Яка процедура взятя в оренду землі сільгосппризначення під виробничими будівлями?

Особливості надання та використання с/г земель
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Sawok
Повідомлень: 2
З нами з: 25 червня 2012 09:58
Репутація: 0
Область: Дніпропетровська

Яка процедура взятя в оренду землі сільгосппризначення під виробничими будівлями?

Повідомлення Sawok »

Добрий день! Підскажіть будь-ласка хто знає яка процедура взятя в оренду землі сільгосппризначення під виробничими будівлями?
Ми фермерське господарство, викупили майнові паї, зробили свідоцтва про право власності на будівлі та споруди, тепер хочем взять в оренду строком на 49 років землю під цими будівлями. Звертались з заявою до начальника держземагенства: (текст заяви наведений нижче):
Прошу Вас надати дозвіл на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення на оренду строком на 49 років орієнованою загальною площею 0,30 га під господарськимми будівлями і дворами із земель запасу, розташованих на території такої то ради такої то області. До заяви додаються: 1. Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб; 2. копія довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України; 3. Копії свідоцтва про право власності на будівлі і споруди; 4. викопіювання із плану землекористування с/р; 5. копія паспорту та ідентифікаційного номеру голови господарства; 6. згода на збір і обробку персональних даних.

На цю заяву головне управління держкомзему відповіло наступним листом:
Головне управління Держземагенства на Вашу заяву щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на території ....., залишає без розгляду, так як озгначена заява по формі не відповідає вимогам розділу IV главі 19 Земельного кодексу України.

Будь-ласка у кого які є думки по цьому питанні, допоможіть.
Землеройка
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 14
З нами з: 25 квітня 2012 14:30
Репутація: 0
Область: Запорізька
Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування

Повідомлення Землеройка »

Ви не все вложили до заяви, і відписки такого роду будете отримувати до тих пір поки з заявою не буде прикріплена мотивація - $. Це залізний аргумент, перевірено не одноразово в цьому році.
Sawok
Повідомлень: 2
З нами з: 25 червня 2012 09:58
Репутація: 0
Область: Дніпропетровська

Повідомлення Sawok »

На це було потім "тонкий намёк", пізніше передзвонила так би мовити фізична особа і сказала що необхідно зустрітися особисто. Незнаю зроблю ще один запитт хотілось би аргументувати с посиланням на чинне законодавство, ну не знаю даже з чого почати!!!
Полтавчанка
Спец
Спец
Повідомлень: 259
З нами з: 04 квітня 2013 18:19
Репутація: 20
Область: Полтавська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Полтавчанка »

без додаткових зусиль, а саме підкріплених матеріально, дозволу не буде, а як інший вихід - збираєте заяви , відписки і в суд
Відповісти