Сторінка 1 з 1

Як це робиться в Америці

Додано: 07 січня 2014 19:39
часопис
От як це робиться в Америці: викуп, вилучення землі для суспільних потреб та добровільна відмова на користь держави або територіальних громад,
http://hbcams.com/index.html
просто і без маразму. земля - для людей!

Додано: 08 січня 2014 07:45
gps_nik
часопис писав:http://hbcams.com/index.html
просто і без маразму. земля - для людей!
Вполне допускаю, что я тупой... Но перейдя по приведенной Вами ссылке не увидел ничего, что бы относилось к "викуп, вилучення землі для суспільних потреб та добровільна відмова на користь держави або територіальних громад"...

Додано: 08 січня 2014 09:02
Chernov
gps_nik писав:не увидел ничего,
Я, по скудоумию, наверно, тоже....
Скорее всего, это была ссылка на дорвей, которая часто меняется.

Додано: 09 січня 2014 17:19
часопис
ничего не поменялось. земля - для людей.
як це робиться в Америці? є в людини законна нерухомість - куплю-продажу її із землею нотаріус посвідчує, а земельне питання вирішують сусіди. якщо їх, сусідів все влаштовує, їм добре і без визначення і встановлення меж. а якщо виник спір через межу, подають в суд і суд призначить експертів і прийме рішення. ЗЕМЛЯ - для людей, а не для кадастру, не для помилок реєстраторів, не для "ума лишённых" керівників.
Даваайте тут на форумі сформулюємо постанову ВР "Про спрощений порядок оформлення документів на землю для осіб, які на законних підставах мають власність на землі".
Для цього людині потрібно надати документи на нерухомість і все. Комісія місцевого самоврядування вивчає можливість видати документ на землю з присвоєнням кадастрового номера, визначає координати центроїду ділянки в УСК-2000 чи як і дає громадянину довідку про присвоєння кадастрового номера. Нехай людина продає хату із землею. Нотаріус посвідчує купівлю-продаж і все. Спір за межу не повинен впливати на угоду. Продав хату, а там хай "хороший" сусід спориться з новим власником за межу.
Ще раз хочу зазначити: ЗЕМЛЯ - для людей, а не для хабарів, не для бюрократів і не для самодурів-керівників.