Проектна документація - запитання,відповіді, поради
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Kurilov писав: 08 червня 2021 09:34
План відведення ніколи не був у складі проекту землеустрою за законом.
був був
Якщо з ваших слів план відведення ніколи не був в законі, для чого його робити і долучати до проекту?
Під словом абрис я розумію матеріали геодез вишукувань і зп проектування.
Мета закону спростити все - ви все, що відмінене переносите в матеріали? Л - логіка?
Сергій32 писав: 08 червня 2021 10:15
Якщо з ваших слів план відведення ніколи не був в законі, для чого його робити і долучати до проекту?
Тому що це традиційний документ і його точно можна було віднести до матеріалів землевпорядного проектування, тим самим закрив це питання перед експертами й ДКР.
Під словом абрис я розумію матеріали геодез вишукувань і зп проектування.
Абрис - частина матеріалів геодезичних вишукувань.
Мета закону спростити все
Azhimut писав: 08 червня 2021 10:33
...извините, не расслышал))))
Тому що читати треба уважно:
Kurilov писав: 08 червня 2021 10:24
Тому що це традиційний документ і його точно можна було віднести до матеріалів землевпорядного проектування, тим самим закрив це питання перед експертами й ДКР.
Kurilov писав: 08 червня 2021 10:35
перед експертами й ДКР
Экспертов нет (к чему прошлое ворошить?), вопрос дкр решается переподачей документации, вся ответственность на сиз. Будет пилотный еще проще. Сейчас меня волнуют больше взаимоотношения с омс, а дгк уже прошедший страх.
Востаннє редагувалось 08 червня 2021 10:40 користувачем Azhimut, всього редагувалось 1 раз.
це ваша особиста думка нічим не доведена.
Я розумію одне - ніхто не знає як правильно, а ліпше наліпить до документації мох і болото - бо так нібито треба, бо це традиція.
Якась гуманітарка.
Бгг, серйозно?
серйозно
Питання з ексепертами вирішував завжди по закону - і все вирішувалось, а не доклавши всіляку макулатуру
bil писав: 08 червня 2021 14:35
З архіва в районі, а ви переміряєте? і паї?
а ви прцюєте тільки з паями? Ви бачили жовті держакти для жилого будівництва, та чи є по ним кори в архіві? Як що такий архів є то дайте посилання, ми теж будемо замовляти координати таких ділянок у тому архіві.
Калибер писав: 08 червня 2021 15:21
а ви прцюєте тільки з паями? Ви бачили жовті держакти для жилого будівництва, та чи є по ним кори в архіві? Як що такий архів є то дайте посилання, ми теж будемо замовляти координати таких ділянок у тому архіві.
В основному так, з паями. Якшо в районному архіві немає нічого то їду на місце, але таке рідко трапляється.
Хтось намагався зваяти Витяг із відповідної містобудівної документації із зазначенням функціональної зони території, в межах якої розташована земельна ділянка, та обмежень у використанні території для містобудівних потреб наприклад для ЦП 02.01?
Ки$ульКа писав: 07 червня 2021 15:33
Ки$ульКа » 07.06.2021{, 15:33}
Сергій32, план відведення це є матеріали землевпорядного проектування,
план відведення це анахронізм котрий був у вічно не затвердженому еталоні розробленому ще при Новаковськму, якщо я не помиляюсь.
Мабуть доцільно було би жити вже в двадцять першому столітті.
Azhimut писав: 09 червня 2021 11:32
не побачив, де зазначення функціональної зони території, в межах якої розташована земельна ділянка ?
в умовних знаках
Відправлено через 4 хвилини 25 секунд:
не побачив, де зазначення функціональної зони території, в межах якої розташована земельна ділянка ?територія житлової садибної забудови існуюча
Відправлено через 20 секунд:
Люся Корнева писав: 09 червня 2021 11:40
?територія житлової садибної забудови існуюча
Люся Корнева писав: 09 червня 2021 11:40
в умовних знаках
Дякую! я б і текстом прописав (нас перевіряють дкр їм треба розжувати), і про відсутність обмежень у використанні території для містобудівних потреб також прописав...
На практиці формування витягу являє по суті погодженням проекту відділом архітектури. Пішов до місцевого архітектора, показав йому усю містобудівну на село (село нове, ввійшло в ОТГ) і тоді архітектор не охоче, але підписав мої "Витяги". Але це так зараз може бути. З липня реєстратор ДЗК має сам звертатися за витягом, а ОМС протягом одного дня його надати
Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
WladMir писав: 09 червня 2021 15:46
Я думаю витяг повинен бути таким
який він матиме вигляд залежить від того,що є з матеріалів генплан, зонування чи дпт