Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва та результатів контрольного геодезичного знімання
УВАГА!
Якщо програма показує повідомлення про те, що не вдалось встановити зв'язок з сервером ДГМ:
Spoiler
Windows7
На деяких комп'ютерах для роботи програми необхідно встановити цю латку https://support.microsoft.com/uk-ua/hel ... in-wi#easy
Ця латка нічого нового не встановлює, а просто вносить в реєстр деякі зміни щодо версії TLS.
in5 писав: ↑03 березня 2021 12:07
Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва та результатів контрольного геодезичного знімання
вибиває помилку "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" та помилка "не вдалось конвертувати координати", підкажіть може щось не так роблю, або чого не має/ не хватає?
alex134 писав: ↑03 березня 2021 18:16
вибиває помилку "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" та помилка "не вдалось конвертувати координати", підкажіть може щось не так роблю, або чого не має/ не хватає?
Все працює, щойно створив файл. windows 10, autocad 2012.
І при виявленні помилок, на якому етапі, додавайте скріншоти та опис, версію ПО і т.д.
Гарного здоров'я розробникові, але також вибиває помилку "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" і далі "не вдалось конвертувати координати" (win7, autocad 2012) чи можна це якось вирішити, дякую!
ААртем писав: ↑04 березня 2021 09:21
"не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" і далі "не вдалось конвертувати координати"
alex134 писав: ↑04 березня 2021 09:27
Пробував на windows 7, autocad 20014,
► Показати
заповнив табличку після обрання об'єкту будівництва
Screenshot_2.png
і після цього починають виникати помилки
Screenshot_1.pngScreenshot_3.png вискакують вони одна за одною
після цих помилок одразу викидає на головний екран акада і все
У якій системі координат у вас полігон?
Залийте даний файл dwg.
Щодо файлу geojson - то я сам до будівництва ніякого відношення не маю, тому 100% перевірити вихідний файл на правильність заповнення не можу.
Прошу користувачів повідомляти про проблеми.
Добрый день! Утилита работает!, есть предложение для усовершенствования - при сдаче информации по инженерным сетям (водопроводы, газопроводы) объекты - линии (а не замкнутые полигоны), спасибо!
ААртем писав: ↑09 березня 2021 08:37
есть предложение для усовершенствования - при сдаче информации по инженерным сетям (водопроводы, газопроводы) объекты - линии (а не замкнутые полигоны)
Дякую.
А як тоді заповнюються дані про площу і висоту об'єкта?
при загрузке на портал результатов контрольной геодезической съемки по инженерным сетям в графе "площа" та "висота" буду ставить "null", т.к. разработчики контента на сегодняшний день не предусмотрели иных вариантов