поєднати(Ділянка, Угіддя)/перенести в 1 ділянку/слой всю інформацію з 2х слоїв аби наступним кроком зберегти в шейпах і перенести в QGIS або ArcMap і інформація збереглась
в ділянці є майже вся інформація про земельну ділянку, але не має угіддя, воно окремим слоєм
чи можно якось в Digitals поєднати(Ділянка, Угіддя)/перенести в 1 ділянку/слой всю інформацію з 2х слоїв аби наступним кроком зберегти в шейпах і перенести в QGIS або ArcMap і інформація збереглась
Spoiler
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Харківська
Digitals
Справа є закладка "Правка", змінюйте там шар. Але краще експортувати два шари, та працювати з ними двома, це тематично різні об'єкти. GIS призначені для роботи з купою шарів, в цьому їхня сила.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 2
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інститути землеустрою
Digitals
Дякую, вийшло перенести, і клавішою "поєднати" зібрати інформацію в 1 контур.
Підкажіть, коли поєдную декілька ділянок, вони всі в 1 контур поєднує і інформацію теж, чи можливо одим махом поєднати (два контури) в декількох тисячах ділянок кожну окремо, замість 1 контура
-
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Харківська
Digitals
Ви спочатку перевірте це на складних контурах з декількома угіддями. Наприклад я не можу собі уявити контур ділянки об'єднаний з угіддями в рамках коректних полігонів shp так щоб при цьому там залишилась адекватна метрична інформація, з якою можна працювати далі. Я підозрюю, що вам насправді потрібне об'єднання атрибутів, а не контурів.
На рахунок об'єднання в Digitals ви можете легко це перевірити на двох ділянках, я думаю що всі об'єднає в одну. Я зараз Digitals під рукою не маю для перевірки.
На рахунок об'єднання в Digitals ви можете легко це перевірити на двох ділянках, я думаю що всі об'єднає в одну. Я зараз Digitals під рукою не маю для перевірки.