Е-сервіси Держгеокадастру для землевпорядників: всі питання функціоналу

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!

За допомогою якого програмного забезпечення Ви створюєте обмінний файл формату *.xml?

1. GeoSee
4
2%
2. Gis 6
47
24%
3. Digitals
117
60%
4. Notepad
0
Немає голосів
5. AkedPad
0
Немає голосів
6. Менеджер обмінних файлів
11
6%
7. Комбіновано (декілька ПЗ, які саме в повідомлення)
15
8%
8. Свій варіант в повідомленнях
2
1%

Всього голосів: 196

Denver
Спец
Спец
Репутація: 118
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Denver »

Kola, Просто скидаєте нові ключі, щоб додали на шлюз. Як і вперше.
У мене зайняло менше години.
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
Vallod23
Репутація: 0
Область: Одеська

Повідомлення Vallod23 »

Доброго дня, на електрону поштову адресу не приходять листи з повідомленними про закриті заявки, в електроному кабінеті хочу вийти на зворотній зв'язок з адміністратором, але пише помилку. В когось теж така проблема?
Denver
Спец
Спец
Репутація: 118
Область: Київська

Повідомлення Denver »

Vallod23 писав: 30 липня 2024 14:17 в електроному кабінеті хочу вийти на зворотній зв'язок з адміністратором
Зворотній зв'язок вимкнено за вказівкою Держгеокадастру.
А стосовно отримання листів, то це скоріш за все, що чисто Ваша проблема.
У мене був випадок, що спам-фільтр компанії блокував листи з кабінету.
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
Панна Ганна
Вже не початківець
Вже не початківець
Репутація: 1
Область: Донецька
Місце роботи: Юридичні послуги

Повідомлення Панна Ганна »

Vallod23 писав: 30 липня 2024 14:17 Доброго дня, на електрону поштову адресу не приходять листи з повідомленними про закриті заявки, в електроному кабінеті хочу вийти на зворотній зв'язок з адміністратором, але пише помилку. В когось теж така проблема?
Такаж біда. але з поодинокими заявками. Десь кожна 30 стала пропускатися, і це ніяк не пов'язано із спамом. Це щось у них, але вони ніколи цього не визнають.

Відправлено через 1 годину 18 хвилин 29 секунд:
Десь з червня почалися проблеми наступного характеру. Після декількох запитів постійно вибиває "Ваш комп’ютер або мережа може надсилати автоматизовані запити". 20 запитів на інформацію про права на день, і все (а останнього часу і після 3-5 запитів). Теж саме при внесенні заявок на реєстрацію або внесення відомостей до ДЗК.
В підтримці спочатку казали спробувати в іншому браузері. Нічого. Опера, мозіла без змін. При цьому якщо таке почалося в хромі, то в інших браузерах вже навіть одного запиту не зробити.
Потім сказали скинути кеш та кукі. Єдиний результат - скидання налаштувань на сайтах та очистка ітрорії. Ефекту нуль.
Потім сказали просто "у нас все добре, шукайте причину на своєму комп'ютері"....
Але ця проблема і на моему робоч комп'ютері, і на домашньому, і на ноутбуці... і на всіх різні версії ОС... Все одно, якщо почалося на одній машині, то вже не пускає на іншій. При цьому допомагає ВПН (якщо це українстький). Так коли підключаюсь до іншої області то можу зробити... ще стільки ж заявок.... Але ситуація із часом все "кричуща". Останні 2 дні може з першого ж запиту видавати цю помилку. І вже добу обмінні файли не проходять перевірку - висять "в обробці". Як наслідок - ніяких реєстраційних дій...
Підтримка я вже бачу як радить мені спочатку перевстановити систему, потім поміняти залізо.... але все це вже спробував (різні машини).... нічого. Можливо хтось зтикався таки? Нічого не розумію. Чи це спеціально щось ціма Ілонами Масками робиться.... До цього вже 2 рази з початку року податкова наприклад перекидала чомусь західну підконтрольну частину Донецької області в так звану "зону поза митного контролю Уркаїни" і просто блокувалася можливість без впн з іншої області користуватися ключем.... І теж в податковій писали що все в них добре, поки не написав на міністрство.... Я так розумію, що кретерії відбору спеціалістів можливо вже понизили до "здатний просто нажати на кнопку живлення"... я не знаю...
Parcel
Спец
Спец
Репутація: 119
Область: Волинська

Повідомлення Parcel »

оці їхні 'автоматизовані запити' задовбали вже всіх
користувач0126
Спец
Спец
Репутація: 17
Область: Черкаська
Місце роботи: Інше

Повідомлення користувач0126 »

Доброго ня, закинули з-аявку на внесення змін (платну), оплатили, квитанція про оплату прийшла, а в системі висить що не оплачено, вже кілька годин, оновлюю сторінку, таж сама картинка. В когось таке вже було, як виходили з цієї ситуації, чи вже проще заплатити повторно
murrrchik
Спец
Спец
Репутація: 224
Область: Закарпатська

Повідомлення murrrchik »

користувач0126, тут або чекати, бо може бути якісь нюанси по системі, або закинути ще раз завтра чи з понеділка, бо інколи подібне буває коли щось із рахунками місцевих чи то ЦНАПів, чи то відділів Держгеокадастру не те.
Відповісти