Сторінка 1 з 1

Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 23 квітня 2009 17:41
Скабичевский
Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк? А також забезпечення контролю обліку обігу бланків? Та ще й реалізовано MySQL для одночасної роботи багатьох користувачів? Давайте поговоримо на цю тему. Розробили самі свій проект для реєстраційних карток (працює успішно), є чим поділитись, можливо й у вас які напрацювання. Заздалегідь вдячний.

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 24 квітня 2009 17:17
Dim4uk
Скабичевский писав:Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк?
Це як??? Поставте задачу наприклад: вибираємо 100 in4 і нажимаємо Print . Obid Чи якось інакше?

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 30 квітня 2009 11:51
Gennadij
kruchkovaolya писав:У кого є зразок як роздруковувати нові бланки держ. актів?
Розробники Digitals уже створили шаблон згідно проекту "Методичних рекомендацій..." http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... =4773#4773
MR_03_09.zip

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 14 травня 2009 11:18
Kochyr
Скачав, всановлював але не запустився сервер MySQL - помилка. ДОПОМОЖІТЬ. Nenayu

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 14 травня 2009 11:22
Oleg
Не по темі
[quote="Kochyr"]всановлював але не запустився сервер MySQL - помилка. ДОПОМОЖІТЬ[/quote]
Якщо тут є хоча б один телепат - то можливо й допоможуть. Особисто я не телепат

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 18 травня 2009 10:28
NickS
Скабичевский писав:Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк? А також забезпечення контролю обліку обігу бланків? Та ще й реалізовано MySQL для одночасної роботи багатьох користувачів? Давайте поговоримо на цю тему. Розробили самі свій проект для реєстраційних карток (працює успішно), є чим поділитись, можливо й у вас які напрацювання. Заздалегідь вдячний.
Наше програмне забезпечення (програмний комплекс), фірми Шелс, дозволяє імпортувати і експортувати файли-in4, причому цілими групами, доповнювати базу іншими необхідними для реєстраційних карток та держактів даними, контролювати заповнення даних, швидкий та зручний пошук інформації, фільтрування, сортування, зручне заповнення даними. Редагування бланків та друк (в шаблонах вже є в наявності новий бланк держакта). Базу даних реалізовано за допомогою MSSQL-сервер 2000 (2005), що дозволяє одночасно працювати багатьом користувачам, зберігати централізовано данні, отримувати доступ до бази тільки зареєстрованим користувачам під своїми паролями, гнучко налаштовувати їх права (тобто створювати свої групи користувачів із наданням їм певних прав на редагування, перегляд і т.д. окремих об'єктів, а також фільтрувати по КУАТУ для окремих груп), а також контролювати зміну інформації адміністратором.
Більш докладніше можна дізнатись на сайті http://www.gis.org.ua, тут можна скачати демо-версії, а також документацію http://www.gis.org.ua/download.htm

Re: Друк реєстраційних карток та держактів

Додано: 13 серпня 2010 18:17
ZIC
Скабичевский писав:Шановні колеги! Чи є в когось із Вас програмне забезпечення, яке дозволяє друк одночасно реєстраційних карток та держактів (причому потоковий [масовий, чи групами]) друк? А також забезпечення контролю обліку обігу бланків?
"Синергія" розробила програмку "Друк державних актів" для цих цілей. В основному вона для центрів ДЗК. Зайдіть на їх сайт (www.synergy.zp.ua) та звяжіться з розробниками...