XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Відповісти
Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1189
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 20
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення Denver » 14 травня 2019 14:30

snaka писав:
14 травня 2019 13:49
а скільки зараз програма коштує?
+- 900 грн
 ! Повідомлення з: Denver
Тут може бути Ваша реклама! ;)
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

Реклама

snaka
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Повідомлень: 17
З нами з: 10 червня 2008 18:09
Репутація: 2

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення snaka » 14 травня 2019 14:52

Denver писав:
14 травня 2019 14:30
+- 900 грн
а у вас єсть сайт чи якийсь мануал де почитать можна про програму?

Аватар користувача
Denver
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1189
З нами з: 07 червня 2010 18:10
Репутація: 20
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення Denver » 17 травня 2019 09:57

snaka писав:
14 травня 2019 14:52
а у вас єсть сайт чи якийсь мануал де почитать можна про програму?
Ні. У автора немає сайту чи сторінки в соцмережах.
Є тільки пошта для замовлення та відеоролики на ютубі - вся інформація є в першому повідомленні теми.
Функціонал незареєстрованої версії нічим не відрізняється від функціоналу зареєстрованої - можна спокійно ознайомитися, що й до чого, просто поклацавши.
 ! Повідомлення з: Denver
Тут може бути Ваша реклама! ;)
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.

geopos
Спец
Спец
Повідомлень: 112
З нами з: 12 лютого 2008 12:21
Репутація: 1
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення geopos » 18 травня 2019 00:41

vas писав:
13 травня 2019 21:16
Не знаю чи ви знайомі з цим документом, тому наведу приклад: на ділянці є кілька охоронних зон - потрібно вказати їх код, наз ву і площу. Ніяк не зрозумію як зробити такий шаблон.
Вибачте, повідомлень не бачив, електронка в спам добавляє.
Не зовсім зрозуміло, але гадаю потрібно вивести площу/код для наявних обмежень на ділянці(в файлі)? В диструбутиві, якщо це можна так назвати, є гарний приклад ../Templates/_DemoTest/RestrictionList.dot.
Принцип складання шаблону не дуже, але простий)): щоб побачити поля, потрібно виділити текст і натиснути Alt+F9; створити поле можливо по Ctrl+F9. Далі потрібно використовути перемінні

Код: Виділити все

RestrictionAreaXXX
, де ХХХ - код або підгрупа обмеження. Наприклад, RestrictionArea01 - виведе площу всіх обмежень, які входять по коду 01 Охоронна зона, RestrictionArea01.01 - площа обмеження 01.01. Групування також налаштовується в \Lists\CategoryRestrictions.ini (секція SubCategories).
Адмін цього форуму @Denver правильно зазначив - детально описувати не потрібно, те що вже описане в даній гілці. Виникнуть питання - пишіть, якщо одразу не відповім, гадаю, хтось інший це зробить.

Аватар користувача
vas
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 44
З нами з: 30 жовтня 2008 09:15
Репутація: 3
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення vas » 18 травня 2019 11:31

