Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
WamaH писав: ↑11 лютого 2020 12:31
Всім вітання! Питання наступне: на разі Держгеокадастр в Електронному сервісі надав можливість перевіряти XML-файл на наявність помилок. Спробував... І отримав наступний "припис": Вміст елемента 'Executor' не є повним. Очікується
одне із наступних значень '{Qualification}' (рядок 44, колонка 20). Переглянувши наказ Державного комітету України і земельних ресурсів № 573 від 02.11.2009 р. та додатки до нього, не знайшов жодних відомостей про значення '{Qualification}'. При реєстрації земельних ділянок в ДЗК відмов не отримуємо, але цікавість бере гору - в чому тут проблема?
Присоединяюсь к желанию увидеть файл.
Можете проверить его GeoSee (geosee.com.ua) - если она выдаст те же ошибки значит просто Вам пока везет на приемке файлов. Если ошибок не выдаст - тогда ОЧЕНЬ хочется увидеть файл ))
в елементі “Кваліфікаційний сертифікат інженера-землевпорядника” (Qualification) - номер кваліфікаційного сертифіката (QualificationNumber) та дата його видачі (Qualification Date);
у блоці виконавець, або ж у блоці відповідальна особа
Таки вірно - не описані номер сертифікату та дата його видачі, але це пояснюється тим, що якщо пропишеш номер і дату видачі сертифікату, то видасть помилку "ЄДРПОУ компанії вказаний в ЕЦП не збігається з ЄДРПОУ виконавця робіт, зазначеному в XML."
Спробував прописати номер та дату видачі сертифікату та знову перевірив обмінник через Електронні сервіси ДГК... Ось що у результаті вийшло...
Долучаю також обмінник
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
WamaH писав: ↑11 лютого 2020 13:21
Спробував прописати номер та дату видачі сертифікату та знову перевірив обмінник через Електронні сервіси ДГК... Ось що у результаті вийшло...
Це вже геть інша помилка, ніяк не пов'язана з попередньою. А стосовно Qualification, то цей блок добавили пізніше, в постановах/наказах 180 та 1115. Не потрібно орієнтуватись на старі структури.
Долучаю також обмінник
У Вашому випадку обмінний файл необхідно підписувати директору.
в цьому файлі площа угідь не сходиться з площею земельної ділянки на 0.5 кв.м, що дорівнює 0.0001 га та не вказано обов'язковий елемент - кваліфікаційний сертифікат (відповідальна особа повинна бути сертифікованим інженером-землевпорядником)
Consul_new писав: ↑11 лютого 2020 21:40
кваліфікаційний сертифікат (відповідальна особа повинна бути сертифікованим інженером-землевпорядником)
Тоді в реквізитах обмінного файлу потрібно як в якості відповідльної особи, так і в якості безпосереднього виконавця прописувати сертифікованого інженера-землевпорядника, а не директора фірми, так як у директора немає сертифікату інженера-землевпорядника. Якщо зробити так, то з'являються помилки при перевірці обмінного файлу в XMLChecker, а при перевірці в Електронних сервісах досі пише помилку: "ЄДРПОУ компанії вказаний в ЕЦП не збігається з ЄДРПОУ виконавця робіт, зазначеному в XML"
Все таки переконливе прохання в протокол перевірки включити контроль метрики. Набагато зменшиться кількість відмов. От уявіть проектну дорогу і п'ятдесят суміжників, які робили три державні організаціїї і кілька приватних. Також сума угідь (в мене наче нормально, а система бачить різницю).
Сергiй64 писав: ↑17 лютого 2020 09:31
Також сума угідь (в мене наче нормально, а система бачить різницю).
пятий знак після коми перевіряйте.
і на рахунок стиковок - вже десь тут писали, при реєстрації ділянки після загрузки хмл вибираєте обєднання ділянок і вам покаже всі перетини якщо такі є, а потім знов ибираєте надання або реєстрацію акта
При проверке файла на сайте пишет протокол с ошибками, и прописывает в каком рядке в какой колонке, кто знает чем посмотреть эти номера колонок и рядков чтобы не ковыряться поиском по названиям элементов...
Kola писав: ↑20 лютого 2020 11:33
кто знает чем посмотреть эти номера колонок и рядков чтобы не ковыряться поиском по названиям элементов...
- "Блокнот" - попередньо включивши в меню "Вигляд" - "Рядок стану"
- Notepad++ (РЕКОМЕНДУЮ!)
- AkelPad
- будь-який текстовий переглядач, що відображає номер рядка.
Взагалі, дивне запитання, як для людини, що працює за комп'ютером!
Доброго дня. А скажіть будь-ласка хто СІЗ, чи є у вас сьогодні функціонал розширеного доступу до інформації про земельну ділянку? В мене зник після вчорашнього оновлення. А просто інформацію також не можу подивитися, видає: Виникла критична помилка! Зверніться до адміністратора. Написала адміністратору, але хочу дізнатися це так тільки у мене чи ні.
LIKA писав: ↑28 квітня 2020 09:35
Доброго дня. А скажіть будь-ласка хто СІЗ, чи є у вас сьогодні функціонал розширеного доступу до інформації про земельну ділянку? В мене зник після вчорашнього оновлення.