Приватизація без згоди співвласників

Все, що стосується приватизаціїї земельних ділянок
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Лідія86
Повідомлень: 1
З нами з: 23 січня 2013 15:48
Репутація: 0
Область: Запорізька
Місце роботи: Інше

Приватизація без згоди співвласників

Повідомлення Лідія86 »

Я є співвласницею домоволодіння. Розташоване на земельній ділянці площею 665,0 кв. Рішенням суду був визначений порядок користування земельною ділянкою. На даний момент я бажаю приватизувати земельну ділянку, співвласники не бажають. Вони проти приватизації. Я звернулась до міської ради з заявою про оформлення в приватну власність земельної ділянки. Мені було відмовлено. Зазначено, що приватизація можлива тільки за письмовою згодою співвласників. Як мені приватизувати частину земельної ділянки, яка надана мені у користування?
Мишаня
Спец
Спец
Повідомлень: 50
З нами з: 29 жовтня 2009 20:04
Репутація: 0
Область: Донецька

Повідомлення Мишаня »

Решением суда вам был определен ПОРЯДОК ПОЛЬЗОВАНИЯ земельным участком. Чтобы приватизировать часть участка необходимо было об этом хододайствовать в суде и корректно составлять исковое заявление. Возможно, у вас НЕТ ВОЗМОЖНОСТИ выделить в натуре часть участка, речь идет, в том числе, и о земельном участке находящемся ПОД ЗАСТРОЙКОЙ. В практике доводилось сталкиваться с оформлением частей земельного участка по решению суда. Как правило, делались кадастровые сьемки и на их основе експертное бюро делало заключение о возможности раздела и соответсвенно присутсвовала графическая часть раздела с отображением линейных размеров и площадей.
clarkdeu
Повідомлень: 1
З нами з: 01 лютого 2013 06:43
Репутація: 0
Область: Полтавська
Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування

Повідомлення clarkdeu »

Створити кооператив - не проблема. Читайте Закон України "Про кооперацію". Набагато складніше отримати для нього землю. Саме для городництва - тільки в оренду і лише через аукціон. Вартість землевпорядної документації теж не основне питання. Питання чи взагалі вам хтось дасть землю. Якщо в останньому немає впевненості, то не варто й з кооперативом зв'язуватися.
Відповісти