Сторінка 1 з 1

Нова поштова адреса будинку, поділ земельної ділянки

Додано: 05 січня 2013 18:37
Niki 35
Доброго вечора всім! З новим роком!
Порадьте в настпній ситуації: є приват. житловий будинок №1 на приват. зем. ділянці 0,10га (є кадастровий номер, на мал. заштрих. фіол.).
Будинок №1 (на мал. зелений) має 4 співвласники (М., Л., К. і О. договір дарування, спільна часткова власність). Добудованому будинку присвоюється окремий №1а (на мал. жовтий) 3 співвласники (Л., К. і А. договір дарування, спільна часткова власність).
Земельна ділянка у спільній власності 1/2 та 1/2 співвласників М. і Л. (є схема розподілу ділянки в договорі дарування). Приват. ділянка межує з Ділянкою 1 (є в техпаспорті на будинок №1, правовий статус - фактичне користування батька М.і Л.) та Ділянкою 2 (фруктовий сад будинку №1, правовий статус - землі малопов. та садибної забудови).
В приватизації під садівництво діл.1 та діл.2 (робився проект розташування ділянки, обміри, ел. файл) було відмовлено Ushas
ПИТАННЯ: чи можливо оформити 0,1га на обслуговування будинку №1(долучивши частину діл. 1) та 0,1га на обслуговування будинку №1а (долучивши частину діл. 2) і як це ПРАВИЛЬНО ЗРОБИТИ
► Показати

Поділ земельної ділянки.

Додано: 22 лютого 2017 13:39
Олексадра
Доброго дня! Допоможіть хто знає. На земельну ділянку з двома власниками було отримано одну поштову адресу. Дфлі отримано дозвільну документацію на будівництво (будується один двоквартирний будинок). Тепер постала необхідність розділити поштову адресу на дві. Для цього було розділено участок, отримано два кадастрових номери. В сільській раді відмовляються розділити поштовий номер, мотивуючи це тим, що власникам з самого початку необхідно було отримати два номера. А тепер необхідно всю процедуру проходити спочатку, тобто заново отримувати всю дозвільну документацію на будівництво.

Нова поштова адреса будинку, поділ земельної ділянки

Додано: 23 лютого 2017 11:49
Валеріївна
Ваші земельні ділянки мають одну й ту саму адресу за поділом?

Нова поштова адреса будинку, поділ земельної ділянки

Додано: 23 лютого 2017 13:16
ПиратФлинт
Олексадра писав: 22 лютого 2017 13:39тобто заново отримувати всю дозвільну документацію на будівництво.
В них майно розділене чи перебуває у спільній сумісній власності.