Перший день - сьогодні, а кінцевий - післязавтра!!!!cerdred писав: Підкажіть, день отримання заяви це буде перший день триденного терміну, чи відлік почнеться з наступного дня після дня отримання заяви
ДокПроф
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- vova03121982
- Спец
- Репутація: 29
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інше
ДокПРофСтеп
-
- Спец
- Репутація: 88
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
ДокПРофСтеп
Ось найшов: стаття 253 ЦК
І це буде правильно. Якшо заявка на НГО через ПКК упала в Докроф у 23 годині ночі 23 числа, то чому 23 число буде вже вважатися первим днем, коли до кінця дня залишилась 1 година? До речі, сьогодні у відеоуроці по обробці заявок по НГО теж роз'яснили відлік строку саме по вище вказаній нормі ЦК.Перебіг строку починається з наступного дня після відповідної календарної дати або настання події, з якою пов'язано його початок.
- vova03121982
- Спец
- Репутація: 29
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інше
ДокПРофСтеп
Дайту силку на відеоурокcerdred писав: сьогодні у відеоуроці по обробці заявок по НГО
-
- Спец
ДокПРофСтеп
vova03121982 писав: Дайту силку на відеоурок
- Nonna
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Вінницька
ДокПРофСтеп
Доброго всім дня!
Будь ласка, допоможіть мені!
Мене посадили на місце, на якому терміново потрібно освоїти програму ДокПроф.
Я ніколи з нею не працювала і навіть не маю уявлення з чого розпочати.
В інтернеті не знайшла ніякої інструкції з використання, не знаю ні як реєструвати вхідні\вихідні, як реєструвати висновки, телефонограми, накази і ще багато іншого.
Може існують десь якість докладні інструкції, поетапний опис роботи з цією програмою?
Буду дуже вам вдячна за поміч! morgayu
Будь ласка, допоможіть мені!
Мене посадили на місце, на якому терміново потрібно освоїти програму ДокПроф.
Я ніколи з нею не працювала і навіть не маю уявлення з чого розпочати.
В інтернеті не знайшла ніякої інструкції з використання, не знаю ні як реєструвати вхідні\вихідні, як реєструвати висновки, телефонограми, накази і ще багато іншого.
Може існують десь якість докладні інструкції, поетапний опис роботи з цією програмою?
Буду дуже вам вдячна за поміч! morgayu
ДокПРофСтеп
Інструкція поряд. Скачайте за ссилкою в цьому повідомленні тут
Ще раз перечитайте тему з 1 ст. А завтра віднайдіть телефон тех. підтримки Докпроф. У області має бути профільний спец по забезпеченню роботи цієї програми (у нас є).
-
- Спец
ДокПРофСтеп
Nonna,
Та складного там особливо нічого й нема. Інструкції там величезні, краще щоб хтось просто показав. Особисто мене напрягає, що Держгеокадастр своїм листом зовоб'язав усі звернення громадян ( і ті що підпадають під ЗУ "Про звернення громадян, і інші (наприклад адмінпослуги)) реєструвати в одній папці (ЗВГ ДГК) кажись, чим самим порушується інструкція за зверненнями громадян в частині присвоєння порядкового номера звернення, і те що діловодство за зверненнями громадян ведеться окремо від усіх інших діловодств. Крім того, терміни виконання звернень даної папки постійно моніторяться Києвом, і в разі пропущення строку, вимагає від начальника пояснення на ім'я Матринюка про причини порушення термінів.
Та складного там особливо нічого й нема. Інструкції там величезні, краще щоб хтось просто показав. Особисто мене напрягає, що Держгеокадастр своїм листом зовоб'язав усі звернення громадян ( і ті що підпадають під ЗУ "Про звернення громадян, і інші (наприклад адмінпослуги)) реєструвати в одній папці (ЗВГ ДГК) кажись, чим самим порушується інструкція за зверненнями громадян в частині присвоєння порядкового номера звернення, і те що діловодство за зверненнями громадян ведеться окремо від усіх інших діловодств. Крім того, терміни виконання звернень даної папки постійно моніторяться Києвом, і в разі пропущення строку, вимагає від начальника пояснення на ім'я Матринюка про причини порушення термінів.
-
- Спец
ДокПРофСтеп
Скажіть будь ласка, при реєстрації заяви на висновок по погодження ПЗ щодо відведення ЗД потрібно сканувати сам проект щоб в докпроф його втягти чи тільки самої заяви досить? Хто як робе. Дякую.
-
- Спец
- Репутація: 364
- Область: Одеська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
ДокПРофСтеп
Та шо, уже не нужно проектантам сканувати проект в djv?
-
- Спец
- Репутація: 364
- Область: Одеська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
ДокПРофСтеп
Не-не! У нас требуют на висновок земотдела подавать проект в отсканованому ( djv) и паперовому виде.
