Приватизація земель державного підприємства

Все, що стосується приватизаціїї земельних ділянок
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
lenok
Повідомлень: 4
З нами з: 23 лютого 2009 09:12
Репутація: 0

Приватизація земель державного підприємства

Повідомлення lenok »

Відбулась реорганізація державного підприємства, правонаступник отримав дозвіл на приватизацію земель, які були у користуванні цього державного підприємства в порядку статті 25 Земельного кодексу України. Для завершення приватизації слід ви значитись зі списками громадян, які мають право на отримання земельної частки. Підкажіть хто складає цей список і чи потребує він затвердження (схвалення, погодження) місцевою держадмінінстрацією? Як бути з тими людьми, які пропрацювали в державному підприємстві багато років, але звільнились до реорганізації державного підприємства та не є його пенсіонерами?
Востаннє редагувалось 30 травня 2013 14:00 користувачем lenok, всього редагувалось 4 разів.
Причина: Перечитайте п. 1.4. Правил форуму
skrnk
Повідомлень: 1
З нами з: 17 лютого 2014 10:08
Репутація: 0
Область: Миколаївська
Місце роботи: Інститути землеустрою

Повідомлення skrnk »

lenok, Добрий день! Написати Вам цього листа мене вимусила ситуація, з якою стикнулася наша проектна організація. Дуже цікавить Ваш досвід щодо приватизації земель державного підприємства, оскільки відповідей на поставлені Вами питання ще у 2010 році на форумі zemres.com не надано. Був би дуже вдячний, якщо Ви розповіли би про всі проблемні питання та про порядок формування списків соціальної сфери, а саме хто робить списки пенсіонерів - сільська рада чи пенсійний відділ РДА.
Аватар користувача
Volodar
Спец
Спец
Повідомлень: 1795
З нами з: 17 квітня 2008 12:41
Репутація: 52
Область: Житомирська
Місце роботи: Інше

Повідомлення Volodar »

skrnk писав:а саме хто робить списки пенсіонерів
Пропоную: рішення про складання списків приймає власник (уповноважена особа), як варіант створення спеціальної комісії за участю ДП, сільської ради і працівників трудового архіву.
Оскільки особові справи працюючих, накази про звільненя з виходом на пенсію повинні зберігатися на державному підприємстві, в рішенні дати доручення цьому державному підприємству надати списки пенсінерів, як варіант звернутися в трудовий архів. Контроль за органом-власником (конкретною посадовою особою). В будь-якому випадку відповідальними за складання спиків залишиться засновник-власник, який приняв рішення про розпаювання. Рекомендую дати оголошення в газету про розпаювання з пропозицією звернутися всім пенсіонерам з відповідними документами (трудвоою книжкою) для уточнення списків.
Відповісти