В инструкции 127 написано в разделе 5. Складання абрису та схематичного плану земельної ділянки :
...підвали позначаються на плані пунктиром синьою тушшю...
Мы считали, что это относится ко всем подземным объектам на сит.плане
В инструкции 127 написано в разделе 5. Складання абрису та схематичного плану земельної ділянки :
Перепрошуємо, що трошки розбавили іронією дану тему!TanaM писав:Спасибо, "Танра". На схемплане буду делать черным контур всего и синим, там где вода. По масштабу определюсь, когда сосканирую простыню на 1.2м (в документе нет же различия позначек по масштабу?)По поводу предыдущих комментариев...что смешного в том, что я не держала в руках техпаспорт на бассейн? С нашей законодательной базой в этой отрасли, даже техпаспорт на садовый дом в разных регионах Украины будет выглядеть по разному, и каждый исполнитель будет утверждать, что у него правильный...► Показати
09.08.2016Раїса писав:Кто знает какая тема рассматривалась на заседании антимонопольного комитета 09 и 12 августа этого года?
Може в когось є якість додаткові інструкції чи методичні рекомендації щото того, як його проводити (окрім самої інструкції), чи якісь цікаві випадки, зразки?Ця Інструкція визначає порядок проведення робіт з
поділу, виділу та розрахунку часток житлових будинків, будівель,
споруд, іншого нерухомого майна (далі - об'єкти нерухомого майна),
крім земельних ділянок, та застосовується суб’єктами
господарювання, які здійснюють технічну інвентаризацію об’єктів
нерухомого майна (далі – суб’єкти господарювання) при підготовці
проектних документів щодо можливості проведення робіт з поділу,
виділу та розрахунку часток об'єктів нерухомого майна.
В принципі я тримав в руках кілька зразків подібних висновків, чогось складного там не бачу. Але мабуть є якісь основні ньюанси. А як звучить назва тієї інструкції від 1958 року (чи може є ссилка)? Я сам працюю в КП БТІ і досвіду з інвентаризації вистачає, в основному ці висновки для нотаріусів (в судові лізти не збараюсь, бо це прерогатива судових експертів), а нотаріусам головне, щоб в кінці висновку була фраза "поділ можливий", все інше вони не читають.Ypravdom писав: Якщо Ви ще такого не робили, то раджу віддати таку роботу іншому інвентаризатору з досвідом таких робіт. По розподілу будинків була попередня Інструкція 1958 року, там трохи більше розяснень було, а теперішня інструкція по 55 наказу сухо вказує на роботи з посиланням на ДБН, забудовою міст і сіл України, тобто інвентаризатор повинен знати норми архітекторів. Таке навіть в КП БТІ довіряли робити окремим виконавцям. Вчити цих робіт довго, і кожен регіон має свої особливості. (як звикли приймати документи чиновники, буква не така, чи не в тому порядку як привикли, і повернуть доки)