Сторінка 1 з 1

Аукціон для транспортної інфраструктури?

Додано: 27 травня 2013 11:37
Dokerman
Доброго дня!
портове приватне підприємство зажадало отримати в оренду величезну кількість земельки для "розширення та обслуговування підхідного каналу та операційної території терміналу".
Однак ст. 134 ЗКУ вимагає земельних торгів, чи підпадає зазначене цільове призначення землі під визначення у ч. 2 ст. 134 ЗКУ (яка звільня від аукціонів), а саме - будівництва, обслуговування та ремонту об'єктів інженерної, транспортної, енергетичної інфраструктури, об'єктів зв'язку та дорожнього господарства (крім об'єктів дорожнього сервісу)

Додано: 27 травня 2013 14:56
Міа
Не забудьте перевірити їх всі статутні, реєстраційні документи, КВЕДи та цільове призначення (використання) інших земельних ділянок на яких проводиться діяльність. Якщо вся їх діяльність відповідає бажанням, то - без аукціону.

Додано: 27 травня 2013 21:27
Shurazem
А якщо ТОВ маючи в оренді земельну ділянку для комерційного використання і хоче розширити її для будівництва котельні яка буде використовуватись для власних потреб то чи можна це все діло підігнати під будівництва, обслуговування та ремонту об'єктів інженерної, транспортної, енергетичної інфраструктури, об'єктів зв'язку та дорожнього господарства (крім об'єктів дорожнього сервісу), і чи можливі якісь інші варіанти?

Додано: 27 травня 2013 21:40
Міа
З відповідним посиланням на нормативне визначення що в себе включають обєкти та інфраструктури і "вуа-ля". У нас просили проектну пропозицію, містоудівне та техніко-економічне обгрунтування. А перед цим ми відправили запит на ДЗА в Київ, в кращих традиціях відповідь "відповідно до законодавства".

Додано: 27 травня 2013 21:51
Shurazem
Міа писав:в кращих традиціях відповідь "відповідно до законодавства".
Якщо не важко можна скан?

Додано: 27 травня 2013 21:57
Міа
Shurazem написав:
Якщо не важко можна скан?
Постараюсь, є невелика проблема, за цим місцем роботи я вже не працюю, але думаю можливо.