Друк реєстраційних карток та держактів

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Скабичевский
Спец
Спец
Повідомлень: 51
З нами з: 15 квітня 2008 19:21
Репутація: 0

Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення Скабичевский »

Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк? А також забезпечення контролю обліку обігу бланків? Та ще й реалізовано MySQL для одночасної роботи багатьох користувачів? Давайте поговоримо на цю тему. Розробили самі свій проект для реєстраційних карток (працює успішно), є чим поділитись, можливо й у вас які напрацювання. Заздалегідь вдячний.
Dim4uk
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 31
З нами з: 17 січня 2008 17:10
Репутація: 0

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення Dim4uk »

Скабичевский писав:Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк?
Це як??? Поставте задачу наприклад: вибираємо 100 in4 і нажимаємо Print . Obid Чи якось інакше?
Аватар користувача
Gennadij
Спец
Спец
Повідомлень: 189
З нами з: 22 листопада 2007 18:39
Репутація: 8
Область: Тернопільська
Контактна інформація:

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення Gennadij »

kruchkovaolya писав:У кого є зразок як роздруковувати нові бланки держ. актів?
Розробники Digitals уже створили шаблон згідно проекту "Методичних рекомендацій..." http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... =4773#4773
MR_03_09.zip
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Kochyr
Повідомлень: 5
З нами з: 19 серпня 2008 16:05
Репутація: 0

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення Kochyr »

Скачав, всановлював але не запустився сервер MySQL - помилка. ДОПОМОЖІТЬ. Nenayu
Аватар користувача
Oleg
Спец
Спец
Повідомлень: 2311
З нами з: 03 квітня 2007 11:55
Репутація: 82
Область: Волинська
Місце роботи: Інше

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення Oleg »

Не по темі
[quote="Kochyr"]всановлював але не запустився сервер MySQL - помилка. ДОПОМОЖІТЬ[/quote]
Якщо тут є хоча б один телепат - то можливо й допоможуть. Особисто я не телепат
Аватар користувача
NickS
Спец
Спец
Повідомлень: 1150
З нами з: 07 квітня 2008 15:09
Репутація: 187
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення NickS »

Скабичевский писав:Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк? А також забезпечення контролю обліку обігу бланків? Та ще й реалізовано MySQL для одночасної роботи багатьох користувачів? Давайте поговоримо на цю тему. Розробили самі свій проект для реєстраційних карток (працює успішно), є чим поділитись, можливо й у вас які напрацювання. Заздалегідь вдячний.
Наше програмне забезпечення (програмний комплекс), фірми Шелс, дозволяє імпортувати і експортувати файли-in4, причому цілими групами, доповнювати базу іншими необхідними для реєстраційних карток та держактів даними, контролювати заповнення даних, швидкий та зручний пошук інформації, фільтрування, сортування, зручне заповнення даними. Редагування бланків та друк (в шаблонах вже є в наявності новий бланк держакта). Базу даних реалізовано за допомогою MSSQL-сервер 2000 (2005), що дозволяє одночасно працювати багатьом користувачам, зберігати централізовано данні, отримувати доступ до бази тільки зареєстрованим користувачам під своїми паролями, гнучко налаштовувати їх права (тобто створювати свої групи користувачів із наданням їм певних прав на редагування, перегляд і т.д. окремих об'єктів, а також фільтрувати по КУАТУ для окремих груп), а також контролювати зміну інформації адміністратором.
Більш докладніше можна дізнатись на сайті http://www.gis.org.ua, тут можна скачати демо-версії, а також документацію http://www.gis.org.ua/download.htm
ZIC
Спец
Спец
Повідомлень: 1094
З нами з: 14 травня 2010 17:36
Репутація: 7
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Повідомлення ZIC »

Скабичевский писав:Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк? А також забезпечення контролю обліку обігу бланків?
"Синергія" розробила програмку "Друк державних актів" для цих цілей. В основному вона для центрів ДЗК. Зайдіть на їх сайт (www.synergy.zp.ua) та звяжіться з розробниками...
Відповісти