[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 188
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 64
Область: Волинська

[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення in5 »

Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва та результатів контрольного геодезичного знімання

УВАГА!
Якщо програма показує повідомлення про те, що не вдалось встановити зв'язок з сервером ДГМ:
Spoiler
Windows7

На деяких комп'ютерах для роботи програми необхідно встановити цю латку https://support.microsoft.com/uk-ua/hel ... in-wi#easy
Ця латка нічого нового не встановлює, а просто вносить в реєстр деякі зміни щодо версії TLS.

WindowsXP

http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 97#p163292
http://zemres.com/forum/viewtopic.php?p ... 97#p163303
Версія 0.02
wgj.VLX.7z
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
alex134
Модератор
Модератор
Повідомлень: 279
З нами з: 15 січня 2018 17:38
Репутація: 92
Область: Київська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення alex134 »

in5 писав: 03 березня 2021 12:07 Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва та результатів контрольного геодезичного знімання
вибиває помилку "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" та помилка "не вдалось конвертувати координати", підкажіть може щось не так роблю, або чого не має/ не хватає?
vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 935
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 450
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення vitas007 »

alex134 писав: 03 березня 2021 18:16 вибиває помилку "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" та помилка "не вдалось конвертувати координати", підкажіть може щось не так роблю, або чого не має/ не хватає?
Все працює, щойно створив файл. windows 10, autocad 2012.
І при виявленні помилок, на якому етапі, додавайте скріншоти та опис, версію ПО і т.д.
ААртем
Повідомлень: 3
З нами з: 04 березня 2021 06:21
Репутація: 3
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення ААртем »

Гарного здоров'я розробникові, але також вибиває помилку "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" і далі "не вдалось конвертувати координати" (win7, autocad 2012) чи можна це якось вирішити, дякую!
alex134
Модератор
Модератор
Повідомлень: 279
З нами з: 15 січня 2018 17:38
Репутація: 92
Область: Київська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення alex134 »

Пробував на windows 7, autocad 20014,
► Показати
після цих помилок одразу викидає на головний екран акада і все
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 935
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 450
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення vitas007 »

ААртем писав: 04 березня 2021 09:21 "не вдалося отримати дані з серверу ДГМ" і далі "не вдалось конвертувати координати"
alex134 писав: 04 березня 2021 09:27 Пробував на windows 7, autocad 20014,
► Показати
після цих помилок одразу викидає на головний екран акада і все
У якій системі координат у вас полігон?
Залийте даний файл dwg.
alex134
Модератор
Модератор
Повідомлень: 279
З нами з: 15 січня 2018 17:38
Репутація: 92
Область: Київська
Місце роботи: Інше

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення alex134 »

vitas007 писав: 04 березня 2021 09:33 У якій системі координат у вас полігон?
система координат СК-63 3-зона
► Показати
Nick.ice.ua
Вже не початківець
Вже не початківець
Повідомлень: 25
З нами з: 11 січня 2016 11:58
Репутація: 3
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення Nick.ice.ua »

Win 7, acad 2012, СК63 зона 6 - все работает.
Попробуйте доставить на комп MicrosoftEasyFix51044
vitas007
Admin
Admin
Повідомлень: 935
З нами з: 15 грудня 2010 16:02
Репутація: 450
Область: м.Київ
Місце роботи: Інше

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення vitas007 »

alex134 писав: 04 березня 2021 09:51 система координат СК-63 3-зона
► Показати
все працює... rar прибрати.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 188
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 64
Область: Волинська

[Autocad] Створення електронного документа контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення in5 »

Я відредагував шапку.
Додав інформацію про вирішення проблеми зі зв'язком з сервером ДГМ.

Програма для перерахунку координат використовує Геодезичний калькулятор (https://dgm.gki.com.ua/ua/calculate-bet ... te-systems), тому має ту-саму хворобу що і http://zemres.com/forum/viewtopic.php?f ... 520b409b1d

Щодо файлу geojson - то я сам до будівництва ніякого відношення не маю, тому 100% перевірити вихідний файл на правильність заповнення не можу.
Прошу користувачів повідомляти про проблеми.
ААртем
Повідомлень: 3
З нами з: 04 березня 2021 06:21
Репутація: 3
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення ААртем »

Добрый день! Утилита работает!, есть предложение для усовершенствования - при сдаче информации по инженерным сетям (водопроводы, газопроводы) объекты - линии (а не замкнутые полигоны), спасибо!
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 188
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 64
Область: Волинська

[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення in5 »

ААртем писав: 09 березня 2021 08:37 есть предложение для усовершенствования - при сдаче информации по инженерным сетям (водопроводы, газопроводы) объекты - линии (а не замкнутые полигоны)
Дякую.
А як тоді заповнюються дані про площу і висоту об'єкта?
ААртем
Повідомлень: 3
З нами з: 04 березня 2021 06:21
Репутація: 3
Область: Донецька
Місце роботи: Приватні проектні організації

[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення ААртем »

при загрузке на портал результатов контрольной геодезической съемки по инженерным сетям в графе "площа" та "висота" буду ставить "null", т.к. разработчики контента на сегодняшний день не предусмотрели иных вариантов
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 188
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 64
Область: Волинська

[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення in5 »

ААртем писав: 13 березня 2021 18:08 буду ставить "null"
І такі файли проходять без проблем?
in5
Спец
Спец
Повідомлень: 188
З нами з: 06 серпня 2011 11:50
Репутація: 64
Область: Волинська

[Autocad] Створення контурів об'єкта будівництва (geojson)

Повідомлення in5 »

Знайшов помилку (в ключі 'ob_space' переплутав кирилічну і латинську 'с')
Оновив до 0.02
Відповісти