часто зустрічаю такі, просто не внесені в базу, зараз відділи вносять потроху, але людині терміново треба, а невідомо коли черга дійде.
спробую
то ставити 008?
часто зустрічаю такі, просто не внесені в базу, зараз відділи вносять потроху, але людині терміново треба, а невідомо коли черга дійде.
спробую
то ставити 008?
У нас в подібних випадках ставлять 006 - технічку з встановлення (відновлення) меж. І ніяких проблем.
От, я про те ж.
В Digitals елементи <SignedByName> вважаються введеними в послідовності:
От і відповідь на ваше питання. Немає чіткої вимоги - немає єдиної реалізації.
Одначе, з усіх проблем кадастру взагалі - це вже не така критична. Ви спокійно можете заповнити ці елементи в Digitals у будь-якій послідовності, як вам заманеться, адже теги однакові-неспецифічні, не звертаючи уваги на написи в діалоговому вікні. Й не буде тоді "перевертнів".
Це не змінювало сам бланк ДА, та послідовність записів в ньому. :)
Питання не в тому, як я можу заповнювати, а мене цікавило, як це реалізовано у інших ПЗ.
Суперфіцій в програмі ГІС6 вноситься як оренда (на закладці "Оренда"), тільки виставити вид документа потрібно "право користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій)".zemleustriy-ocinka писав: ↑07 серпня 2020 10:43 Колеги, хто стикався із суперфіцієм, яким блоком ви його робите (оренда/обмеження)
тобто в ГІСі заповнюються одразу 2 блоки? Оренда і обмеження?NickS писав: ↑07 серпня 2020 10:55 Суперфіцій в програмі ГІС6 вноситься як оренда (на закладці "Оренда"), тільки виставити вид документа потрібно "право користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій)".
Але сам суперфіцій відноситься до обмежень/обтяжень, а тому в XML повинен попадати в блок "Restrictions" з кодом "08" і в документі "Перелік обмежень" має бути вказаний.
Ні. В результаті ГІС6 створює лише блок "обмеження". Заповнення суперфіцію та емфітевзису в оренді потрібне лише для того, щоб добавити додаткові дані (кому переходить, на яких умовах). Але в ХМЛ блок оренди не створюється, лише Restrictionszemleustriy-ocinka писав: ↑07 серпня 2020 11:07 тобто в ГІСі заповнюються одразу 2 блоки? Оренда і обмеження?
Код: Виділити все
<RestrictionInfo>
<RestrictionCode>08</RestrictionCode>
<RestrictionName>Право користування чужою земельною ділянкою для забудови (суперфіцій)</RestrictionName>
<Externals>
<Boundary>
<Lines>
....
Нажаль, тут не пораджу нічого. Це краще запитувати в колег. Я можу порадити лише з програмної точки зору. Я навіть не впевнений, що НКС "бачитиме" суперфіцій. Незнаю нікого, хто б таке здавав.zemleustriy-ocinka писав: ↑07 серпня 2020 11:07 І вид документації ставити 009 ТД із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту чи який порадите?
В кабінеті є заява про внесення змін за повідомленням і там є окрема галочка на внесення відомостей про суперфіцій
блоком обмеження в шаблоні XMLNormal