Сторінка 1 з 1

мінімальні розміри земельної ділянки

Додано: 21 грудня 2009 12:58
Віталій1
мінімальні розміри земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівельі споруд (присадибна ділянка) вимоги до земельних ділянок для зазначених цілей ?

Re: мінімальні розміри земельної ділянки

Додано: 21 грудня 2009 14:08
Volodar
Віталій1 писав:мінімальні розміри земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівельі споруд (присадибна ділянка) вимоги до земельних ділянок для зазначених цілей ?
Див. ДБН 360-92**
також потрібно враховувати генплан міста

вимоги до земельної ділянки?

Додано: 14 січня 2010 10:55
Віталій1
Ситуація - квартал малоповерхової забудови, земельні ділянки розбито по 0.1га, всі ділянки приватизовано, між сусідською та моєю ділянкою є клаптик приблизно 0.0150га підїзди, підходи до нього відсутні (окрім як через наші ділянки), генпланом міста не визначено його використання. Можливо чи ні надати у приватну власність зазначену земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку (присадибна ділянка) законодавчо? Земельні ресурси відмовили у погоджені матеріалів вибору посилаючись лише на ст.39 ЗКУ, остані служби дали позитивний висновок. При можливості прошу дати розширену відповідь з посиланням на законодавство. Дякую.

Re: вимоги до земельної ділянки?

Додано: 14 січня 2010 12:56
Сергуня1
Віталій1 писав:Ситуація - квартал малоповерхової забудови, земельні ділянки розбито по 0.1га, всі ділянки приватизовано, між сусідською та моєю ділянкою є клаптик приблизно 0.0150га підїзди, підходи до нього відсутні (окрім як через наші ділянки), генпланом міста не визначено його використання. Можливо чи ні надати у приватну власність зазначену земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку (присадибна ділянка) законодавчо? Земельні ресурси відмовили у погоджені матеріалів вибору посилаючись лише на ст.39 ЗКУ, остані служби дали позитивний висновок. При можливості прошу дати розширену відповідь з посиланням на законодавство. Дякую.
Ви своє право використали?
Цікаво, як архітектура погоджує, а земельний по 39 ЗКу !Moroz! не погоджує - у земельного шо інший генплан, чи шо? Smert
Хто користується цією землею зараз?

Re: мінімальні розміри земельної ділянки

Додано: 14 січня 2010 13:18
Віталій1
офіційно земельна ділянка нікому не надавалась. Архітектор у відділі архітектури відсутній. bayan земельний просто переписує ст 39 не даючи конкретної зрозумілої відповіді.

Додано через 7 хвилин 10 секунд:
я своє використав тому заяву про вибір місця розташування подавала дружина. Земельний відхилив від погодження матеріали своїм висновком згідно ст 39 ЗКУ.

Re: мінімальні розміри земельної ділянки

Додано: 14 січня 2010 14:22
Сергуня1
Віталій1 писав:офіційно земельна ділянка нікому не надавалась. Архітектор у відділі архітектури відсутній. bayan земельний просто переписує ст 39 не даючи конкретної зрозумілої відповіді.

Додано через 7 хвилин 10 секунд:
я своє використав тому заяву про вибір місця розташування подавала дружина. Земельний відхилив від погодження матеріали своїм висновком згідно ст 39 ЗКУ.
Офігєть, особливо відмосвити просто на підставі існування ст. 39 !Moroz! !Moroz! !Moroz!