Ну типа охота за сертификатами, я так понимаю, хотя... как вышестоящие увидят в гигабайтах инфы в графическом виде подвох проектанта и повод его опечалить?
Ну типа охота за сертификатами, я так понимаю, хотя... как вышестоящие увидят в гигабайтах инфы в графическом виде подвох проектанта и повод его опечалить?
- Nonna
- Вже не початківець
ДокПРофСтеп
Всім привіт та дякую за допомогу щодо інструкції. Я вже освоїлася з Док Профом. morgayu
В мене до вас запитання: у вашому відділі Док Проф встановлено на кожному комп`ютері і всі фахівці працюють з цією програмою?
У нас така ситуація, що на 8 співробітників стоїть Док Проф тільки в мене і все. Абсолютно всю роботу в Док Профі виконую я. :-? Плюс, я ще перевіряю наявність земельних ділянок, сама їх роздруковую на весь наш відділ, розсилаю їх по електронці теж я. Ще на мене начальник розписав декілька завдань.
Я не встигаю виконувати свою роботу.
В нас абсолютно немає взаємозаміни на роботі. Виходить, що я навіть не можу захворіти чи піти в невеличку відпустку, тому що більше ніхто крім мене не може навіть зайти в Док Проф. Це типова нормальна ситуація?
У вас так само?
В мене до вас запитання: у вашому відділі Док Проф встановлено на кожному комп`ютері і всі фахівці працюють з цією програмою?
У нас така ситуація, що на 8 співробітників стоїть Док Проф тільки в мене і все. Абсолютно всю роботу в Док Профі виконую я. :-? Плюс, я ще перевіряю наявність земельних ділянок, сама їх роздруковую на весь наш відділ, розсилаю їх по електронці теж я. Ще на мене начальник розписав декілька завдань.
Я не встигаю виконувати свою роботу.
В нас абсолютно немає взаємозаміни на роботі. Виходить, що я навіть не можу захворіти чи піти в невеличку відпустку, тому що більше ніхто крім мене не може навіть зайти в Док Проф. Це типова нормальна ситуація?
У вас так само?
-
- Спец
ДокПРофСтеп
Напревеликий жаль це так. У нас теж одна людина сидить на докпрофі, крім того видає довідки 6-зем, інколи витяги з НГО. Я, особисто, реєструю звернення громадян (ті що підпадають під ЗУ "Про звернення громадян"), та вхідні заяви та висновки по погодженню проектів землеустрою. Так би мовити - допомагаю.
- Nonna
- Вже не початківець
ДокПРофСтеп
Це дійсно щось фантастичне!
В нашого начальника навіть комп`ютера не має у кабінеті. Він приходить один раз на день розписує резолюцію і все. facepalm
- Nonna
- Вже не початківець
ДокПРофСтеп
А підкажіть мені будь ласка, як ви робите щоденний контроль невиконаних завдань?
Тобто, є документи, у яких підходить термін виконання кожного дня і щоб не було просрочки, мені підказали таку фішку:
Заходимо в картотеку документів, далі обираємо 2016 рік, на панелі інструментів натискаємо значок "Звіти", потім обираємо вкладку "Контроль", і у цій вкладці буде декілька підвкладок, ми обираємо другу знизу. Після цього у нас виникає віконце, у яке ми вводимо дату з такого по таке число, на яке бажаємо перевірити контроль незакритих діл. У нас з`являється так званий "План контролю", його можна відправити в Wоrd та роздрукувати.
Хто мене зрозумів- погодиться, що це зручно. Але, я помітила, що такий контроль не завжди показує всі незакриті документи.
Може хтось знає ще якісь корисні фішки, як перевірити на сьогодення, які документи незакриті, щоб не передивлятися всі вкладки картотеки власноруч?
Тобто, є документи, у яких підходить термін виконання кожного дня і щоб не було просрочки, мені підказали таку фішку:
Заходимо в картотеку документів, далі обираємо 2016 рік, на панелі інструментів натискаємо значок "Звіти", потім обираємо вкладку "Контроль", і у цій вкладці буде декілька підвкладок, ми обираємо другу знизу. Після цього у нас виникає віконце, у яке ми вводимо дату з такого по таке число, на яке бажаємо перевірити контроль незакритих діл. У нас з`являється так званий "План контролю", його можна відправити в Wоrd та роздрукувати.
Хто мене зрозумів- погодиться, що це зручно. Але, я помітила, що такий контроль не завжди показує всі незакриті документи.
Може хтось знає ще якісь корисні фішки, як перевірити на сьогодення, які документи незакриті, щоб не передивлятися всі вкладки картотеки власноруч?
ДокПРофСтеп
У когось прцює Док ПРОФ ? І в портал не можливо зайти ...............