Сторінка 1 з 1

Проект(щодо механізму реалізації права громадян України на отримання земельної частки(паю)

Додано: 28 листопада 2012 11:41
Oleg
Проект Закону про внесення доповнень до Земельного кодексу України (щодо механізму реалізації права громадян України на отримання земельної частки (паю)

З пояснювальної:
Spoiler
Даним законопроектом запроваджується норма, згідно якої кожен громадянин України, що проживає в сільській місцевості та селищах міського типу, має право на отримання земельної частки (паю) відповідно до законодавства на підставі подання заяви до місцевої державної адміністрації у встановленому порядку.
Після отримання відповідної заяви місцева державна адміністрація зобов'язана виділити громадянину належну земельну частку (пай) в термін, що не перевищує шість місяців. У випадку відсутності на території відповідної ради необхідних земельних площ земельна частка (пай) виділяється громадянину за рахунок земель запасу чи резервного фонду.
Контроль за розпаюванням земель запасу та резервного фонду та виділенням громадянам земельних ділянок (паїв) відповідно до вимог цієї статті здійснюється центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів.
Ги, а якщо ні тих, і ні тих, вільних земель на території ради не має? Тоді що? Щось тут так незрозуміло мені Sorri

Додано: 02 січня 2013 00:48
Vetaldp
Проект закону відкликано 12.12.2012 р