Обговорення методичних рекомендацій по XML
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 3
- Область: м.Київ
- Контактна інформація:
Привет.
Написал проект новой редакции методических рекомендаций для электронного документа про земельный участок.
Если есть предложения или замечения к проекту, буду благодарен.
Написал проект новой редакции методических рекомендаций для электронного документа про земельный участок.
Если есть предложения или замечения к проекту, буду благодарен.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 02 квітня 2014 18:49 користувачем Oleg, всього редагувалось 2 разів.
я думаю було б непогано таке обговорення винести в окрему темуPilat писав:Если есть предложения или замечения к проекту, буду благодарен
почав читати
бажано в Загальних положення однозначно заборонити використовувати прочерки і нулі в тих випадках, коли значення елемента не відоме
думаю смт і с-ще треба писати без крапки в кінці- місто – м.
- селище міського типу – смт.
- село – с.
- селище – с-ще.
чому елемент <Citizenship> текстовий? Можливо краще вказувати код країни?
в Прикладі 5. і Прикладі 6.
переплутані місцями <TaxNumber> і <EDRPOU>
в пунктів 3.14. незрозуміло виглядає Маска заповнення для SC63. чому текстовий: SC63/X? думаю там ніякої маски не треба давати, адже елемент <X/> порожній.
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Інше
На підставі ДСТУ 3582-97, такParcel писав:думаю смт і с-ще треба писати без крапки в кінці
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Контактна інформація:
Pilat, Дякую! На днях ознайомлюсь і прокоментую. Я так гадаю, це ще лише тестовий варіант, для обговорення?
Підтримую! Рекомендую адмінам таки перенести це в окрему тему. Наприклад "Обговорення методичних рекомендацій по XML".Parcel писав:я думаю було б непогано таке обговорення винести в окрему тему
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
Не по темі
Зроблено...
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Pilat, ст. 5-6. Комплексный тип Address. Как то не совсем понятно описано обязательность наличия тегов.
Обязательность заполнения "Обов’язковий за наявності" стоит на тегах:
- ZIP
- Region
- District
- Settlement
- Street
- Building
- Block
- BuildingUnit
указание min=0, max=1 стопит на тегах:
- ZIP
- Block
- BuildingUnit
дополнение о необязательности "у разі їх відсутності, не зазначаються" (п. 2.4):
- Street
- Building
- Block
- BuildingUnit
Тоесть, все три варианта говорят об одном - в случае отсутсвия такой информации, заполнение этих тегов не обязательно. Но при этом у них разный набор тегов. Както это надо привести к общему знаменателю, например убрать п. 2.4 и всем остальным дописать "min=0, max=1". Либо же имелось ввиду, что там на некоторых тегах ошибочно стоит "Обов’язковий за наявності"?
Обязательность заполнения "Обов’язковий за наявності" стоит на тегах:
- ZIP
- Region
- District
- Settlement
- Street
- Building
- Block
- BuildingUnit
указание min=0, max=1 стопит на тегах:
- ZIP
- Block
- BuildingUnit
дополнение о необязательности "у разі їх відсутності, не зазначаються" (п. 2.4):
- Street
- Building
- Block
- BuildingUnit
Тоесть, все три варианта говорят об одном - в случае отсутсвия такой информации, заполнение этих тегов не обязательно. Но при этом у них разный набор тегов. Както это надо привести к общему знаменателю, например убрать п. 2.4 и всем остальным дописать "min=0, max=1". Либо же имелось ввиду, что там на некоторых тегах ошибочно стоит "Обов’язковий за наявності"?
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
У Запоріжжі та області поширені адреси як тоалея - алея;
бульвар - бульв.;
в'їзд - в'їзд;
вулиця - вул.;
заїзд - заїзд;
квартал - кв-л;
мікрорайон - м-р;
майдан – майдан;
набережна - набережна;
площа - пл.;
провулок - пров.;
проїзд - проїзд;
просіка - просіка;
проспект - просп.;
узвіз - узвіз;
шосе - шосе.
"залізнична станція" та "залізничний перегін"
Треба стандартизувати скорочення.
Також необхідно передбачити заповнення назв ВИКЛЮЧНО через классіфікатори.
Бо маємо безліч неписьменних серед сертіфікованих facepalm
-
- Спец
- Репутація: 227
- Область: Закарпатська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
В сільській місцевості (і не тільки) також поширені "урочища", теж би додати їх у перелік.Chernov писав:У Запоріжжі та області поширені адреси як то
"залізнична станція" та "залізничний перегін"
А чи можливо буде якимось чином додати можливість вписувати у розділі про ДА у власники двох і більше осіб та можливість вписувати у обмінник більше ніж один ДА (у випадку об'єднання земельних ділянок)?
