Оренда земельної ділянки під магазин на автобусній зупинці.

Усе що стосується укладання договорів оренди, суборенди ділянок
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
sergmsv79
Спец
Спец
Повідомлень: 461
З нами з: 19 січня 2011 08:28
Репутація: 17
Область: Київська
Місце роботи: Інше

Оренда земельної ділянки під магазин на автобусній зупинці.

Повідомлення sergmsv79 »

У населеному пункті, в селі, є автобусна зупинка, яка має вигляд не "ахті". Одна особа хоче взяти в оренду земельну ділянку на якій знаходиться ця зупинка і поставити там невеликий магазинчик чи ларьок і щоб також була зупинка, але ж вона буде впорядкована - буде чисто і охайно. Буде і магазин, і зупинка разом.
Так от виникає питання: які потрібно документи, куди звернутися, і що для цього потрібно. І в яку копійку це все "влетить". Ну, приблизно. Може хто зустрічався з такою проблемою.
Буду вдячний за відповіді.
Аватар користувача
malecha
Спец
Спец
Повідомлень: 744
З нами з: 22 квітня 2007 16:51
Репутація: 35
Область: Тернопільська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

Повідомлення malecha »

Щось не можу ніяк знайти на форумі, але точно колись подібна тема піднімалася, на жаль, не бачу поки що.
З власного досвіду - така практика є досить поширеною у нашому місті. Але наскільки мені відомо - у нас це робиться через аукціон.
Для початку варто звернутися в сільську раду, так як земля в межах населеного пункту, і заявити про свої наміри. Вияснити чи ця зупинка посеред села не на якійсь трасі міжнародного значення, взагалі, що це за землі, як в них числяться.
Відповісти