Щодо удосконалення механізму передачі зем.ділянок, відчужених для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності

Обговорення проектів законів, рішень і т.д.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
MAFIA
Спец
Спец
Повідомлень: 522
З нами з: 29 жовтня 2007 21:35
Репутація: 268
Область: Запорізька
Місце роботи: Юридичні послуги

Щодо удосконалення механізму передачі зем.ділянок, відчужених для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності

Повідомлення MAFIA »

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо удосконалення механізму передачі земельних ділянок, відчужених для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності)
Номер, дата реєстрації: 1270 від 05.12.2014
Включено до порядку денного: 151-VIII від 05.02.2015
Суб'єкт права законодавчої ініціативи: Народний депутат України
Ініціатори законопроекту:
Дзензерський Денис Вікторович (VIII скликання)
Бондар Віктор Васильович (VIII скликання)

Прийнято в першому читанні (20.05.2015)

Власти упрощают грабеж земель
нормальна схема. Заправка WOG – це ж суспільна потреба. От приходиш до голови сільської ради і кажеж: “Треба на суспільні потреби”.
Аватар користувача
Volodar
Спец
Спец
Повідомлень: 1795
З нами з: 17 квітня 2008 12:41
Репутація: 52
Область: Житомирська
Місце роботи: Інше

Re: Щодо удосконалення механізму передачі зем.ділянок, відчужених для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідн

Повідомлення Volodar »

MAFIA писав: Власти упрощают грабеж земельнормальна схема. Заправка WOG – це ж суспільна потреба. От приходиш до голови сільської ради і кажеж: “Треба на суспільні потреби”.
Коментар не відповідає суті законопроекту.
Законопроект фейковий і ніяким чином не змінить існуючу ситуацію.
Зміни, що пропонуються:
10. Земельні ділянки незалежно від їх цільового призначення, відчужені для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності, надаються у користування або у власність для таких потреб органами, які прийняли рішення про їх викуп.
Види цільового призначення земділянок, які можуть бути відчужені для суспільних потреб, визначаються спецзаконом (ст. 7)
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/155 ... 4535742027 і там ніяких заправок не має...
Відповісти