Из пашни в пастбища...

Тут для студентів! Запити на допомогу, літературу, сама допомога і інше!
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
NordMan
Спец
Спец
Повідомлень: 92
З нами з: 20 грудня 2009 14:05
Репутація: 0
Область: Донецька
Місце роботи: Інше

Из пашни в пастбища...

Повідомлення NordMan »

Подскажите какие могут быть существенные законные причины для перевода пашни в пастбища. Нужно обосновать причины такого перевода в проектном решении внутрихоза (курсовой). Всем спасибо.
Аватар користувача
dexter3000
Спец
Спец
Повідомлень: 1353
З нами з: 29 серпня 2007 17:38
Репутація: 10
Область: м.Київ
Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування

Re: Из пашни в пастбища...

Повідомлення dexter3000 »

Аватар користувача
Chernov
Спец
Спец
Повідомлень: 2237
З нами з: 26 грудня 2007 08:13
Репутація: 18
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Re: Из пашни в пастбища...

Повідомлення Chernov »

Обычный агротехнический прием для истощенных и эродированных земель Правда, официально используется редко, поскольку хлопотно, и часто дурно пахнет - поди потом докажи, что это не двухходовка для рейдерского захвата.
http://stud24.ru/land-low/vnutrihozyajs ... page2.html - готовый курсовой, правда росийский, но вкупе вышеприведеным законом вполне покатит .
ZIC
Спец
Спец
Повідомлень: 1094
З нами з: 14 травня 2010 17:36
Репутація: 7
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

Re: Из пашни в пастбища...

Повідомлення ZIC »

Згаданий порядок і взагалі обгрунтування у проекті внутріхозу потребує застосування методичних рекомендацій з виведення деградованих і малопродуктивних орних земель, за якими в залежності від агрогрупи та рельєфу вони можуть перейти в пасовища чи сіножаті (за існуючою картограмою агрогруп). Такі рекомендації розробляв Інститут землеустрою (головний), але вже пізновато, після того, як оформлення держактів на паї було майже завершено.
У нашій області (сусідня з вами), такі (тимчасові) рекомендації були розроблені раніше, вони були схвалені науково-технічною радою Держкомзему і у нас по них багато деградованих та малопродуктивних земель переводили в сіножаті і пасовища при оформленні держактів на паї. Доречі, Держкомзем зобовязав нас тоді розіслати методику у всі облуправління і рекомендував їх застосовувати в роботі (з коригуванням таблиці агрогруп).
Але у випадках, коли по існуючих матеріалах грунтових обстежень (40-50 річної давності) все в нормі, а на самому полі - солонець, болото або голе каміння, необхідно провести грунтове обстеження і за його результатами проводити вилучення.
На лекціях це повинні були вам розказувати!
Відповісти