- Geod
- Спец
- Репутація: 6
- Область: Запорізька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Згідно постанови така можливість не виключається, обмеження встановлюються лише методичними рекомендаціями (в даних не обмежено) та в програмних комплексах, зокрема НКС, інші програмні комлекси пристосовуються до неї, щоб файли проходили, якщо в НКС внесуть дані функції, то інші программі за тиждень-два виправлять.murrrchik писав:А чи можливо буде якимось чином додати можливість вписувати у розділі про ДА у власники двох і більше осіб та можливість вписувати у обмінник більше ніж один ДА (у випадку об'єднання земельних ділянок)?
Коли я вручну прописував 2 держакти, мені повертали на доопрацювання.
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Pilat, Ст. 7, п. 2.5. В таблице тег Address указан как "Обов’язковий за наявності", но вместе с тем: Min - 1, max - N. Одно противоречит другому - либо он обязательный, либо нет.
[upd=1392049677][/upd]
Pilat, ст. 16, п. 3.3. Почему написали "4) “Земельна ділянка” <ParcelInfo> (додаток 14 до Вимог)." как составную часть блока InfoPart? Ведь ParcelInfo является элементом блока Parcels, который в свою очередь лежит в CadastralZoneInfo. Это либо ошибка, либо изменили структуру обменного файла.
[upd=1392049677][/upd]
Pilat, ст. 16, п. 3.3. Почему написали "4) “Земельна ділянка” <ParcelInfo> (додаток 14 до Вимог)." как составную часть блока InfoPart? Ведь ParcelInfo является элементом блока Parcels, который в свою очередь лежит в CadastralZoneInfo. Это либо ошибка, либо изменили структуру обменного файла.
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Ст. 13, п. 2.13 по поводу тегов H, MX, MY, MH, пишите, что они являются обязательными, но вместе с тем указано (Min -0, max-1). Я думаю, они могут быть не обязательными.
Ст.15, п. 2.16 тоже самое, что выше, для тегов FP, TP.
Ст. 17, п. 3.5 "“Інформація про власника земельної ділянки” <ProprietorInfo> (додаток 20 до Вимог);" Здесь не правильно. ProprietorInfo это элемент владельца, который входит в блок Proprietors. Мне кажется, там у Вас просто ошибка.
Блок InfoLandWork имеет дочерний элемент Executor (согласно ст. 19, п. 3.11), но Ви, почему-то, в примерах постоянно этот блок записываете как ExecutorInfo (ст. 12, 19). ExecutorInfo - это название комплексного типа.
[upd=1392051865][/upd]
Ст.15, п. 2.16 тоже самое, что выше, для тегов FP, TP.
Ст. 17, п. 3.5 "“Інформація про власника земельної ділянки” <ProprietorInfo> (додаток 20 до Вимог);" Здесь не правильно. ProprietorInfo это элемент владельца, который входит в блок Proprietors. Мне кажется, там у Вас просто ошибка.
Блок InfoLandWork имеет дочерний элемент Executor (согласно ст. 19, п. 3.11), но Ви, почему-то, в примерах постоянно этот блок записываете как ExecutorInfo (ст. 12, 19). ExecutorInfo - это название комплексного типа.
[upd=1392051865][/upd]
С чего это Вы такое взяли?Peps писав:В существующем виде это полный бред, данная структура не дает возможности описать объекты сложной формы(объект состоящий из нескольких полигонов и т.д.).
ну тут постає логічне запитання: для чого було робити стільки знаків?bil писав:Є ТД в яких координати зазначені з трьома, а то і чотирма знаками
якщо, наприклад, координати суміжної зі мною ділянки зареєструють з точністю 4 знаки після коми, то що мені робити з моїми координатами щоб не було накладки?
виходить, я буду змушений теж давати 4 знаки, щоб, недай Бог, не наклалося пів-міліметра...
- bil
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Житомирська
Ото ж бо. "Справа" зроблена, а нам тепер розхльобуй..........Parcel писав:ну тут постає логічне запитання: для чого було робити стільки знаків?
якщо, наприклад, координати суміжної зі мною ділянки зареєструють з точністю 4 знаки після коми, то що мені робити з моїми координатами щоб не було накладки?
виходить, я буду змушений теж давати 4 знаки, щоб, недай Бог, не наклалося пів-міліметра...