тех. підтримка про це в курсі?Alexxp писав: 10 січня 2019 16:21 Є виключення коли група не містить підгруп тоді може
мати форму ***.00
чи їх відповідь буде тільки...
Дана таблиця є на сайтах деяких обласних управліньWladMir писав: 10 січня 2019 18:13 Alexxp, звідкіля взяли цю таблицю переходу угідь? Вона десь має офіційне походження, чи це Ви самі? Хоча логіка є. Але ж хотілось підтвердження, бо дуже багато по цьому питанню "лічних мнєній"
magalon писав: 10 січня 2019 20:36
ЇЇ ГУ розсилали райземам неодноразово, для ознайомлення виконавців землевпорядних робіт, останній раз розсилка була коли райони ліпили третій етап верифікації для нової статистичної (чи як вона правильно зветься) звітності.
Тех. підтримка посилається на
Так, крім випадків коли група не має підгрупи тобто код групи співпадає з кодом підгрупою

Суміжник обведений правильно - початкова та кінцева точка точка лінії суміжника зівпадають. "Зробіть "вусик" довшим" - а це допоможе?murrrchik писав: 15 січня 2019 09:00 Geod, у Вас суміжник неправильно обведений. Зробіть "вусик" довшим і кінець самої лінії примкніть до кінця "вусика", а не до першої точки ділянки (початкова та кінцева точка точка лінії суміжника, коли він, один мають співпадати). Інших помилок особисто я не знайшов, може хтось знайде.

Як на мене все просто. Якщо 1 суміжник, тоді вусики взагалі не робіть і буде Вам щастя. Така само помилка буває коли є вкраплений контур з 1 суміжником. Цей 1 завжди без вусиків.

там ще в закріплених вузлах всього 2 точки, а не 4. В ГІС 6, якщо робите обмінний файл, потрібно клікнути на координатах і натиснути "позначити закріплений на місцевості для всіх"

А я роблю "вусики" на вкраплених контурах і ніяких помилок не буваєtops_a писав: 15 січня 2019 09:26 Така само помилка буває коли є вкраплений контур з 1 суміжником. Цей 1 завжди без вусиків.

А в чому сенс тоді цього вусика, просто щоб до нього пристикувати букву? Ви ж маєте повторити межу суміжної ділянки, а цей вусик виходить отсєбятіна.murrrchik писав: 15 січня 2019 09:29 А я роблю "вусики" на вкраплених контурах і ніяких помилок не буває

В тому, щоб було видно, що там є намальований шар суміжника. Коли робити файл з багатьма вкрапленими контурами і багатьма суміжниками, то це дуже допомагає контролювати самого себе.tops_a писав: 15 січня 2019 09:36 А в чому сенс тоді цього вусика, просто щоб до нього пристикувати букву?

дійсно, якщо так робити, то структура файла не порушується і мало би все бути добре.
у вашому варіанті доданого файлу взагалі суміжника немає(tops_a писав: 15 січня 2019 09:36 А в чому сенс тоді цього вусика, просто щоб до нього пристикувати букву? Ви ж маєте повторити межу суміжної ділянки, а цей вусик виходить отсєбятіна.

Тупанув

Раніше такі файли проходили без питань, з вкрапленими полігонами теж. Зараз прибрав "вусики", завтра спробують завантажити. З вашим варіантам я не зовсім згоден, раніше такі файли повертались (знайомим виправляв такі помилки).WladMir писав: 15 січня 2019 13:45 вусики більше, менше...... У Вас суміжник замкнутий. Суміжник полілінійний. Можливо його система НКС сприйняла в зв'язку з цим (замкнутістю) як полігон... Виправив, спробуйте. ТЕ що ви зробили в останньому варіанті теж саме, але без напрямку (вусика)

В тому, щоб показати напрям стрілки (сусідньої межі). Без вусика Ви це не зробите.tops_a писав: 15 січня 2019 09:36 А в чому сенс тоді цього вусика, просто щоб до нього пристикувати букву? Ви ж маєте повторити межу суміжної ділянки, а цей вусик виходить отсєбятіна.

Ліцензія є на сьогоднійшній день архаїзмом... ЇЇ не треба вности, бо буде помилка.О от щодо ДВОХ сертифікованих - то таки так, потрібно вносити, навіть якщо це одна й таж особа, інакше критична помилка. І якщо виникає критична, то це не залежить від реєстратора. Просто може ваш знайомий реєстратор самостійно доповнює Ваш файл, але це вже інше питання. Ви краще у нього самі уточніть.