geopos писав:
18 травня 2019 00:41
не дуже, але простий)): щоб побачити поля, потрібно виділити текст і натиснути Alt+F9; створити поле можливо по Ctrl+F9. Далі потрібно використовути
geopos писав:
18 травня 2019 00:41
Принцип складання шаблону не дуже, але простий)): щоб побачити поля, потрібно виділити текст і натиснути Alt+F9; створити поле можливо по Ctrl+F9. Далі потрібно використовути перемінні
Принцип я зрозумів. Але боюсь Ви не зовсім зрозуміли мою проблему. RestrictionList.dot - це перелік обмежень у використанні земельної ділянки. Даний шаблон відображає наявність/відсутність конкретоного ОДНОГО обмеження і виводить інфу в 1 комірці. Наприклад: якщо xml файлі міститься інформація, про те на що наділянці є обмеження, скажімо "Охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта зв'язку", в комірці навпроти цього обмеження вписаний код, який перевіряє чи є таке обмеження, і якщо є - відображає що таке обмеження наявне, якщо немає - відсутнє.
Мене ж цікавить відображення інформації ПО ГРУПАХ ОБМЕЖЕНЬ, тобто у нас є 10 груп обмежень: 1-ша група - "Охоронна зона" - вкючає обмеження від 01.01 до 01.09; 2-га група - "Зона санітарної охорони" - включає обмеження від 02.01 до до 02.02 і так далі.....
Якщо у мене на ділянці є, наприклад, кілька обмежень із однієї групи - 01.04, 01.05, 01.08.
Мені потрібно щоб інформація в "Акті перенесення в натуру меж ох. зон." про ці обмеження була відображена таким чином:
01. Охоронна зона: Охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта зв'язку (код обмеження - 01.04, площа обмеження - 0,0205 га); Охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта енергетичної системи (код обмеження - 01.05, площа обмеження - 0,7090 га); Охоронна зона навколо інженерних комунікацій (код обмеження - 01.08, площа обмеження - 0,2490 га).
02. Зони санітарної охорони: -
03. Санітарно-захисні зони: -
..... і так далі;
якщо в інших групах немає обмежень просто мають стояти прочерки ("-").
Для наглядності прикріплю фрагмент 1 такого Акту перенесення в натуру меж ох. зон.
Будь ласка допоможіть із наисанням коду .
Я знаю, що тут потрібно використати вираз IF, але всі мої спроби не дали бажаного результату.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

geopos
Спец
Спец
Повідомлень: 112
З нами з: 12 лютого 2008 12:21
Репутація: 1
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення geopos » 18 травня 2019 18:21

У вас не виходить використання самого оператора IF чи він просто не підходить?
Прикріпити не знайшов як, даю лінк на приклад приклад IF з обмеженнями. Зробив на основі RestrictionList.dot і тільки для групи 01. Далі можна по зразку копіпастити. Якщо не буде першого обмеження в групі, тоді буде лишній символ ";" на початку. Дану проблему можна усунути тільки скриптами.

Давайте розберемо як працює IF:

Код: Виділити все

 { IF   {docVariable RestrictionArea01}="0"  "обмежень немає"  "обмеження є, площа - {docVariable RestrictionArea01}"  } 
Якщо площа обмеження з кодом 01 дорівнює 0, тоді обмежень немає, інакше .обмеження є, площа -0,00... Оператор else можна опустити, тобто так

Код: Виділити все

 { IF   {docVariable RestrictionArea01}="0"      "обмежень немає"  } 
Фігурні скобки руками ніколи не ставимо, тільки по клавішам Ctrl+F9. Тому копіпасти з браузера не будуть працювати

Код: Виділити все

{  IF {docVariable RestrictionArea01.01}<>"0"   "Охоронна зона навколо об'єкта природно-заповідного фонду (код обмеження - 01.01, площа обмеження - {docVariable RestrictionArea01.01}  га)" }

Аватар користувача
vas
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Повідомлень: 44
З нами з: 30 жовтня 2008 09:15
Репутація: 3
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

XMLReport. Складання землевпорядної документації - це ПРОСТО!

Повідомлення vas » 20 травня 2019 17:13

geopos писав:
18 травня 2019 18:21
У вас не виходить використання самого оператора IF чи він просто не підходить?
Прикріпити не знайшов як, даю лінк на приклад приклад IF з обмеженнями. Зробив на основі RestrictionList.dot і тільки для групи 01. Далі можна по зразку копіпастити. Якщо не буде першого обмеження в групі, тоді буде лишній символ ";" на початку. Дану проблему можна усунути тільки скриптами.
ДЯКУЮ за допомогу! Розібрався. :-D Зробив повністю "Акт перенесення в натуру меж ох. зон, зон санітарної охорони, санітарно-захисних зон і зон особливого режиму використання земель за їх наявності". Кому потрібно залишу посилання на файл - https://drive.google.com/open?id=1PTN5o ... nqmI3SOJ_s

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість