Сторінка 1 з 1

Микола Азаров: За рік-два Уряд вирішить всі питання інвентаризації землі.

Додано: 06 лютого 2011 08:55
Oleg
За рік-два Уряд вирішить всі питання інвентаризації землі в Україні. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров на брифінгу після зустрічі з жителями села Троєщина, які припиняли пікетування державних дач після вирішення їх земельного питання.

«Звичайно, ми закінчуватимемо інвентаризацію. Всі ті невирішені питання, які накопичилися, вони будуть у найближчі рік-два вирішені обов'язково. Всі земельні акти будуть людям, нарешті, видані», - зазначив Микола Азаров. Він додав, що при проведенні інвентаризації оформлення документів має відбуватися дуже ретельно, щоб у майбутньому уникнути конфліктних ситуацій.

«Будь-яка неточність в оформленні – це конфлікти в майбутньому. Конфлікти між людьми – це найбільш небажане і неприємне у цій справі. На Уряді і державі лежить відповідальність за те, щоб таких конфліктів не було», - підкреслив Прем‘єр-міністр.

«Майже шість років люди були вимушені ось тут стояти на трасі і взимку, і влітку, вимагати задоволення своїх прав. Звичайно, це неподобство. Влада повинна була давним-давно знайти рішення цього питання», - наголосив Микола Азаров. Він додав, що півроку тому доручив голові Київської ОДА Анатолію Присяжнюку розв'язати земельні питання жителів села Троєщина і зараз це питання вирішено. «Місяців шість або сім ми шукали рішення цього непростого питання і знайшли», - підсумував Прем‘єр-міністр.

Довідково: На виконання доручення Прем‘єр-міністра жителям села Троєщина, які майже шість років пікетували державні дачі з вимогою вирішити земельні питання, видано земельні ділянки у Броварському районі Київської області: у Жердівській селищній раді 150 громадян отримали 105 гектарів землі, у Погребській селищній раді 123 особи отримали 7,5 гектари землі у оренду та 134 громадяни отримали 7,5 нектарів землі у приватну власність.

Re: Микола Азаров: За рік-два Уряд вирішить всі питання інвентаризації землі.

Додано: 06 лютого 2011 11:12
Hmelya
Так що,шановні друзі,якщо вірити М.Азарову,у нас залишилось на рік,два кропіткої,"високоточної" роботи.Чи не запустять славно звісну 844 постанову?Одні розпочали ,а ми закінчимо.

Re: Микола Азаров: За рік-два Уряд вирішить всі питання інвентаризації землі.

Додано: 06 лютого 2011 12:44
Валера
Якщо придумає Perpetuum Mobile — воображаемое устройство, позволяющее получать полезную работу, большую, чем количество сообщённой ему энергии (КПД больше 100 %).

Re: Микола Азаров: За рік-два Уряд вирішить всі питання інвентаризації землі.

Додано: 17 січня 2012 10:41
sanich
Для земельной реформы Украина до сих пор не подготовила кадастр
http://podrobnosti.ua/economy/2012/01/17/814924.html