Я намагаюся дійти до істини, щоб ще й десь то все було чітко прописане, а не ґрунтувалося на "ми завжди так робили" :)Astreya писав: 16 грудня 2021 15:31 на вашу думку, ці всі ОМС порушили закон і затверджують проекти по зміні цільового, які містять розрахунки втрат незаконно?
Astreya писав: 16 грудня 2021 15:31 дачні будинки теж відносяться до житлових... Але дача - це цільове рекреація (07.03)
От якраз що не дуже все зрозуміло у цій статті. Як я писав вище, у статті перераховані скоріш об'єкти, будівництво/зведення яких звільняє його власників від сплати втрат, але конкретні види цільового призначення не вказані, що і призводить до неясності і двоїстості у тлумаченні.Astreya писав: 16 грудня 2021 15:31 стаття 208 дає буквальний і вичерпний перелік, як на мене там все зрозуміло
Звісно, це все - моє скромне особисте бачення. Якби воно мене цілком і беззаперечно влаштовувало, то я б тут на форумі не морочив нікому голову через бажання розібратися.
Ну ми ж тут не обговорюємо всілякі "схеми", щоб обдурити державу ;)Astreya писав: 16 грудня 2021 15:31 Для того і змінювалось цільове з садівництва на спочатку ОЖБ, а потім на багатоквартирний, щоб уникнути сплати втрат.
А є ще таке рішення:Astreya писав: 16 грудня 2021 15:31 Рішення Вищого господарського суду, який задовльнив позов прокуратури Львівської області.
https://zakononline.com.ua/court-decisi ... w/62568887
Розумію, що Вищий господарський суд крутіший, але у цьому рішенні теж все аргументовано.