Будівництво за межами населеного пункту. Оформлення власності на земельну ділянку

Питання, які виникають при оформленні прав власності
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Viktor76
Повідомлень: 1
З нами з: 28 березня 2012 22:03
Репутація: 0
Область: Вінницька

Будівництво за межами населеного пункту. Оформлення власності на земельну ділянку

Повідомлення Viktor76 »

Я раніше вже звертався до Вас з проханням про допомогу... Питання в тому, що є документи на житлову будівлю(технічний паспорт з номером будинку), але це все знаходиться за межами населеного пункту - квартири, які перейшли у власність. Звернутись в суд при всіх наявних відмовах (сільська рада, райдержадміністрація) не можу по причині відмови адвокатів у складанні позивної заяви про визнання права власності на земельну ділянку, якою користуються з 1994 року (це відповідно до дати на тех.паспорті (ст.119 ЗК)). Згідно із ст. 120 вищезгаданого кодексу передбачено надбання права власності на земельну ділянку також... Як бути? Порадьте хто був у схожій ситуації!
Аватар користувача
malecha
Спец
Спец
Повідомлень: 744
З нами з: 22 квітня 2007 16:51
Репутація: 35
Область: Тернопільська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Повідомлення malecha »

Будівництво за межами населеного пункту
Тема закрита, бо таку ж саму тему Ви писали півроку тому, де Вам були наведені теми зі схожими проблемами, навіщо плодити нову таку самісеньку?
Розвивайте вже існуючі і перечитайте правила щодо створення тем!
Закрито