[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 12 лютого 2013 14:23

Розповсюджується за принципом "AS IS".

Доступні онлайн-сервіси:
► Показати
Структура кешу така сама як у SASPlanet-и, а тому може кешувати зображення в теку "C:\Program Files\SASPlanet". Щоб два рази не завантажувати одні і ті самі тайли. Безпосередня присутність SASPlanet не обов'язкова. Кеш може знаходитись у довільному місці.

Працює в системі координат СК63, район Х, зони 1-6, а також у деяких МСК

Відомі недоліки:
- PNG файли відображаються по різному в різних версіях Autocad-у. До версії 2012 не враховується альфа-канал.
- буржуйські карти (OSM, Google, Bing) не дуже добре прив'язуються до СК63, гуляє метрів з 5, можливо більше можливо менше
- між тайлами є невеликі щілини, це не помилка, просто земля кругла, а тайли квадратні :)

Кнопка ^C^C^P(or c:irt (load "ImportRemoteTile")) irt;

Поради:
- рамку навколо зображень можна відключити командою _imageframe _off ну а включити, відповідно _imageframe _on

- необхідна умова: наявність права запису в теку, де розташований кеш

- для ортофото тека з растрами і прив'язками повинна бути додана в шляхи підтримки (http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p=106332#p106332)

- файл ініціалізації повинен мати назву RemoteMaps.ini (кодування windows-1251) і знаходитись у шляхах підтримки або у папці з активним dwg

- теку для кешу за замовчанням для нових креслень можна задати командою:
(setenv "IRT\\DefLocalFolder" назва_вашої_теки).
Наприклад (setenv "IRT\\DefLocalFolder" "D:\\Моя робота\\Інтернет\\Карти").
Зверніть увагу на лапки і два бекслеші. Вказана тека повинна існувати!

- адресу проксі-сервера можна задати командою
(setenv "IRT\\DefProxyAddress" "xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx").
Наприклад (setenv "IRT\\DefProxyAddress" "52.53.160.7:80").

У разі виникнення проблем і пропозицій відписуйтесь тут.

Історія змін:
► Показати

Після останніх змін на серверах ДЗК, для користувачів на Windows XP потрібно додатково провести "танці з бубнами" - http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 81#p163303


Найновіша версія 1.20
ImportRemoteTile.VLX.zip

Також на іншому ресурсі доступна "інтернаціональна" версія. Але вона не підтримує СК-63 і наші карт-сервіси. Для завантаження потрібно буде зареєструватись.

НАПИСАТИ АВТОРУ ПРО ПРОБЛЕМУ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 31 січня 2019 13:08 користувачем in5, всього редагувалось 61 раз.

Реклама

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 16 листопада 2018 12:09

Вікторія Прокопенко писав:
11 жовтня 2018 10:32
в мене не підгружається кадастрова карта ЄЦТО (просто пусті квадрати). в чому може бути проблема?
Тільки-що перевірив у себе, все працює.
Можливо у Вас неправильно вказана система координат, або взагалі неправильні координати.
Олексій_M писав:
15 листопада 2018 15:30
а вони 2018 року
Завантажуйте нову версію 1.17c

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:

Код: Виділити все

2018-11-16 1.17c
- оновлена версія гугл

Аватар користувача
vladasya
Спец
Спец
Повідомлень: 299
З нами з: 15 листопада 2007 12:54
Репутація: 10
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення vladasya » 16 січня 2019 09:16

Знову таки ж мушу просити про допомогу з зв'язку з проблемою, про яку писав в іншому топіку-помінявся сайт інституту геодезії, і тепер некоректно працює підгрузка тайлів розграфки та ін.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 16 січня 2019 14:59

Код: Виділити все

2019-01-16 1.18
- оновлені версії ДГМ

Sherif0000
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 21
З нами з: 31 січня 2013 10:47
Репутація: 0
Область: Волинська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Sherif0000 » 24 січня 2019 10:45

Доброго дня. Є проблема з завантаженням Кадастрового поділу. Все інше завантажується без проблем. В чому може бути причина?

Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1184
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 20
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Denver » 24 січня 2019 11:19

Sherif0000 писав:
24 січня 2019 10:45
В чому може бути причина?
В ДЗК, додаток тут ні до чого.
 ! Повідомлення з: Denver
Тут може бути Ваша реклама! ;)
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 24 січня 2019 22:53

Код: Виділити все

2019-01-24 1.19
- адаптація до змін на ПКК

Farina
Повідомлень: 1
З нами з: 12 січня 2017 18:32
Репутація: 0
Область: Волинська
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Farina » 28 січня 2019 09:33

доброго дня

Після встановлення наййновішої версії 1.19 ImportRemoteTile.VLX не завантажуються растри з Публічна кадастрова карта. До Нового року все працювало на 100%. Підскажіть будь ласка що можна зробити.

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 28 січня 2019 12:54

Farina писав:
28 січня 2019 09:33
Підскажіть будь ласка що можна зробити.
Продублюю своє запитання з сусідньої теми:
Яка версія Windows? Питаю, бо використання серверами протоколу https може накладати деякі нові вимоги до компонентів Вашої операційної системи (підтримка різних версій ssl/tls)

Anchous814
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 27
З нами з: 13 березня 2008 22:46
Репутація: 0
Область: Харківська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Anchous814 » 28 січня 2019 16:18

Доброго дня! У мене на одному компі з вин7 32бит працює, на іншому з вин10 32 бит не працює

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 31 січня 2019 12:32

Anchous814 писав:
28 січня 2019 16:18
Доброго дня! У мене на одному компі з вин7 32бит працює, на іншому з вин10 32 бит не працює
На жаль, не можу нічим допомогти.
Шукайте в налаштуваннях він10 параметри що відповідають за використання TLS.
Почитайте, може допоможе: https://www.kapilarya.com/how-to-config ... windows-10

Відправлено через 37 хвилин :

Код: Виділити все

2019-01-31 1.20
- оновлені адреси для google і here

Alexsis29
Повідомлень: 3
З нами з: 24 січня 2018 19:33
Репутація: 0
Область: Івано-Франківська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення Alexsis29 » 15 березня 2019 11:36

Доброго дня
підкажіть ще таке питання?
не зрузить Київенерго
що робити?

in5
Спец
Спец
Повідомлень: 142
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 24
Область: Волинська

[Autocad] Імпорт растровиx онлайн-карт

Повідомлення in5 » 16 березня 2019 02:35

Alexsis29 писав:
15 березня 2019 11:36
не зрузить Київенерго
що робити?
Якщо хочете, можете вислати мені фрагмент dwg файлу, я подивлюсь.
Там ніби нічого не мінялось, повинно було б працювати.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей