Портал map.geoportalua.com

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Аватар користувача
Alexxp
Спец
Спец
Повідомлень: 902
З нами з: 12 лютого 2009 20:24
Репутація: 157

Портал map.geoportalua.com

Повідомлення Alexxp » 20 грудня 2019 16:09

Питання до розробників Gis
а що за знімки використанні в порталі
https://map.geoportalua.com/worldbank/
в якості базової карти Imagery

k1nep
Спец
Спец
Повідомлень: 196
З нами з: 09 грудня 2009 21:53
Репутація: 86
Область: Одеська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення k1nep » 20 грудня 2019 16:20

Alexxp писав:
20 грудня 2019 16:09
в якості базової карти Imagery
Source: Esri, DigitalGlobe, GeoEye, Earthstar Geographics, CNES/Airbus DS, USDA, USGS, AeroGRID, IGN, and the GIS User Community

Аватар користувача
KolS
Спец
Спец
Повідомлень: 436
З нами з: 08 січня 2011 21:11
Репутація: 67
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення KolS » 23 грудня 2019 19:11

Не по темі
Alexxp писав:
20 грудня 2019 16:09
в якості базової карти Imagery
wego.here.com в моєму районі ось ці, перевірте свій

Аватар користувача
Веталей
Спец
Спец
Повідомлень: 81
З нами з: 18 жовтня 2008 13:04
Репутація: 0
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Веталей » 10 січня 2020 12:15

Alexxp писав:
20 грудня 2019 16:09
а що за знімки використанні в порталі
https://map.geoportalua.com/worldbank/
в якості базової карти Imagery
Це ті ж самі знімки, що і на ПКК, тільки є можливість збільшити зображення до масштабу 1:500
тільки підключіться до сервера: https://service.geoportalua.com/arcgis/ ... /WMSServer

Аватар користувача
zemleustriy-ocinka
Спец
Спец
Повідомлень: 237
З нами з: 15 липня 2019 12:21
Репутація: 33
Область: Черкаська
Місце роботи: Приватні проектні організації

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення zemleustriy-ocinka » 10 січня 2020 12:29

Веталей, посилання не працює

HTTP Status 400 -
type Status report

message

description The request sent by the client was syntactically incorrect ().

Apache Tomcat/6.0.35

noobapps
Спец
Спец
Повідомлень: 52
З нами з: 30 вересня 2017 22:17
Репутація: 13
Область: Тернопільська
Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення noobapps » 10 січня 2020 14:07

zemleustriy-ocinka, то WMS-endpoint, його треба підключати як веб-карту в гіс (публічка чи гугл), а не через браузер

Аватар користувача
Веталей
Спец
Спец
Повідомлень: 81
З нами з: 18 жовтня 2008 13:04
Репутація: 0
Область: Харківська
Місце роботи: Приватні проектні організації
Контактна інформація:

GIS 6 - питання, поради для чайників і не тільки :)

Повідомлення Веталей » 10 січня 2020 15:20

zemleustriy-ocinka писав:
10 січня 2020 12:29
посилання не працює
Спробуйте ось так:
► Показати
Збільшено

Відправлено через 18 годин 42 хвилини 52 секунди:
Портал map.geoportalua.com
Веталей писав:
10 січня 2020 12:15
Це ті ж самі знімки, що і на ПКК, тільки є можливість збільшити зображення до масштабу 1:500
тільки підключіться до сервера: https://service.geoportalua.com/arcgis/ ... /WMSServer
Здається, вже нема !!((() :(

Відповісти