Допоможіть розібратись із XML (ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПОСТУ ПРИКРІПЛЮЄТЬСЯ САМ ФАЙЛ ІЗ ПОМИЛКАМИ)

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
NickS
Спец
Спец
Репутація: 193
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Допоможіть розібратись із XML (ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПОСТУ ПРИКРІПЛЮЄТЬСЯ САМ ФАЙЛ ІЗ ПОМИЛКАМИ)

Повідомлення NickS »

bu4apka писав: 04 грудня 2024 12:30 вона ставиться тільки на оновлену версію,нажаль у мене версія початку 2023 року
обмалював ще раз, скоріше за все десь угіддя було обмальовано за годинниковою стрілкою, єдине питання можите переглянути чи немає петлів? бо 2 провірки пройшло удачно
1. Помилка, про яку я вказував вище так і залишилась - не вірно описана прибудинкова територія, яка включає зайву петлю. Це помилка геометрії і такий обмінний файл НКС не прийме і правильно зробить!
2. У вас і раніше всі угіддя були за годинниковою стрілкою. Я жодного не бачив, щоб мали зворотній напрям. Тому ваша здогадка не вірна - напрям полігона тут ні при чому.
3. Не розумію навіщо було все перемальовувати, коли я вам вказав проблему і де вона знаходиться? Просто її виправте, приберіть петлю. Думаю, це можна зробити і в старій версії програми.
4. Якщо ви не хочете оплачувати підтримку і оновлення програми, то робіть тоді це вручну, але ж виходить, що ви і вручну не можете перевірити та виправити і підтримку не хочете оплачувати. Тут, як кажуть, скупий платить двічі.
bu4apka
Спец
Спец
Репутація: 90
Область: Вінницька
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення bu4apka »

NickS писав: 05 грудня 2024 09:19 Помилка, про яку я вказував вище так і залишилась - не вірно описана прибудинкова територія, яка включає зайву петлю. Це помилка геометрії і такий обмінний файл НКС не прийме і правильно зробить!
окрім гіса десь можна побачити цю помилку,бо в digitals все пройшло вдачно
NickS писав: 05 грудня 2024 09:19 3. Не розумію навіщо було все перемальовувати, коли я вам вказав проблему і де вона знаходиться? Просто її виправте, приберіть петлю. Думаю, це можна зробити і в старій версії програми.
та я знаю про той кут, мені реєстратор дав координати з критичною помилкою,але обмалювання не допомогло

Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Petrogeo писав: 04 грудня 2024 15:16 Якщо перевіряти XMLChecker.exe що йде у складі Digitals, тоді ще є помилки.
я знаю, воно і буде показувати помилки які нкс пропускає
Petrogeo писав: 04 грудня 2024 15:16 бачив,дякую, але і без них теж пропускає
також додав суміжників у вкраплені (вирізані) контури в ділянці.
Відправлено через 59 секунд:
NickS писав: 05 грудня 2024 09:19 Якщо ви не хочете оплачувати підтримку і оновлення програми, то робіть тоді це вручну, але ж виходить, що ви і вручну не можете перевірити та виправити і підтримку не хочете оплачувати. Тут, як кажуть, скупий платить двічі.
якраз після нового року збирався поновлювати,але дана проблема дала привід зробити це зараз
NickS
Спец
Спец
Репутація: 193
Область: Кіровоградська
Місце роботи: Інше
Контактна інформація:

Повідомлення NickS »

bu4apka писав: 05 грудня 2024 10:19 та я знаю про той кут, мені реєстратор дав координати з критичною помилкою,але обмалювання не допомогло
Тому що ви НЕВІРНО промальовуєте! Почитайте як правильно робити вирізки:
https://shels.com.ua/blog.htm?b=89
irusichonochek
Репутація: 0
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення irusichonochek »

Добрий день! Поділіться, будь ласка, зразком ХМЛ файлу на встановлення земельного сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності! Дякую)
hazar
Спец
Спец
Репутація: 30

Повідомлення hazar »

десь так
Spoiler
зраок.xml
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Відповісти