Каталог шаблонів в Digitals.thom yorke писав: ↑22 вересня 2021 19:53 А є у когось файл шаблону умовних знаків для digitals, який би відповідав стандарту
Digitals
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 61
Digitals
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 9
- Область: Вінницька
- Місце роботи: Інше
Digitals
Були спроби працювати на MacOS під емулятором Windows-додатків, проблема була тільки з ключем захисту, яка вирішилась використанням мережевого на Win-сервері. Але гарантовано все працює лише на Windows-ПК.
- kukin
- Спец
- Репутація: 65
- Область: Закарпатська
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Digitals
когда-то пытался работать на убунте на вайне, была проблема горячих клавиш и диалоговых окон (проблема в делфи), ключ сейчас хид устройство, хотя и когда был гвардант запускался на убунте в спец вайне, возможно мак его увидит
-
- Admin
- Репутація: 692
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Digitals
Таке питання: ніхто не мав справу в Digitals із відтіненням меж землекористувань для планів, що не пов'язані з IN4 або XML, типу як на рисунку?
Цікавить, яким чином створювали такі відтінення. Я спробував через Карта - Умовні позначення - лінійний із певною шириною та формою, але потрібного ефекту не досяг (запнувся на зрізі відтінення під 45 градусів). Поки вийшло тільки так.
Spoiler
Spoiler
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: Херсонська
Digitals
Spoiler
Хоча напевне це ви і самі знали, а функцію таку не зустрічала.
-
- Спец
- Репутація: 77
Digitals
дурне питання,але що потрібно зробити і де прописати коли копіюєш ярлик ged на робочий стіл щоб нормально працювало,бо при простому копіюванні збиваються налаштування програми і додаткові папки на столі
-
- Репутація: 0
- Область: Сумська
-
- Спец
- Репутація: 98
- Область: Львівська
Digitals
Усі налаштування програми зберігаються у файлі ged.ini. Таким чином можна скопіювати саму програму та файл з налаштуваннями. Якщо ged.ini не скопіювати, утворюється новий із базовими налаштуваннями
-
- Спец
Digitals
підскажіть як в digitals в розділі тех документація забити вид документації Технічна документація із землеустрою щодо інвентаризації земель,в ручну не зберігає, є код 020 Проведення інвентаризації земель під час здійснення землеустрою,але мені потрібно Технічна документація із землеустрою щодо інвентаризації земель
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 2
- Область: Сумська
Digitals
Доброго дня! Підкажіть будт ласка, як заповнити строку паспортні дані в ин4, щоб в хмл витягувало коректну інформацію? Серію і номер витягує, а от з ким виданий і датою-біда) туло його вдо номеру паспорту. Буду дуже вдячна відгукнувшимся)
-
- Спец
- Репутація: 279
Витяг з Державного земельного кадастру
Підкажіть такий момент: як у витязі генерується опис суміжників (типу від А до Б...) в кінці алфавіту. Digitals прописує Ю, Я, Ь, А1, Б1.... Хоча за алфавітом мало б бути Ь, Ю, Я, А1, Б1... Це баг Digitals чи у витязі буде так само?
-
- Admin
- Репутація: 692
- Область: Харківська
Витяг з Державного земельного кадастру
Якщо опис меж формується стандартними засобами Digitals, то варто перевірити Налаштування - Головна - Константи - UkrainianLetters.thom yorke писав: ↑24 жовтня 2023 17:59 Digitals прописує Ю, Я, Ь, А1, Б1.... Хоча за алфавітом мало б бути Ь, Ю, Я, А1, Б1... Це баг Digitals чи у витязі буде так само?
Якщо опис меж формується сторонніми скриптами, то або повідомити розробника про баг, або виправити власноруч (наприклад, Digitals\TD\Scripts\OpysSumiz.txt).
У витязі буде правильний опис (...Ь, Ю, Я, А1, Б1...)
Digitals
Таке справді було колись у скрипті "Документація", але ще у версії 2.24 (січень 2021 року) було виправлено. Тепер букви суміжників беруться з константи UkrainianLetters (меню програми Digitals Сервіс-Налаштування-закладка Головна-Константи). Можливо, у вас ще стара версія скрипту. Тоді зверніться за оновленням (напишіть на імейлthom yorke писав: ↑24 жовтня 2023 17:59 Підкажіть такий момент: як у витязі генерується опис суміжників (типу від А до Б...) в кінці алфавіту. Digitals прописує Ю, Я, Ь, А1, Б1.... Хоча за алфавітом мало б бути Ь, Ю, Я, А1, Б1... Це баг Digitals чи у витязі буде так само?
► Показати
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 1
Аэрофотосъемка с "БПЛА"
підкажіть як прив'язати ортофотоплани до ключа защити діджиталс?
-
- Спец
Digitals
доброго дня, користувалися моїм комп'ютером і збили налаштування, як в програмі відтягнути наприклад 0,000001 площі, тягнеться тільки більше,потрібну площу залишає на місці
Дякую
Дякую